Understanding Forex Rollover (Swaps)

A forol rollover / swap paling apik dituduhake minangka kapentingan ditambah utawa ditolak kanggo nyekeli posisi dagang sembarang mata mbukak sengi. Penting, kanggo nimbang aspek rollover / swap ing ngisor iki:

  • Rollover / swaps diisi ing akun forex klien mung ing posisi sing terus mbukak kanggo dina dagang forex sabanjure.
  • Proses rollover wiwit ing pungkasan wengi, sabenere ing wektu server 23: 59.
  • Ana kamungkinan sawetara pasangan mata uang uga duwe rollover negatif / swap tarif ing loro-lorone (Long / Short).
  • Nalika rollover / swap tarif ing TCTerms, ing platform forex trading ngowahi kanthi otomatis menyang akun mata uang basa.
  • Rollover / swap diitung lan diapikake ing saben wengi dagang. Ing rollover wengi / swap wengi diisi ing tingkat telung.
  • Tarif rollover / swap bisa diganti. Kanggo paling cepet rollover / swap tarif, waca panel Market Watch ing kita MetaTrader 4 lan mung tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:
    • Klik tengen ing Market Watch
    • Pilih simbol
    • Pilih sing dikarepake itungan pasangan ing jendhela sembul
    • Klik ing Properties tombol ing sisih tengen
    • Rollover / Swap tarif kanggo pasangan tartamtu ditampilake (Pertukaran dawa, Swap cendhak)

Kanggo paling cepet Rollover / Swap tarif

  • Klik tengen ing Market Watch lan pilih Simbol
  • Pilih pasangan mata uang sing dikarepake ing jendela pop-up
    klik tombol property ing sisih tengen
  • Tarif Rollover / Swap kanggo pasangan kasebut ditampilake
    (Ganti suwene, Swap cendhak)

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.