100% Bonus DEPOSIT PERTAMA
Miwiti dagang lan nampa
Nganti $ 2,000

Njupuk kesempatan sing apik iki kanggo entuk eksklusif bonus
lan perdagangan World Trading Account paling apik (XL AKUN)
  • Nyebar antar bank

  • Ora ana komisi

Cukup mbukak akun sampeyan, nggawe celengan, lan nampa sing luar biasa 100% bonus simpenan nganti $2,000

Yen sampeyan duwe akun langsung, dana akun sampeyan dina iki kanggo ngeklaim bonus sampeyan!

Terms & Conditions

Nggawe pilihan sing tepat SAIKI

Sembarang Pitakonan?

10 Alasan plus Pilih FXCC minangka Broker dagang

Professional
Pelaksanaan ECN STP
Layanan institusional
kanggo klien Retail
Spreads ECN
saka 0.0
Hedging lan EAs
diijini
Gratis VPS & SMS
Service
Diatur & Licensed
Scalpers Welcome
Keamanan Dana
Zero Markup
Komisi Zero

A Broker Ing Sisihmu

FXCC ngupaya nyedhiyakake macem-macem penawaran promosi sing anyar lan wis ana. Kabeh digawe karo klien ing atine, ngewangi nambah pengalaman dagang.

Kita asli misi wis tetep padhet; kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing ora ditemtokake, didhukung dening: prasaja, langsung, transparan lan etika bisnis, nyedhiyakake klien-klien sing nduweni basis sing paling apik, saka sing bisa dadi tradhisi sukses. Nemu prabédan FXCC, mbukak akun saiki

Bukak akun ECN xl

Global Range saka Pilihan Pembiayaan karo Ora ana biaya simpenan

Digabungake karo standar, metode pendanaan tradisional; liwat transfer bank, debit lan kertu kredit, FXCC uga nawakake opsi pilihan sing ora ditemtokake saka layanan aman global, kayata: China Union Pay, Netbanx Asia, Skrill, Neteller, lan Boleto, nanging mung sawetara. Kabeh cara transfer nduweni tingkat paling dhuwur ing protokol keamanan sing diinstal, ngamanake keamanan lan kanthi rahasia dilindhungi.

DEPOSIT SAIKI

Aja kejawab Opportunity.
IT IS TOTALLY FREE

Sembarang Pitakonan?

Siap ngewangi saben langkah pengalaman dagang, pelanggan 24h
dhukungan karo Dedicated Account Managers.

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Azarya: Kabeh layanan lan produk sing bisa diakses liwat situs www.fxcc.com diwenehake dening Central Clearing Ltd Perusahaan sing kadhaptar ing Pulo Mwali kanthi nomer Perusahaan HA00424753.

LEGAL:
Central Clearing Ltd (KM) wis sah lan diatur dening Mwali International Services Panguwasa (MISA) miturut Brokerage Internasional lan Clearing House License no. BFX2024085. Alamat kadhaptar Perusahaan yaiku Bonovo Road – Fomboni, Pulo Mohéli – Comoros Union.
Central Clearing Ltd (KN) kadhaftar ing Nevis ing Company No C 55272. Alamat kedhaftar: Suite 7, Henville Building, Main Street, Charlestown, Nevis.
Central Clearing Ltd (VC) kadhaptar miturut hukum Saint Vincent lan Grenadines miturut nomer registrasi 2726 LLC 2022.
FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) perusahaan sing didaftar ing Siprus kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening CySEC miturut nomer lisensi 121/10.

KANGGO RISIKO: Dagang ing Forex lan Contracts for Difference (CFDs), sing minangka produk leverage, banget spekulatif lan duwe risiko kerugian sing signifikan. Sampeyan bisa ilang kabeh modal dhisikan nandur modhal. Mula, Forex lan CFD bisa uga ora cocog kanggo kabeh investor. Mung nandur modal kanthi dhuwit sing bisa ilang. Dadi priksa manawa sampeyan ngerti kanthi lengkap risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

WILAYAH WATES: Central Clearing Ltd ora nyedhiyakake layanan kanggo warga negara EEA, AS lan sawetara negara liyane. Layanan kita ora dimaksudake kanggo distribusi menyang, utawa digunakake dening, sapa wae ing negara utawa yurisdiksi sing distribusi utawa panggunaan kasebut bakal nalisir karo hukum utawa peraturan lokal.

Hak cipta © 2024 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.