Model Bisnis Kita

Minangka broker forex ECN FXCC wis Ora Dealing Desk. Model bisnis kita adhedhasar Straight Through Processing (STP) ing jaringan sing dikonfigurasi elektronik, kita waca iki minangka model dagang ECN / STP FX kita. Model dagang ECN / STP minangka lingkungan ing ngendi kabeh pesenan klien kita dikirim menyang macem-macem institusi finansial sing kompetitif lan berkualitas, supaya bisa dicocogake. Kolam renang panyimpenan saka lembaga sing disegani nggawe pool panyedhiya likuiditas. Iki langsung, langsung liwat proses, ngilangi potensial kanggo rega apa wae utawa panyebaran manipulasi, nalika mesthekake ora ana apa-apa konflik kepentingan antarane FXCC minangka broker lan klien-klien.

FXCC percaya yen gadhah panyedhiya likuiditas sing akeh yaiku salah sijine layanan paling dhasar sing bisa kita tawakake klien kita ing pasar forex sing akeh. Minangka akibat, kita wis nggawe hubungan sing kuat karo akeh: lembaga keuangan global sing diakoni, dianggep lan didegake, supaya bisa manawa kabeh klien kita entuk manfaat saka nyebarake forex kompetitif kasedhiya 24-5, sanajan ana ing kondisi pasar sing mokal lan nalika data kritis lan rilis warta diterbitake.

Agen FXCC Price Aggregator terus-terusan lan otomatis ngetokake kabeh item Bid / Ask (tuku lan ngedol) kanggo ngetik Sistem ECN lan tetep nampilake kombinasi rega paling apik ing tawaran saka panyedhiya likuiditas kita. Iki njamin klien kita entuk manfaat saka match paling apik Bid / Takon sing kasedhiya kanggo kita sistem perdagangan forex. Mekanisme pricing iki nggawe lingkungan profesional kanggo para pedagang apa wae tingkat pengalaman lan nawakake luwih akeh kanggo dagang sing duwe bathi.

Ringkesan model dagang FXCC.

  • FXCC nyedhiyakake klien kanthi akses langsung menyang model ECN cidra cair, ing ngendi kabeh klien entuk akses sing padha, menyang pasar cairan sing padha, ing ngendi perdagangan dieksekusi instan, tanpa wektu tundha utawa requip.
  • Ora kaya makelar Dealing Desk, FXCC ora njupuk sisih liyane klien dagang. Kita ora perdagangan marang klien: pesenan, mandheg utawa watesan lan kabeh perdagangan klien sing dieksekusi bali menyang langsung karo counter-pihak ing pool panyedhiya likuiditas kita.
  • Perdagangan liwat model ECN / STP kita tetep anonim, panyedhiya likuiditas kita mung weruh pesenan sing teka saka sistem FXCC.
  • Kesempatan kanggo mungkasi mburu mundhut, utawa panyebaran widening wis ilang.
  • Minangka Non-Dealing Desk forex broker, ora tau ana konflik kepentingan karo klien kita. Ora ana persyaratan kanggo kita pager, supaya ora kena digodha kanggo dagang.
  • Ragad transparan lan forex competitive spreads.
  • Nyedhiyakake platform dagang paling anyar.
  • Kene ing FXCC kita pracaya klien kita kudu duwe kabeh forex trading tools pedagang sukses kudu dibebasake. Contone, kita nyedhiyakake klien forex karo akses menyang Piranti lunak forex MetaTrader 4.
  • Jembatan ECN kanthi proprietary ngidini kita nawakake klien, sing akrab karo MetaTrader, pilihan kanggo terus nggunakake pilihan platform forex trading ing lingkungan ECN / STP.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.