Pedagang #1 Pilihan
Akun ECN XL

  • ZERO Tandhani

  • ZERO Swap

  • ZERO Biaya simpenan

  • Komisi ZERO *

Nggawe pilihan sing tepat kanggo dagang Forex
investasi lan perdagangan karo biaya minimal lan
maksimum potensi.

* Katentuan lan Ketentuan berlaku

Bukak Saka Nol Kanggo Pahlawan

Sembarang Pitakonan?

Tambahan Trading Benefits

Nganti 1: 300
pengaruh
Saka 0.1 pips
nyebar
VPS Free *
& Layanan SMS
Akses Gratis kanggo
Alat Trading lanjutan
Technical Daily Free
Analysis
minimal
simpenan $ 100

Apa gunane standar nalika sampeyan bisa duwe
kaunggulan tanpa biaya tambahan?

Ndaftar "Akun Forex Trading Terbaik"

dening pedagang lan industri profesional ing UK FOREX Awards 2017

Panenan penghargaan, sing dianugerahi kanthi bebas dening pedagang piyambak, minangka bukti usaha FXCC kanggo berkembang lan nandur modal ing penawaran eceran kanggo kepentingan para klien.

Kanthi tradhisi akun ECN XL nglangen nyampur tingkat layanan VIP lan dagang murah. Mulane, Akun FXCC ECN XL dadi pilihan #1 Tradhisi.

Eksekusi Leres STP / ECN

Mesthekake yen kabeh pesenan dieksekusi kanthi cara sing saingan lan transparan

Kesempatan dagang lan kesuksesan potensial kanthi otomatis ditingkatake kanthi nggunakake pemrosesan urutan langsung liwat kita, ing lingkungan ECN (jaringan komunikasi elektronik).

Klien FXCC bisa perdagangan forex cepet, njupuk keuntungan saka live streaming, prices bisa dieksekusi paling apik ing pasar, kanthi konfirmasi langsung. Ora ana meja dealing kanggo ngintervensi, ora ana tanda kutip maneh.

Saka ZERO to Hero ..

Nyilikake biaya dagang menyang nol lan maksimalake potensial dagang

ECN XL, uga dikenal minangka akun ZERO iku salah siji saka akun dagang forex paling efektif.

Seneng keuntungan lan miwiti dagang karo spreads wiwit saka asiling 0.0 pipa, komisi nol, swap nol, nol tandha munggah lan nol simpenan bea.

AKU AKUN XL ECN

Pilih Platform Kanan kanggo sampeyan

Seneng pirang-pirang platform dagang sing kasedhiya kanggo sistem operasi lan piranti - Windows, iOS, lan Android. Nggedhekake dagang karo alat analitik lan charting penting.

Coba platform Forex saiki

Aja kejawab Opportunity.
IT IS TOTALLY FREE

Sembarang Pitakonan?

Siap ngewangi saben langkah pengalaman dagang, pelanggan 24h
dhukungan karo Dedicated Account Managers.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.