200% BONUS DEPOSIT
Miwiti dagang lan nampa
nganti $ 10,000 + cashback

Njupuk kesempatan sing apik iki kanggo entuk eksklusif bonus
lan perdagangan World Trading Account paling apik (XL AKUN)
  • Nyebar antar bank

  • Ora ana komisi

  • Ora ana swaps sengi

Mung mbukak akun, nggawe simpenan, lan nampa
luar biasa 200% bonus simpenan nganti $ 10,000 liyane
cashback kanggo saben barang dagangan!

Yen sampeyan duwe akun langsung, dana akun sampeyan dina iki kanggo ngeklaim bonus sampeyan!

Terms & Conditions

Nggawe pilihan sing tepat SAIKI

Sembarang Pitakonan?

12 Alasan plus Pilih FXCC minangka Broker dagang

Professional
Pelaksanaan ECN STP
Layanan institusional
kanggo klien Retail
Spreads ECN
saka 0.1 Pips
Hedging lan EAs
diijini
Advanced gratis
Alat Trading
Gratis VPS & SMS
Service
Diatur & Licensed
Scalpers Welcome
Keamanan Dana
Zero Markup
Zero Swap
Komisi Zero
ing akun XL

A Broker Ing Sisihmu

FXCC ngupaya nyedhiyakake macem-macem penawaran promosi sing anyar lan wis ana. Kabeh digawe karo klien ing atine, ngewangi nambah pengalaman dagang.

Kita asli misi wis tetep padhet; kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing ora ditemtokake, didhukung dening: prasaja, langsung, transparan lan etika bisnis, nyedhiyakake klien-klien sing nduweni basis sing paling apik, saka sing bisa dadi tradhisi sukses. Nemu prabédan FXCC, mbukak akun saiki

Bukak akun ECN xl

Global Range saka Pilihan Pembiayaan karo Ora ana biaya simpenan

Digabungake karo standar, metode pendanaan tradisional; liwat transfer bank, debit lan kertu kredit, FXCC uga nawakake opsi pilihan sing ora ditemtokake saka layanan aman global, kayata: China Union Pay, Netbanx Asia, Skrill, Neteller, lan Boleto, nanging mung sawetara. Kabeh cara transfer nduweni tingkat paling dhuwur ing protokol keamanan sing diinstal, ngamanake keamanan lan kanthi rahasia dilindhungi.

DEPOSIT SAIKI

Aja kejawab Opportunity.
IT IS TOTALLY FREE

Sembarang Pitakonan?

Siap ngewangi saben langkah pengalaman dagang, pelanggan 24h
dhukungan karo Dedicated Account Managers.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.