We are committed to providing transparency in trading and keeping your funds safe

Keamanan, privasi lan pangayoman investasi klien kita minangka prioritas utami lan minangka broker sing diatur, bisa menehi sampeyan katentreman nalika dagang karo kita. Kanthi cara iki, sampeyan bisa menehi perhatian penuh kanggo dagang, nalika kita bakal ngurus keamanan dana.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik. Kita wis ana ing pasaran wiwit 2010 lan nganti saiki, FXCC nyedhiyakake panggonan sing padhet lan dipercaya kanggo para klien kita.

Lingkungan Regulasi FXCC

VFSC

CENTRAL CLEARING Ltd wis sah lan diatur dening Komisi Layanan Republik Vanuatu minangka panyedhiya layanan keuangan sing diatur kanthi Lisensi Nomor 14576.

(Informasi Lisensi Perusahaan)
CySEC

FX CENTRAL CLEARING Ltd diduweni lan diatur minangka Kantor Investasi Siprus (CIF) dening Komisi Sekuritas Sipil lan Bursa Efek 121 / 10.

(Informasi Lisensi Perusahaan)

Vanuatu Lisensi

Regulator VFSC njaga aktivitas para peserta pasar lan memastikan kepatuhan marang standar internasional sing ana hubungane karo nyediakake bisnis lan layanan brokerage perusahaan dilisensi. Pengatur njamin kejujuran lan transparansi aktivitas perusahaan sing dilisensi lan nandheske yen perusahaan sing nduweni kehandalan tingkat dhuwur nduweni hak kanggo entuk lisensi kanggo nganakake aktivitas keuangan ing yuridiksi pengatur.

Panuntun lan Keanggotaan EU

MiFID

FX CENTRAL CLEARING Ltd kasedhiya ing Pasar ing Arah Instrumen Keuangan. MiFID nyedhiyakake lingkungan pangaturan sing harmonis kanggo layanan investasi ing Wilayah Ekonomi Eropah (EEA).

ACIIF

FX CENTRAL CLEARING Ltd iku anggota saka Asosiasi Perusahaan Investasi Internasional Siprus, sawijining awak wakil saka Perusahaan Investasi Siprus (CIF's). Kabeh anggota ACIIF diatur dening CySEC.

Pendaftaran

Minangka perusahaan investasi sing sah dening regulator Negara Anggota Uni Eropa, miturut instruksi MiFID, FX Central Clearing Ltd dicathet karo macem-macem badan pangaturan negara anggota EEA sing ngidini panyediaan layanan kita ing wilayah hukum. Daftar lengkap bisa dideleng ing ngisor iki.

FCA - Otoritas Tindak Pidana Keuangan Deleng uga Inggris Raya
Didhaftar karo Austria FMA - Otoritas Pasar Keuangan Deleng uga Austria
Didhaftar karo Bulgaria FSA - Komisi Pengawasan Keuangan Deleng uga Bulgaria
CNB - Bank Nasional Ceko Deleng uga Ceko
FSA - Finanstilsynet Deleng uga Denmark
FSA - Otoritas Pengawasan Keuangan Estonian Deleng uga Estonia
Didhaftar karo Finlandia (FIN-FSA) - Finanssivalvonta, Lembaga Pengawas Keuangan Deleng uga Finlandia
NBS - Narodna Banka Slovenska Deleng uga Slowakia
ACPR - Bank of France Deleng uga Prancis
Didhaftarake karo Jerman BaFIN - Otoritas Pengawas Keuangan Federal Deleng uga Jerman
HCMC - Komisi Pasar Modal Hellenic Deleng uga Yunani
HFSA - Otoritas Pengawas Keuangan Hungaria Deleng uga Hungaria
FKTK - Komisi Pasar Keuangan lan Pasar Modal Deleng uga Latvia
LSC - Komisi Sekuritas Lithuania Deleng uga Lithuania
Pangguna karo Luxemburg CSSF - Komisi de Surveillance du Secteur Financier Deleng uga Luksemburg
MFSA - Otoritas Pelayanan Keuangan Malta Deleng uga Malta
AFM - Panguwasa Kanggo Pasar Financial Deleng uga Walanda
FINANSTILSYNET - Kewenangan Supervisory Keuangan Norwegia Deleng uga Norwegia
KNF - Komisja Nadzoru Finansowego Deleng uga Polandia
CMVM - Komisi Sekuritas Portugis Deleng uga Portugal
CNVM - Autpritatea De Supraveghere Financiara Deleng uga Rumania
ATVP - Agensi Pasar Efek Deleng uga Slovenia
CNVM - Komisi Nacional del Mercado de Valores Deleng uga bongso Spanyol
Didhaftar karo Swedia FINANSINSPEKTIONEN -Otoritas Pengawas Keuangan Swedia Deleng uga Swedia

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.