Pedagang #1 Pilihan
Akun ECN XL

Nyebar saka MK 0.0 Komisi perdagangan 0 $

Nggawe pilihan sing tepat kanggo dagang Forex
investasi lan perdagangan kanthi biaya minimal lan
potensial maksimum.

Bukak Saka Nol Kanggo Pahlawan

Tambahan Trading Benefits

Nganti 1: 500
pengaruh
Eksekusi cepet
kacepetan
VPS Free *
& Layanan SMS
Akses Gratis kanggo
Alat Trading lanjutan
Technical Daily Free
Analysis
Ora minimal
simpenan

Apa gunane standar nalika sampeyan bisa duwe
keunggulan ing no at no biaya ekstra?

Ndaftar "Akun Forex Trading Terbaik"

dening pedagang lan industri profesional
ing UK FOREX Awards 2017

Panenan penghargaan, sing dianugerahi kanthi bebas dening pedagang piyambak, minangka bukti usaha FXCC kanggo berkembang lan nandur modal ing penawaran eceran kanggo kepentingan para klien.

Kanthi tradhisi akun ECN XL nglangen nyampur tingkat layanan VIP lan dagang murah. Mulane, Akun FXCC ECN XL dadi pilihan #1 Tradhisi.

Eksekusi Leres STP / ECN

Mesthekake yen kabeh pesenan
dileksanakake kanthi kompetitif tenan
lan cara transparan

Kesempatan dagang lan kesuksesan potensial kanthi otomatis ditingkatake kanthi nggunakake pemrosesan urutan langsung liwat kita, ing lingkungan ECN (jaringan komunikasi elektronik).

Klien FXCC bisa perdagangan forex cepet, njupuk keuntungan saka live streaming, prices bisa dieksekusi paling apik ing pasar, kanthi konfirmasi langsung. Ora ana meja dealing kanggo ngintervensi, ora ana tanda kutip maneh.

Saka ZERO to Hero ..

Nyilikake biaya dagang menyang
nol lan maksimalake
potensial dagang

ECN XL, uga dikenal minangka akun ZERO iku salah siji saka akun dagang forex paling efektif.

Seneng keuntungan lan miwiti dagang karo spreads wiwit saka asiling 0.0 pipa, komisi nol, swap nol, nol tandha munggah lan nol simpenan bea.

AKU AKUN XL ECN

Pilih Platform Kanan kanggo sampeyan

Seneng pirang-pirang platform dagang sing kasedhiya kanggo sistem operasi lan piranti - Windows, iOS, lan Android. Nggedhekake dagang karo alat analitik lan charting penting.

Coba platform Forex saiki

Aja kejawab Opportunity.
IT IS TOTALLY FREE

Sembarang Pitakonan?

Siap ngewangi saben langkah pengalaman dagang, pelanggan 24h
dhukungan karo Dedicated Account Managers.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2021 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.