Kebijakan Privasi FXCC

Bab lan Paragraf

1. PURWAKA

2. KEBIJAKAN PRIVASI UPDATE

3. KOLEKSI INFORMASI PANGGILAN

4. MENGGUNAKAN INFORMASI PRIBADI

5. DISCLOSURE INFORMASI INI

6. KANGGO DATA PROSES

7. CARA LONG KAMU KEPADA DATA PERSONA

8. YOUR RIGHTS REGARDING YOUR INFORMATION PERSONAL

9. NO FEE USEALLY REQUIRED

10. WAKTU TIME TO RESPOND

11. BAGAIMANA KAMU PROTEKATI INFORMASI INI

12. KEBIJAKAN COOKIE

1. PURWAKA

Central Clearing Ltd (saiki "Perusahaan" utawa "kami" utawa "FXCC" utawa "kita"). Kebijakan Privasi iki nuduhake cara FXCC ngumpulake panggunaan lan ngatur informasi pribadhi saka klien aktif lan klien potensial. FXCC kepeksa kanggo njaga privasi panjenengan. Kanthi mbukak akun dagang karo FXCC klien menehi idin kanggo ngumpulake, ngolah, nyimpen lan nggunakake informasi pribadhi dening FXCC kaya sing diterangake ing ngisor iki.

Iku kawicaksanan Company kanggo ngormati kerahasiaan informasi lan privasi individu.

Kebijakan Privasi iki nduweni tujuan kanggo menehi katrangan babagan carane ngumpulake lan ngolah data pribadhi, kalebu data sing sampeyan bisa nyedhiyakake liwat situs web kita nalika sampeyan mlebu ing situs web kita.

Penting, sampeyan maca Kebijakan Privasi iki bebarengan karo apa kabar pribadhi utawa notifikasi pangolahan adil sing bisa diwenehake ing acara-acara tartamtu nalika kita ngempalaken utawa ngolah data pribadi babagan sampeyan supaya sampeyan ngerti kabeh cara lan ngapa kita nggunakake data . Kebijakan iki ndhukung kawicaksanan liyane lan ora dimaksudake kanggo ngatasi.

Ing FXCC kita ngerti pentinge njaga kerahasiaan informasi pribadhi Klien kita lan kepengin ngamanake keamanan informasi sing diwenehake dening klien kita liwat situs web iki.

2. KEBIJAKAN PRIVASI UPDATE

FXCC's Statement Privacy Statement bakal ditinjau saka wektu ke wektu kanggo njupuk akun hukum lan teknologi anyar, owah-owahan kanggo operasi lan praktek kita lan kanggo mesthekake yen tetep cocok karo lingkungan sing ganti. Sembarang informasi sing ditahan bakal diatur miturut Statement Privasi saiki. Kebijakan Privasi sing dianyari bakal diunggah ing situs web FXCC. Dadi, para klien iki setuju kanggo nampa posting saka Kebijakan Privasi sing disetujoni sacara elektronik ing situs web minangka kabar nyata FXCC marang klien. Yen samubarang owah-owahan sing digawe pentinge penting, sampeyan bakal menehi katrangan kanthi email utawa kanthi menehi tandha ing kaca ngarep. Sembarang sengketa liwat Kebijakan Privasi FXCC tundhuk kabar iki lan Perjanjian Klien. FXCC nyengkuyung para klien kanggo nerusake nyinaoni Kebijakan Privasi iki kanthi periodik supaya dheweke tansah weruh informasi apa sing dikumpulake FXCC, cara migunakake lan kanggo sapa wae sing bisa nyampekno, miturut ketentuan Kebijakan iki.

3. KOLEKSI INFORMASI PANGGILAN

Supaya bisa nyedhiyakake produk lan layanan finansial marang para klien kanthi efisien lan kanthi tepat, nalika sampeyan nggunakake aplikasi kasebut kanggo ndhaftar nganggo siji utawa luwih layanan, kita bakal nyuwun informasi pribadi. FXCC nduweni hak lan kewajiban kanthi kabecikan saka kegiatan bisnis sing dilakokaké, kanggo mriksa akurasi data sing dianakake ing basis data kanthi soko takon kanggo data sing dianyari utawa kanggo konfirmasi akurasi kasebut.

Jinis informasi pribadhi bisa uga kalebu (nanging ora winates):

  • Jeneng lengkap pelanggan.
  • Tanggal lair.
  • Panggonan lair.
  • Alamat omah lan kantor.
  • Ngarep lan karya nomer telpon.
  • Ponsel / Nomer telpon.
  • Alamat email.
  • Nomor pasport / utawa ID.
  • ID foto diterbitake pemerintah kanthi teken.
  • Informasi status lan pendapatan lapangan
  • Informasi babagan pengalaman dagang sadurunge lan toleransi resiko.
  • Informasi babagan pendidikan lan profesi
  • Pajak Domicile lan Nomor Nomer Pajak.
  • Data Keuangan kalebu [rekening bank lan rincian kartu pembayaran].
  • Data Transaksi kalebu [rincian babagan pembayaran menyang lan saka sampeyan].
  • Data Technical kalebu [alamat protokol internet (IP), data mlebu log, jinis browser lan versi, setelan zona wektu lan lokasi, tipe lan versi plug-in browser, sistem operasi lan platform lan teknologi liyane ing piranti sing digunakake kanggo ngakses situs web iki ].
  • Profil Data kalebu [jeneng pangguna lan sandhi, tumbas utawa pesenan sing digawe, kapentingan, preferensi, tanggapan lan respon survey].
  • Data Panggunaan kalebu [informasi babagan cara nggunakake situs web kita, produk lan layanan].
  • Data Marketing lan Komunikasi kalebu [pilihan sampeyan nampa marketing saka kita lan pihak katelu kita lan pilihan komunikasi].

Kita uga ngumpulake, nggunakake, lan nuduhake Data sing dikumpulake kayata data statistik utawa demografi kanggo maksud apa waé. Data gabungan dikumpulake saka data pribadi nanging ora dianggep data pribadhi minangka data iki ora langsung utawa ora langsung nuduhake identitas sampeyan. Contone, kita bisa nggabungake Data Pangguna kanggo ngitung persentasi pangguna sing ngakses fitur situs web tartamtu. Nanging, yen kita gabungke utawa nyambung Data Aggregated karo data pribadhi supaya bisa langsung utawa ora langsung ngenali panjenengan, kita ngobati data gabungan minangka data pribadi sing bakal digunakake sesuai kabar iki.

Kita ora nglumpukake Kategori Spesialis Data Khusus babagan panjenengan (kalebu rincian babagan ras utawa etnis, kapercayan agama utawa filsafat, urip seks, orientasi seksual, panemu politik, anggota serikat buruh, informasi babagan data kesehatan lan genetik lan biometrik) .

Kita uga bisa nglumpukake informasi tartamtu babagan nggunakake layanan kita. Iki kalebu informasi sing sampeyan lan / utawa perusahaan sampeyan bisa dikenali kayata kaping sampeyan mlebu log, volume panggunaan layanan, jinis data, sistem lan lapuran sing sampeyan akses, lokasi sing sampeyan log on, durasi sesi lan data sing padha. Informasi sing diklumpukake uga bisa diduweni saka pihak katelu, kayata panguwasa umum, perusahaan sing ngenalake sampeyan marang FXCC, perusahaan pengolahan kardus, uga sumber sing kasedhiya ing publik sing dileksanakake kanthi sah.

Komunikasi elektronik lan / utawa telpon sampeyan karo kita kacathet lan iku siji-sijine properti FXCC lan minangka bukti komunikasi antarane kita.

Sampeyan duwe pilihan kanggo nyedhiyani samubarang utawa kabeh informasi pribadhi sing dibutuhake. Nanging, informasi ilang bisa nyebabake kita ora bisa mbukak utawa njaga akun lan / utawa nyedhiyani layanan sampeyan

4. MENGGUNAKAN INFORMASI PRIBADI

Kita ngumpulake proses lan ngatur informasi sing ngidini kita nindakake kewajiban contractual kita karo sampeyan lan bakal sesuai karo hukum kita kewajiban.

Ing ngisor iki minangka tujuan kanggo informasi pribadi sampeyan:

1. Kinerja kontrak

Kita ngolah data supaya bisa nyedhiyakake layanan lan produk, lan bisa ngrampungake prosedur panriman supaya bisa mlebu hubungan sesambungan karo klien kita. Kanggo ngrampungake klien ing papan induk kita kudu verifikasi identitas, nglakoni tekad amarga customer miturut kewajiban peraturan, lan kita kudu nggunakake rincian sing ditampa kanthi efektif ngatur akun dagang karo FXCC.

2. Selaras karo kewajiban hukum

Sawetara kewajiban legal sing dileksanakake dening hukum sing cocog kanggo kita tundhuk, uga syarat statutori, misale hukum anti-dhuwit, hukum layanan keuangan, hukum perusahaan, hukum privasi lan hukum pajak. Kajaba iku, ana macem-macem panguwasa pengawasan sing angger-angger lan angger-angger ditrapake kanggo kita, sing ngemot aktivitas pribadhi data pribadhi kanggo cek kertu, proses pembayaran, verifikasi identitas lan tundhuk perintah pengadilan.

3. Kanggo tujuan ngreksa kapentingan liyan

FXCC ngolah data pribadhi kanggo njaga kapentingan sing sah sing ditindakake dening kita utawa pihak katelu, ing ngendi kapentingan sing sah nalika kita duwe alasan bisnis utawa komersil kanggo nggunakake informasi sampeyan. Nanging, aja nganti kalah karo sampeyan lan apa sing paling apik kanggo sampeyan. Conto kayata proses pangolahan kalebu:

  • Miwiti proses pengadilan lan nyiapake pertahanan ing prosedur pengadilan;
  • tegese lan pangolahan sing ditindakake kanggo nyedhiyakake keamanan IT lan sistem Perusahaan, nyegah tindak pidana potensial, keamanan aset, kontrol admittance lan langkah anti-karusakan;
  • ngukur kanggo ngatur bisnis lan produk lan jasa sing luwih maju;
  • manajemen resiko.

4. Kanggo tujuan bisnis internal lan ngrekam rekaman

Perlu dibutuhake kanggo ngolah data pribadhi kanggo tujuan bisnis lan rekaman internal, sing ana ing kapentingan sing sah dhewe lan dibutuhake supaya bisa tundhuk karo kewajiban legal kita. Kita uga bakal nyimpen cathetan kanggo mesthekake yen sampeyan tundhuk kewajiban contractual miturut perjanjian sing ngatur hubungan karo sampeyan.

5. Kanggo verifikasi legal

Kadhangkala, angger-anggering Toret mbutuhake kita maringi pitutur marang owah-owahan tartamtu kanggo produk lan / utawa layanan utawa hukum. Kita kudu ngandhani owah-owahan sing ana gandhèngan karo produk lan layanan kita, saéngga kita bakal bisa ngolah informasi pribadhi kanggo ngirim kabar legal. Sampeyan bakal terus nampa informasi kasebut sanajan sampeyan milih ora nampa informasi marketing langsung saka kita.

6. Kanggo Tujuan Pemasaran

Kita bisa nggunakake data kanggo tujuan riset lan analisis, lan riwayat dagang sampeyan supaya ngirim analisis, laporan, kampanye sing bisa migunani sampeyan menyang alamat email sing didhaptar. Elinga yen sampeyan tansah duwe hak kanggo ngganti pilihan sampeyan yen sampeyan ora pengin nampa komunikasi kasebut maneh.

Yen sampeyan ora pengin nggunakake informasi pribadhi kanthi cara iki, monggo ngirim email menyang support@fxcc.com nyuwun supaya ora dikontak kanggo maksud apa wae marketing. Yen sampeyan on-line subscriber, sampeyan bisa mlebu log Dagang profil pengguna Trader lan ngowahi preferensi notifikasi ing sembarang wektu.

7. Kanggo ngewangi kita ningkatake produk lan layanan kita

Kita bisa nggunakake informasi pribadhi sing diwenehake kanggo njamin standar sing paling dhuwur nalika nyedhiyakake produk lan layanan kita.

5. DISCLOSURE INFORMASI INI

Tujuan utama kita nggunakake informasi pribadhi iku kanggo ngaktifake kita mangerteni target financial lan mesthine yen layanan sing cocog cocok karo profil sampeyan. Luwih, informasi iki mbantu FXCC kanggo nyedhiyakake layanan kualitas. Nalika sampeyan bisa ngirim sampeyan materi marketing (kalebu nanging ora diwatesi kanggo SMS utawa komunikasi email kanggo sampeyan ndeleng, wates telpon, utawa informasi liyane) saka wektu kanggo wektu sing kita mikir bakal migunani kanggo sampeyan, kita sadar kudu ngormati privasi panjenengan. Yen sampeyan ora dikepengini, informasi pribadhi sing ditrapake digunakake kanggo nggawe lan ngatur akun, mriksa kebutuhan sing lagi aktif, ningkatake layanan lan produk panganggo lan menehi informasi utawa kesempatan sing bisa dipercaya sing cocog karo sampeyan.

FXCC ora bakal nyampekano informasi pribadhi tanpa idin sadurunge, gumantung saka prodhuk utawa layanan sing diwenehake lan watesan tartamtu ing informasi sensitif, iki artine informasi pribadhi bisa dibeberke kanggo:

  • Penyedia layanan lan penasehat spesialis kanggo FXCC sing wis dikontrak kanggo nyedhiyakake panuntun administratif, finansial, asuransi, riset utawa layanan liyane.
  • Ngenalake makelar utawa mitra sing padha duwe sesambetan (sapa wae sing ana ing utawa njaba Area Ekonomi Eropah)
  • Penyedia kredit, pengadilan, pengadilan, dan pengatur peraturan sebagaimana disepakati atau sah oleh hukum
  • Reporting kredit utawa agensi referensi, panyedhiya layanan otentifikasi katelu, pencegahan penipuan, tujuan anti-uang pencucian, identifikasi atau pemeriksaan ketekunan karena klien
  • Sapa sing disetujoni dening individu, kaya sing kasebut dening individu utawa kontrak
  • Kanggo Affiliate Company utawa perusahaan liyane ing grup sing padha ing Perusahaan.

Yen panyimpenan kasebut kudu digawe dening hukum utawa panguwasa kawicaksanan, bakal digawe supaya FXCC tundhuk marang kewajiban legal, nglindhungi dhewe saka potensial penipuan, lan njaga persetujuan panyedhiya layanan. Yen kasunyatan kasebut dibutuhake bakal digawe kanthi basis 'perlu-ngerti', kajaba digunakake instruksi dening panguwasa regulasi. Umumé, kita mbutuhake organisasi sing ora ana ing FXCC sing ngatasi utawa entuk informasi pribadhi minangka panyedhiya layanan kanggo FXCC ngakoni kerahasiaan informasi kasebut, ngupayakake ngormati hak individu kanggo privasi lan tundhuk Prinsip Perlindungan Data lan kawicaksanan iki.

Ing sawetara kahanan, kita bisa ngirim informasi marang pihak katelu yen kudu ditindakake kanthi sah utawa yen kita diwenehake miturut kewajiban contractual lan statutory utawa yen kita wis diwenehi idin.

Kita uga nyampekano informasi pribadhi kanggo pihak katelu yen kita dadi tugas kanggo nyampekno utawa nuduhake data pribadhi supaya bisa ngetrapake kewajiban legal, utawa supaya bisa ngleksanakake utawa nggunakake Syarat lan Ketentuan Situs kita.

6. KANGGO DATA PROSES

Kanthi ngajokake informasi sampeyan, sampeyan setuju kanthi nggunakake FXCC informasi kasebut, kaya kasebut ing kawicaksanan kasebut. Kanthi ngakses lan nggunakake iki sampeyan bakal ngakoni yen sampeyan wis maca, mangertos lan setuju karo kabijakan privasi iki. Kita duwe hak kanggo ngganti kebijakan privasi kita saka wektu kanggo wektu lan bakal nganyari kaca iki kanthi temenan. Deleng maneh kebijakan sing kerep - supaya sampeyan nggunakake Site terus bakal ngatonake yen sampeyan setuju karo owah-owahan kasebut.

Situs bisa, saka wektu kanggo wektu, ngemot pranala menyang lan saka situs web partner kita jaringan lan afiliasi. Yen sampeyan tindakake pranala menyang samubarang situs kasebut, catheten yen situs-situs kasebut uga nduweni kabijakan privasi dhewe lan ora nampa tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo kawicaksanan kasebut. Mangga dipriksa kebijakan kasebut sadurunge ngirim data pribadhi menyang situs web kasebut.

Sampeyan bisa mbatalake idin ing sawayah-wayah, nanging apa wae pangolahan data pribadhi sadurunge panrimo pambusakan sampeyan ora bakal kena pengaruh.

7. CARA LONG KAMU KEPADA DATA PERSONA

FXCC bakal netepake data pribadhi kanggo anggone duwe hubungan bisnis karo sampeyan.

8. YOUR RIGHTS REGARDING YOUR INFORMATION PERSONAL

Miturut undang-undang, kita kudu nanggapi panjalukan data pribadhi ing dina 30, kajaba jinis panyuwunan mbutuhake luwih akeh wektu kanggo diselidiki lan menehi penilaian. Hak-hak sing bisa kasedhiya kanggo sampeyan babagan informasi pribadhi sing dikepengini ing ngisor iki:

  • Nampa akses menyang data pribadhi. Iki ngijini sampeyan nampa salinan data pribadhi sing ditahan.
  • Njaluk reresik / koreksi data pribadhi sing dikepengini. Iki ngijini sampeyan mbenerake data sing ora lengkap utawa ora pas karo apa sampeyan. Kita bisa nyuwun informasi lan dokumentasi tambahan sing dibutuhake kanggo ngetrapake kabutuhan owahan data sing dijaluk.
  • Njaluk nyisihaken informasi pribadhi. Sampeyan bisa njaluk kita mbusak data pribadhi, ngleksanani hak sampeyan "bakal lali", ing ngendi ora ana alesan sing becik kanggo kita nerusake proses iku. Panjalukan kanggo mbusak data pribadhi bakal nyebabake penutupan akun lan terminasi hubungan klien.
  • Panjaluk kanggo 'mblokir' utawa nyegah pemrosesan data pribadhi ing kahanan tartamtu, kayata yen sampeyan kontes akurasi informasi pribadhi utawa obyek menyang pangolahan kasebut. Iku ora bakal ngalangi kita saka nyimpen informasi pribadhi. Kita bakal ngandhani sampeyan sadurunge kita mutusake ora setuju karo sembarang watesan sing dijaluk. Yen kita wis ngandhani informasi pribadhi kanggo wong liya, kita bakal ngandhani babagan watesan yen bisa. Yen sampeyan takon, yen bisa lan sah kanggo nindakake, kita uga bakal diwenehake marang sapa wae sing diwenehi informasi pribadhi supaya bisa langsung kontak.
  • Nduweni hak kanggo mbantah data pribadhi sing diproses kanggo tujuan marketing langsung. Iki uga kalebu profil ing babagan sing gegandhengan karo pemasaran langsung. Yen sampeyan mbantah pengolahan kanggo tujuan marketing langsung, banjur kita bakal mungkasi pangolahan data pribadhi kanggo tujuan kasebut.
  • Obyek, kapan wae, kanggo pancasan sing bisa kita gunakake sing sejatine adhedhasar proses otomatis (kalebu profil). Profiling nyakup panggunaan teknologi sing mbantu kita nggawe pancasan kanthi otomatis, adhedhasar data pribadhi sing kita kumpul saka sampeyan utawa saka pihak katelu.

9. NO FEE USEALLY REQUIRED

Sampeyan ora kudu mbayar biaya kanggo ngakses data pribadhi (utawa ngleksanani hak-hak liyane). Nanging, awake dhewe bisa ngisi biaya sing cukup yen panjaluke sampeyan ora ana bukti nyata, berulang utawa gedhe banget. Utawa, kita bisa nolak kanggo nglakoni panyuwunan ing kahanan kasebut.

10. WAKTU TIME TO RESPOND

Kita nyoba kanggo nanggapi kabeh panjalukan sah ing siji sasi. Kadhangkala, sampeyan kudu luwih suwe tinimbang sasi yen panjaluke utamane rumit utawa sampeyan wis nggawe sawetara panjaluk. Ing kasus iki, kita bakal menehi katrangan lan supaya sampeyan dianyari.

11. BAGAIMANA KAMU PROTEKATI INFORMASI INI

Kita usaha kanggo njamin perlindungan informasi sing dikirimake ing saindenging kita, ing sajroning panularan lan yen kita nampa. Kita njaga pangreksan administratif, technical lan fisik sing cocok kanggo nglindhungi Data Peribadi saka karusakan sing ora disengaja utawa ora sah, ora sengaja, ora sah, pambocoran utawa akses sing ora sah, nyalahi panggunaan, lan wangun pangolahan liyane sing ora sah ing Data Pribadi kita. Iki kalebu, contone, firewalls, proteksi sandhi lan kontrol akses lan otentikasi liyane.

Nanging, ora ana cara panularan liwat Internet, utawa metode panyimpenan elektronik, yaiku 100% aman. Kita ora bisa njamin utawa njamin keamanan apa wae informasi sing dikirimake marang kita lan sampeyan nindakake kanthi resiko dhewe. Kita uga ora bisa njamin yen informasi kasebut ora bisa diakses, diumumake, diowahi, utawa ditumpes kanthi nglanggar samubarang pangreksan fisik, teknis, utawa manajerial kita. Yen sampeyan pracaya Data Pribadi sampeyan wis kompromi, hubungi kita.

FXCC bisa nyimpen informasi sampeyan ing basis data kanggo referensi kanggo njawab pitakonan utawa mutusake masalah, nyedhiyakake layanan luwih apik lan anyar lan kanggo ketemu syarat retensi data legal. Iki tegese kita bisa ngreksa informasi sampeyan sawise sampeyan mungkasi nggunakake Situs utawa layanan kita utawa digunakake sesambungan karo kita.

12. KEBIJAKAN COOKIE

Cookie iku potongan-potongan teks cilik sing disimpen ing komputer kanggo mbantu kita nemtokake jinis browser lan setelan sing sampeyan gunakake, ngendi sampeyan wis ing situs web, nalika sampeyan bali menyang situs web, saka ngendi sampeyan teka, lan kanggo njamin informasi sampeyan aman. Tujuan saka informasi iki kanggo nyedhiyani pengalaman sing luwih relevan lan efektif ing situs FXCC, kalebu nggawe kaca web miturut kabutuhan utawa pilihan sampeyan.

FXCC bisa uga nggunakake panyedhiya layanan njaba kanggo nglacak lalu lintas lan panggunaan ing situs web kasebut. Cookie kerep digunakake ing situs web akeh ing internet lan sampeyan bisa milih yen lan carane cookie bakal ditampa kanthi ngganti pilihan lan opsi ing browser sampeyan. Sampeyan ora bisa ngakses sawetara bagéan saka www.fxcc.com yen sampeyan milih mateni panampa cookie ing browser, utamane bagean sing aman saka situs web kasebut. Mila kula nyaranake sampeyan mbisakake acceptance cookie kanggo entuk manfaat saka kabeh layanan ing situs web kasebut.

Sampeyan duwe hak kanggo mutusake manawa nrima utawa nolak cookie kanthi nyetel utawa ngowahi kontrol browser web kanggo nampa utawa nolak cookie. Yen sampeyan milih nolak cookie, sampeyan isih bisa nggunakake situs web kita sanajan akses menyang sawetara fungsi lan wilayah situs web kita bisa diwatesi. Minangka sarana sing bisa nolak cookies liwat kontrol browser web sampeyan beda-beda saka browser-to-browser, sampeyan kudu ngunjungi menu bantuan browser kanggo informasi liyane.

Yen sampeyan terus nggunakake situs web iki tanpa ngganti setelan cookie saka browser web, sampeyan setuju kanggo kebijakan cookie

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan cookie lan cara ngatur wong liwat browser / piranti, mangga tindakake www.aboutcookies.org

INFORMASI KONTAK

Yen sampeyan pengin ngontak kita karo pitakon utawa komentar babagan kebijakan privasi, please hubungi kita liwat e-mail, alamat surat, telpon lan fax utawa nggunakake fasilitas chatting kita menyang IM wakil layanan pelanggan.

ADDRESS

FXCC

Central Clearing Ltd.

Law Partner House, Kumul Highway,

Port Vila, Vanuatu

Tel: + 44 203 150 0832

Fax: + 44 203 150 1475

E-mail: info@fxcc.net

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.