Spreads Forex

Siji cara prasaja sing bisa digunakake, supaya bisa mangerteni konsep panyebaran ing pasar forex, yaiku kanggo nimbang wektu nalika kita ngganti mata uang liburan kita ing sawijining owah-owahan. Kita kabeh kenal karo ijol-ijolan domestik kita kanggo dhuwit liburan; kilogram kanggo euro, dolar kanggo euro, euro kanggo yen. Ing jendhela ing owah-owahan biro, utawa ing papan elektronik, kita bakal nemokake loro macem-macem prices, biro kasebut kanthi efektif nyatakake; "kita tuku ing rega iki lan kita ngedol ing rega iki." Perkiraan cepet nuduhake yen ana kesenjangan ing nilai lan rega ana; panyebaran, utawa komisi. Iki mbok menawa conto sing paling gampang saka panyebaran forex sing kita deleng ing urip kita saben dina.

Définisi sederhana saka "panyebaran" yaiku beda antarane rega tuku lan jual keamanan. Sampeyan uga bisa dianggep minangka salah sawijining biaya bisnis nalika dagang. Penyebaran ing pasar forex bisa diterangake minangka beda antarane macem-macem tuku lan jual prices ing tawaran kanggo sembarang pasangan itungan tartamtu. Sadurunge perdagangan mesthi nguntungake, pedagang forex kudu nyathet biaya panyebaran, kanthi otomatis dijupuk dening broker. A panyebaran ngisor kanthi alami njamin yen perdagangan sing sukses bakal pindhah menyang wilayah sing menguntungkan sadurungé.

Ing pasar forex investor isih ijol-ijolan mata uang siji kanggo liyane, dagang siji itungan mungsuh liyane. Pedagang nggunakake mata uang tartamtu kanggo njupuk posisi lawan mata uang liyane, taruhan sing bakal tiba utawa mundhak. Mulane, mata uang kasebut dikutip babagan rega kasebut ing mata uang liyane.

Kanggo nyebut informasi iki kanthi gampang, mata uang tansah dikutip kanthi pasangan, contone EUR / USD. Mata uang sing sepisanan disebut mata uang dhasar lan dhuwit kapindho kasebut minangka counter, utawa mata uang kutipan (basis / kutipan). Contone, yen njupuk $ 1.07500 kanggo tuku € 1, ekspresi EUR / USD bakal padha 1.075 / 1. EUR (euro) bakal dadi mata uang dhasar lan USD (dollar) bakal minangka kutipan, utawa mata uang.

Dadi sing gampang, universal, cara sing digunakake kanggo ngutip mata uang ing pasar, saiki ayo goleki anggone nyebarake. Kuotasi Forex sengaja disedhiyakake karo harga "tawaran lan tanya", utawa "tuku lan ngedol" iki mirip karo apa akeh investor bakal kenal yen wis tau tuku utawa didol ekuitas; ana rega sing beda kanggo ngedol dhuwit lan ana rega prabédan kanggo tuku saham. Umumé panyebaran cilik iki minangka keuntungan broker ing transaksi, utawa komisi.

Tawaran kasebut nggambarake rega sing makili para makelar kanggo tuku mata uang dhasar (euro ing conto) ing mata uang dolar. Kosok baline, rega tandhingan yaiku rega sing makili para pedagang bisa ngedol dhuwit basa ing pertukaran mata uang. Harga-harga Forex umum dipetik nganggo limang angka. Dadi, contone, ayo ngomong yen kita duwe rega bid EUR / USD saka 1.07321 lan takon rega 1.07335, panyebaran iku bakal 1.4.

Telpon nyebarake reregan pasar sing bener

Saiki kita wis nerangake apa sing nyebarake lan carane ngétung, wigati kanggo nemtokake prabédan kritis ing antarane makelar pembuat pasar standar kanthi spreads spreadsheets, lan cara broker ECN - STP (kayata FXCC) ngoperasikake, nalika ngatur akses kanggo nyebarake pasar sing bener. Lan cara broker sing ngoperasikake model ECN - STP yaiku pilihan sing tepat (bisa dipungkiri mung pilihan) kanggo pedagang sing nganggep awake dhewe profesional.

Akeh makelar forex makarya pasar tradhisional bakal ngiklanake apa sing diarani "low, fixed, forex spreads", minangka keuntungan kanggo pedagang forex. Nanging, kasunyatane, panyebaran tetep ora bisa menehi keuntungan sing gedhe lan ing pirang-pirang instansi bisa nyasab, amarga para produser pasar (kanthi definisi) nggawe pasar dhewe lan pasar ing sektor supaya bisa entuk keuntungan dhewe.

Produsen pasar bisa nggunakake taktik kayata widening spreads; taktik sing forex makelar karo dealing desks ngapusi nyebar ing tawaran menyang klien nalika perdagangan klien mindhah marang broker. Pedagang bisa nggolek perdagangan kasebut ing babagan apa sing dianggep minangka panyebaran pip sing tetep, ananging panyebaran kasebut bisa telung pips adoh saka pricing pasar sing bener, saéngga panyebaran sing nyata wis (ing kasunyatan) papat pips. Mbandingake iki menyang ECN langsung liwat model pamroses, ing ngendi sing dadi tradhisi sing dicocogake dening peserta ECN, katon jelas yen penting kanggo para pedagang ritel, sing pengin dianggep minangka profesional, kanggo nggawe perdagangan liwat lingkungan ECN.

Model dagang ECN / STP FXCC ora bakal nampilake spreads tetep, model nawakake kutipan penawaran sing dikumpulake dening pool liquidity konstituen; predominantly panyedhiya likuiditas fx leading. Mulane, panyebaran tawaran bakal tansah nuduhake biaya tuku lan jual sing sejati kanggo pasangan mata uang tartamtu, supaya investor bisa dagang forex ing kahanan pasar forex nyata paramèter panampa lan asli.

Sawijining panyebaran tetep bisa uga katon kaya nalika kondisi pasar optimal lan ana panyedhiya lan kebutuhan sing abot. Kasunyatane, panyebaran tetep tetep ana ing panggonan sanajan kahanan pasar ora paling apik lan tanpa dipikirake apa tuku lan jual sing bener kanggo apa wae sing diwenehake pasangan itungan yaiku.

Model ECN / STP kita nyedhiyakake klien kita kanthi akses langsung menyang peserta pasar Forex liyane (retail lan institusional). Kita ora saingan karo klien kita, utawa malah perdagangan marang wong-wong mau. Iki maringi klien kita luwih kaluwihan liwat dealing desk makers pasar:

  • Nyebar banget nyenyet
  • Tarif forex luwih apik
  • Ora ana konflik kepentingan antarane FXCC lan klien
  • Ora ana watesan ing Scalping
  • Ora ana "mburu-mburu mundhut"

FXCC ngupayakake tawaran para pelanggan ing tingkat paling kompetitif lan nyebar ing pasar. Iki sabab kita wis nandur modhal babagan hubungane karo panyedhiya likuiditas sing dipercaya. Keuntungan klien-klien sing duwe iku entuk arena forex ing istilah sing padha karo institusi finansial paling gedhe.

Prices disalurake saka macem-macem panyedhiya cara likuidasi menyang FXCC's Aggregation Engine banjur milih paling apik BID lan ASK prices saka prices stream lan posting paling apik BID / ASK prices dipilih kanggo klien, minangka gambaran ing diagram aliran ing ngisor iki.

Forex Trading Spreads, FXCC Forex Spread, Low Spread Forex Broker, ECN / STP, how fxcc ecn forex works, BID / ASK prices, pair currency

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.