Open Demo Akun lan Perdagangan
Forex, Logam, Indeks, Energi

telas Kapabilitas Trading

Sampeyan Siji Langkah adoh Saka
Urip Akun karo FXCC

  • ECN / STP Nyata
  • Keamanan Dana
  • Forex, Logam, Indeks, Energi
  • Macem-macem Platform
  • Dhukungan 24 / 5
  • Ora Dealing Desk
  • Diatur & Licensed
  • Pendanaan sing gampang utawa mundur total

Metode Pembayaran dijawab

Bukak Akun Trading

Utawa SIGN UP DENGAN

Sampeyan bakal mbukak akun karo Central Clearing LLC
kadhaftar ing sesuai karo hukum St Vincent lan Grenadines

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) digabungake ing St. Vincent & the Grenadines minangka Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas lan didaftarkan dening Otoritas Jasa Keuangan (SVG FSA) kanthi nomer registrasi 2726 LLC 2022. Alamat kadhaptar: Suite 305, Griffith Corporate Pusat, Beachmont, Kingstown, St Vincent lan Grenadines.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.eu) kadhaptar minangka Perusahaan Investasi Siprus (CIF) kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus (CySEC) miturut nomer lisensi 121/10 sesuai karo Pasar ing Instrumen Keuangan Direktif (MiFID).

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

Central Clearing LLC (www.fxcc.com) ora nyedhiyakake layanan kanggo warga negara EEA, AS lan sawetara negara liyane.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.