Understanding Forex Rollover (Swaps)

A forol rollover / swap paling apik dituduhake minangka kapentingan ditambah utawa ditolak kanggo nyekeli posisi dagang sembarang mata mbukak sengi. Penting, kanggo nimbang aspek rollover / swap ing ngisor iki:

  • Rollover / swaps diisi ing akun forex klien mung ing posisi sing terus mbukak kanggo dina dagang forex sabanjure.
  • Proses rollover wiwit ing pungkasan wengi, sabenere ing wektu server 23: 59.
  • Ana kamungkinan sawetara pasangan mata uang uga duwe rollover negatif / swap tarif ing loro-lorone (Long / Short).
  • Nalika rollover / swap tarif ing TCTerms, ing platform forex trading ngowahi kanthi otomatis menyang akun mata uang basa.
  • Rollover / swap diitung lan diapikake ing saben wengi dagang. Ing rollover wengi / swap wengi diisi ing tingkat telung.
  • Tarif rollover / swap bisa diganti. Kanggo paling cepet rollover / swap tarif, waca panel Market Watch ing kita MetaTrader 4 lan mung tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:
    • Klik tengen ing Market Watch
    • Pilih simbol
    • Pilih sing dikarepake itungan pasangan ing jendhela sembul
    • Klik ing Properties tombol ing sisih tengen
    • Rollover / Swap tarif kanggo pasangan tartamtu ditampilake (Pertukaran dawa, Swap cendhak)

Kanggo paling cepet Rollover / Swap tarif

  • Klik tengen ing Market Watch lan pilih Simbol
  • Pilih pasangan mata uang sing dikarepake ing jendela pop-up
    klik tombol property ing sisih tengen
  • Tarif Rollover / Swap kanggo pasangan kasebut ditampilake
    (Ganti suwene, Swap cendhak)

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Merek FXCC minangka merek internasional sing kadhaptar lan diatur ing macem-macem yurisdiksi lan setya menehi pengalaman dagang sing paling apik.

Azarya: Kabeh layanan lan produk sing bisa diakses liwat situs www.fxcc.com diwenehake dening Central Clearing Ltd Perusahaan sing kadhaptar ing Pulo Mwali kanthi nomer Perusahaan HA00424753.

LEGAL:
Central Clearing Ltd (KM) wis sah lan diatur dening Mwali International Services Panguwasa (MISA) miturut Brokerage Internasional lan Clearing House License no. BFX2024085. Alamat kadhaptar Perusahaan yaiku Bonovo Road – Fomboni, Pulo Mohéli – Comoros Union.
Central Clearing Ltd (KN) kadhaftar ing Nevis ing Company No C 55272. Alamat kedhaftar: Suite 7, Henville Building, Main Street, Charlestown, Nevis.
Central Clearing Ltd (VC) kadhaptar miturut hukum Saint Vincent lan Grenadines miturut nomer registrasi 2726 LLC 2022.
FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) perusahaan sing didaftar ing Siprus kanthi nomer registrasi HE258741 lan diatur dening CySEC miturut nomer lisensi 121/10.

KANGGO RISIKO: Dagang ing Forex lan Contracts for Difference (CFDs), sing minangka produk leverage, banget spekulatif lan duwe risiko kerugian sing signifikan. Sampeyan bisa ilang kabeh modal dhisikan nandur modhal. Mula, Forex lan CFD bisa uga ora cocog kanggo kabeh investor. Mung nandur modal kanthi dhuwit sing bisa ilang. Dadi priksa manawa sampeyan ngerti kanthi lengkap risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

WILAYAH WATES: Central Clearing Ltd ora nyedhiyakake layanan kanggo warga negara EEA, AS lan sawetara negara liyane. Layanan kita ora dimaksudake kanggo distribusi menyang, utawa digunakake dening, sapa wae ing negara utawa yurisdiksi sing distribusi utawa panggunaan kasebut bakal nalisir karo hukum utawa peraturan lokal.

Hak cipta © 2024 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.