Slippage Forex diterangno

Slippage, ing istilah dagang, bisa diarani paling apik minangka nduweni urutan sing diisi karo rega sing beda karo rega sing pisanan diutip ing platform dagang. Nanging, slippage kudu dianggep minangka indikasi positif yen pasar lan akses pasar sing pinter, wis operasi kanthi cara transparan lan efisien.

Pedagang bisa nemu pesenan sing diisi kanthi telung cara sing bisa dicandhet; ing rega sing ditutake, ngalami slippage negatif - ing ngendi dhawuhe diisi kanthi rega sing ora dikarepake, utawa ngalami slippage positif - yen prentah kapenuhan ing rega sing luwih apik tinimbang rega sing diarani. Kasunyatan menawa slippage ana mesthine kudu dianggep minangka tulangan positif yen pedagang makarya kanthi pasar sing efisien, adil lan transparan. Utamane kanggo ECN sing bisa dioperasikake kanthi bener, mesthine bisa dadi ora umum lan curiga, yen pesenan tradhisine tansah dipenuhi karo rega sing dipengini.

Ing pasar kaya FX, nguripake kira-kira sakcepete $ 5 triliun saben dino saben dina lan nglakoni eksekusi ratusan yuta saben dina, iku kedadeyan alam lan pangarepan sing wajar ora kabeh pesanan bisa dicocogake kanthi becik ing lingkungan kasebut. Ing lingkungan perdagangan ECN sing adil lan transparan, blumbang panyedhiya likuidasi nyedhiyakake penawaran FX, volatilitas bisa owah kanthi tiba-tiba lan sacara dramatis. Mulane, pesenan dianggo kanthi cepet ing rega paling apik sing kasedhiya, sok-sok ing rega sing dipetik, utawa duweni potensi ing rega sing luwih apik tinimbang sing dikarepake.

Apa Positif Slippage?

Slippage positif uga dikenal minangka perbaikan dandan lan kedadeyan ing ngendi slippage rega gumantung ing nikmat trader.

Contone, trader ndhaftar supaya BUY 1 akeh EUR / USD ing rega pasar 1.35050, urutan dikirim metu liwat platform MetaTrader menyang panyedhiya likuiditas lan banjur pesen konfirmasi bali bali informing pedagang sing supaya dieksekusi ing 1.35045. Liwat model ECN / STP, trader wis ngalami slippage positif, padha diisi kanthi rega sing luwih apik, rega sing luwih apik kanggo dhisikane dhisikane.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.