Pengungkapan Risiko Umum

Klien ngirim ora melu investasi apa wae langsung utawa ora langsung ing Instrumen Keuangan kajaba panjenengané mangerténi lan mangertèni risiko sing dilibataké kanggo saben Instrumen Keuangan. Dadi, sadurunge aplikasi kanggo akun klien kudu nimbang kanthi teliti manawa nandur modal ing Instrumen Keuangan tartamtu cocok kanggo dheweke ing kahanan lan sumber daya finansial.

Klien dielingake risiko ing ngisor iki:

  • Perusahaan ora lan ora bisa njamin modhal dhisikan portofolio Klien utawa nilainya ing sembarang wektu utawa dhuwit sing dituku ing piranti finansial.
  • Klien kudu ngakoni manawa, apa wae informasi sing bisa ditawakake dening Perusahaan, rega investasi apa wae ing Instrumen Keuangan bisa fluktuatif mudhun utawa munggah lan bisa uga yen investasi bisa dadi ora ana regane.
  • Klien kudu ngakoni manawa dheweke nduweni risiko gedhe gawe kerugian lan kerusakan minangka asil saka tuku lan / utawa Advertisement saka Instrumen Financial lan nampa yen dheweke gelem nindakake risiko iki.
  • Informasi kinerja sadurunge Instrumen Financial ora njamin kinerja saiki lan / utawa mangsa ngarep. Panganggone data historis ora nyakup ramalan ngiket utawa aman kanggo kinerja mangsa sing trep saka Instrumen Keuangan sing nuduhake informasi kasebut.
  • Klien kanthi iki menehi saran supaya transaksi sing dilakoni liwat layanan dagang Perusahaan bisa dadi sifat spekulatif. Kerugian gedhe bisa kedadeyan sajrone wektu sing cetha, nyakup total dana sing disimpen karo Perusahaan.
  • Sawetara Instrumen Keuangan mbokmenawa ora bisa langsung dadi cairan minangka asil eg dikurangi tuntutan lan Klien ora bisa ing posisi kanggo ngedol utawa kanthi gampang entuk informasi babagan Nilai Instrumen Keuangan kasebut utawa tingkat risiko sing gegandhengan
  • Nalika Instrumen Keuangan diperdagangkan ing mata uang liyane tinimbang mata uang negara panggonan Klien, owah-owahan ing kurs bisa nduwe efek negatif marang nilai, rega lan kinerja.
  • Instrumen Financial ing pasar manca bisa nyebabake risiko sing beda karo risiko pasar ing negara panggonan Klien. Ing sawetara kasus, risiko kasebut luwih gedhe. Prospek untung utawa mundhut saka transaksi ing pasar manca uga kena pengaruh fluktuasi kurs.
  • Instrumen Keuangan Derivatif (opsi, masa depan, maju, swap, CFD, NDF) bisa dadi transaksi titik non-pengiriman menehi kesempatan kanggo nggawe laba ing owah-owahan tarif mata uang, komoditas, indeks pasar saham, . Nilai Instrumen Finansial Derivatif bisa kena pengaruh langsung dening rega keamanan utawa instrumen sing ndasari liyane sing minangka obyek akuisisi kasebut.
  • Sekuriti / pasar derivatif bisa mandhiri banget. Harga Instrumen Finansial Derivatif, kalebu CFDs, lan aset lan Indeks sing ndasari bisa fluktuatif kanthi cepet lan ngliwati jarak sing ngliwati lan bisa nggambarake owahan utawa kondisi sing ora bisa ditemokake, ora ana sing bisa dikontrol dening Klien utawa Perusahaan.
  • Harga CFD bakal dipengaruhi dening, ing antarane liyane, ngganti sesambetan supply lan demand, pemerintah, program pertanian, komersial lan perdagangan, acara politik lan ekonomi nasional lan internasional lan karakteristik psikologis sing berlaku ing pasar sing relevan.
  • Klien ora bisa tuku instrumen finansial Derivative, kajaba panjenengané wis siap kanggo nglakokaké risiko kélangan sakabèhé dhuwit sing wis ditabuh lan tambahan komisi tambahan lan expenses sing ditindakake.
  • Ing kahanan pasar tartamtu bisa uga angel utawa ora mungkin kanggo nglakoke pesanan
  • Mungkasi Stop Loss Orders bisa mbatesi kerugian sampeyan. Nanging, ing kahanan pasar tartamtu, eksekusi Order Stop Loss bisa luwih elek tinimbang rega sing ditetepake lan rugi sing ditemtokake bisa luwih gedhe tinimbang sing diduga.
  • Yen ibukota wates ora cukup kanggo mbukak posisi saiki, sampeyan bisa uga diarani nyetop dana tambahan kanthi cepet utawa ngurangi pajanan. Gagal nglakoni supaya ing wektu sing dibutuhake bisa nyebabake likuidasi posisi ing mundhut lan sampeyan bakal tanggung jawab kanggo defisit sing ditrapake.
  • A Bank utawa Broker liwat kang ditanggung Company bisa duwe kapentingan nalisir karo kapentingan.
  • Insolvensi Perusahaan utawa Bank utawa Broker sing dipigunakaké déning Perusahaan kanggo nindakaké transaksi kasebut bisa nyebabake posisi sampeyan ditutup amarga ora dikarepake.
  • Wigati Klien wis tinulis ditarik menyang mata uang sing diperdagangkan supaya ora sacara reguler utawa ora jarang sing ora bisa dipasthèkaké menawa rega bakal dikutip ing kabeh wektu utawa manawa dadi angel kanggo nimbulaké transaksi kanthi rega sing bisa dipetik amarga ora ana counter pesta.
  • Perdagangan on-line, manawa ora trep utawa efisien, ora kudu ngurangi risiko sing ana hubungane karo dagang mata uang
  • Ana risiko sing dagang Client ing Instrumen Financial bisa utawa dadi tundhuk tax lan / utawa tugas liyane, contone amarga owah-owahan aturan utawa kahanan pribadi. Perusahaan ora njamin yen ora ana pajak lan / utawa pranata perangko liyane sing bakal dibayar. Klien kudu tanggung jawab marang pajak lan / utawa kewajiban liyane sing bisa ditampa babagan perdagangan.
  • Sadurunge klien wiwit dagang, dheweke kudu entuk rincian kabeh komisi lan biaya liyane sing Klien bakal tanggung jawab. Yen ana biaya sing ora ditulis ing istilah dhuwit (nanging umpamane minangka panyebaran dealing), Klien kudu nyuwun panjelasan sing ditulis, kalebu conto sing cocok, kanggo netepake apa biaya sing bisa ditemokake ing istilah dhuwit tartamtu
  • Perusahaan ora nyedhiyani Klien karo saran investasi sing ana hubungane karo investasi utawa bisa transaksi ing investasi utawa nggawe rekomendasi investasi apa wae
  • Perusahaan uga kudu nyekel dhuwit Klien ing akun sing dipisahake saka klien liyane lan dhuwit Perusahaan miturut peraturan sing saiki, nanging iki ora bisa ngluwihi pangreksan lengkap
  • Transaksi liwat Platform Trading Online nggawa resiko
  • Yen Klien ngumpulake transaksi ing sistem elektronik, dheweke bakal kapapar risiko sing digandhengake karo sistem kalebu kegagalan hardware lan software (Internet / Server). Asil saka kegagalan sistem bisa uga yen dhawuhe ora dileksanakake miturut pandhuane utawa ora dieksekusi. Perusahaan ora nampi hukuman ing kasus kasebut
  • Obrolan telpon bisa direkam, lan sampeyan bakal nampa rekaman kasebut minangka bukti conclusive lan mengikat instruksi

Notifikasi iki ora bisa lan ora nyatakake utawa nerangake kabeh risiko lan aspek penting liyane sing melu dealing ing kabeh Instrumen Keuangan lan layanan investasi

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.