Spreads Forex

Nyebar minangka salah sawijining syarat utama kanggo dagang lan investasi ing Forex. Sampeyan kudu ngerti apa sing nyebar Forex yen sampeyan pengin dagang ing pasar valuta asing.

Nyebar minangka biaya sing ditindakake para pedagang kanggo saben transaksi. Yen panyebaran akeh, bakal nambah biaya kanggo dagang sing pungkasane bakal nyuda bathi. FXCC minangka broker sing diatur sing nawakake panyebaran sing ketat marang para klien.

Apa sing nyebar ing Forex?

Nyebar minangka bedane antarane rega tuku lan rega adol aset.

Ing pasar mata uang standar, transaksi digawe saben wektu, nanging panyebaran ora tetep ing saben posisi. Kanggo ngerti sebabe kedadeyan, kudu dingerteni prabédan antara rega tuku lan adol mata uang nalika ngevaluasi perdagangan, sing uga bakal nemtokake likuiditas pasar.

Ing pasar saham lan Forex, panyebaran beda antarane rega tuku lan adol. Penyebaran ing Forex yaiku bedane antarane rega takon lan rega tawaran.

Apa sing diarani bid, takon, lan hubungane karo panyebaran?

Ana rong jinis rega ing pasar:

  • Bid - jumlah sing bakal dituku pembeli aset moneter.
  • Takon - rega sing bakal ditampa dening bakul aset moneter.

Lan panyebaran yaiku bedane antarane 'bid and ask' sing kasebut sadurunge sing kedadeyan sajrone transaksi. Conto sing apik kanggo hubungan pasar sing transparan yaiku penawaran bazaar nalika rega murah lan penawar liya tundhuk karo sarat rega sing dhuwur.

Apa Forex sing disebar saka pihak makelar?

Saka sudut pandang makelar online, panyebaran Forex minangka salah sawijining sumber penghasilan utama, kanthi komisi lan pertukaran.

Sawise ngerti apa sing disebar ing Forex, ayo ndeleng cara ngetung.

Kepiye panyebaran dietung ing Forex?

  • Bedane rega tuku lan rega adol diukur kanthi angka utawa pips.
  • Ing Forex, pip minangka digit kaping papat sawise titik desimal kurs. Coba conto conto kurs euro 1.1234 / 1.1235. Bedane pasokan lan permintaan yaiku 0.0001.
  • Yaiku, panyebaran kasebut minangka siji pipa.

Ing pasar saham, panyebaran minangka bedane antara rega tuku lan adol keamanan.

Ukuran panyebaran beda-beda gumantung karo saben makelar lan kanthi volatilitas lan volume sing ana gandhengane karo instrumen tartamtu.

Sing paling didagang pasangan itungan yaiku EUR / USD lan biasane, nyebar paling murah yaiku EUR / USD.

Penyebaran bisa diatasi utawa ngambang lan sebanding karo volume sing diselehake ing pasar.

Saben makelar online nerbitake nyebarake khas ing kaca Spesifikasi Kontrak. Ing FXCC, panyebaran bisa dideleng ing 'panyebaran efektif rata-rata'kaca. Iki minangka alat unik sing nuduhake sejarah panyebaran. Para pedagang bisa ndeleng paku sing nyebar lan wektu lunjakan kanthi cepet.

Tuladha - cara ngetung panyebaran

Ukuran panyebaran sing dibayar ing euro gumantung saka ukuran kontrak sing sampeyan dagang lan nilai pip saben kontrak.

Yen kita ngelingi cara ngetung panyebaran ing Forex, contone, nilai pip per kontrak yaiku sepuluh unit mata uang liya. Ing istilah dolar, regane $ 10.

Nilai Pip lan ukuran kontrak beda-beda gumantung saka makelar menyang makelar - priksa manawa mbandhingake paramèter sing padha nalika mbandhingaké loro panyebaran karo rong makelar dagang sing béda-béda.

Ing FXCC, sampeyan bisa nggunakake a akun demo kanggo ndeleng panyebaran wektu nyata ing platform utawa ngetung panyebaran nggunakake kalkulator dagang.

Faktor sing mengaruhi ukuran panyebaran ing Forex

Faktor apa sing nyebabake nyebarake perdagangan?

  • Likuiditas instrumen finansial utama
  • Kahanan pasar
  • Volume dagang ing instrumen finansial

Penyebaran CFD lan Forex gumantung saka aset sing ndasari. Aset sing luwih aktif didol, pasar bakal saya akeh, akeh pemain ing pasar iki, mula bakal katon kesenjangan. Penyebaran kasebut akeh ing pasar sing kurang cair kayata pasangan mata uang eksotik.

Gumantung saka penawaran broker, sampeyan bisa ndeleng nyebar utawa variabel nyebar. Perlu dielingake yen nyebar tetep asring ora dijamin dening makelar sajrone volatilitas pasar utawa pengumuman makroekonomi.

Penyebaran beda-beda adhedhasar kahanan pasar: sajrone woro-woro makro penting, panyebaran saya akeh, lan umume makelar ora njamin panyebaran sajrone pengumuman lan periode volatilitas.

Yen sampeyan mikir babagan dagang sajrone rapat Bank Sentral Eropa utawa nalika Fed duwe woro-woro sing penting, aja nganti panyebaran padha karo biasane.

Akun Forex tanpa panyebaran

Apa sampeyan kepengin weruh yen bisa dagang Forex tanpa nyebar?

Akun ECN yaiku akun sing dieksekusi tanpa partisipasi bakul. Sampeyan mung duwe panyebaran cilik ing akun iki, kayata 0.1 - 0.2 pips ing EUR / USD.

Sawetara makelar dikenani biaya tetep kanggo saben kontrak, nanging FXCC mung mbayar biaya nyebar lan ora ana komisi.

Penyebaran Forex paling apik, ana apa?

Penyebaran paling apik ing pasar Forex yaiku panyebaran antar bank.

Penyebaran forex antar bank yaiku nyebar nyata pasar valuta asing lan panyebaran antarane kurs BID lan ASK. Kanggo ngakses panyebaran antar bank, sampeyan butuh STP or Akun ECN.

Kepiye cara ngerti panyebaran ing MT4?

Mbukak Platform dagang MetaTrader 4, bukak bagean "Watch Market".

Sampeyan duwe akses menyang rong cara sing kalebu standar ing platform dagang MT4:

  • Klik tengen ing area nonton pasar banjur klik "nyebar". Penyebaran wektu nyata bakal diwiwiti ing jejere tawaran lan rega takon.
  • Ing grafik dagang MT4, klik-tengen banjur pilih "Properties", banjur, ing jendhela sing mbukak, pilih tab "Umum", centhang kothak ing jejere "Tampilake garis ASK," banjur klik "Oke."

Apa kasebar Forex - tegese nyebarake ing dagang?

Saben pedagang duwe tingkat sensitivitas babagan biaya panyebaran.

Iku gumantung karo strategi dagang sing digunakake.

Umure luwih cilik lan luwih akeh jumlah transaksi, sampeyan kudu luwih ati-ati nalika nyebar.

Yen sampeyan dadi pedagang ayunan sing pengin nglumpukake pirang-pirang pips sajrone pirang-pirang minggu utawa malah pirang-pirang wulan, ukuran panyebaran kasebut ora bakal mengaruhi sampeyan dibandhingake karo ukuran pamindhahan. Nanging yen sampeyan dadi pedagang utawa scalper dina, ukuran panyebaran bisa uga padha karo bedane antara untung lan kerugian sampeyan.

Yen sampeyan rutin mlebu lan metu saka pasar, biaya transaksi bisa ditambah. Yen iki strategi dagang sampeyan, sampeyan kudu milih pesenan nalika panyebaran optimal.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2021 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.