Rujuk Program Kanca

Sugeng rawuh ing FXCC Refer a Friend Program, sing dirancang kanggo mbantu klien nggolekake nilai luwih gedhe saka dagang lan entuk ganjaran ekstra!
Yen sampeyan kepenak karo pengalaman dagang FXCC, sampeyan bisa ngundang kanca-kanca kanggo gabung lan nuduhake sukses.
Program Refer Referência iki dirancang kanggo menehi ganjaran ora mung para klien manut kita minangka rujukan, nanging uga kanca-kanca sing miwiti dagang karo kita. Wong-wong mau uga seneng banget karo kepinteran lan profesionalisme para karyawan, uga kahanan dagang sing kompetitif.

Carane Ilapi ing Refer Friend Program?

1.

Sembarang klien sing nduweni akun dagang urip karo FXCC layak kanggo entuk manfaat saka program rujukan iki.

2.

Mlebu wae menyang Trader Hub lan isi formulir sing dibutuhake karo rincian kanca sampeyan. Email bakal dikirim menyang kanca-kanca sing ngemot link rujukan supaya bisa kanthi otomatis ngubungake referral marang sampeyan.

3.

Mumpung! Sampeyan nampa ganjaran kanggo saben kanca sing dikenalaké tanpa watesan ing jumlah kanca sing bisa gabung.

Apa sing ndadekake program Refer Referance kita beda?
Kita uga ganjaran kanca-kanca.

Waca ngisor skema rewange kita:

FTD Referrer
Ganjaran
Friend
Ganjaran
Volume sing dibutuhake
(ing Lots)
$ 100- $ 1000 $ 40 $ 10 10
$ 1001- $ 2500 $ 75 $ 25 40
$ 2501- $ 5000 $ 150 $ 50 80
$ 5001- $ 10000 $ 175 $ 75 100
FTD Referrer
Ganjaran
Friend
Ganjaran
Volume sing dibutuhake
(ing Lots)
$ 100- $ 500 $ 40 $ 10 5
$ 501- $ 2000 $ 75 $ 25 20
$ 2001- $ 5000 $ 150 $ 50 40
$ 5001 + $ 175 $ 75 50

Yen luwih akeh sampeyan ngajak menyang FXCC, luwih akeh ganjaran bisa ditampa.

Klik kene kanggo maca Syarat & Ketentuan.

START REFERRING

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.