Syarat lan Ketentuan FXCC

SILA MEMBUKA KETENTUAN DAN KONDISI ING KUAT.

MENGGUNAKAN SITUS INI SISI Sampeyan SETUJU KELAS DATENG LAN KETENTUAN LAN KONDISI MENGALAMI SITUS LAN SITUS KANGGO SITUS KANGGO. FXCC GAGAL MERAWATKAN KETENAGAT LAN KONDISI LAN WISATA KANGGO SENTOSA KANGGO. Sampeyan pancen tanggung jawab kanggo nampilake SANDI lan Ketentuan sing sacara langsung. MENGGUNAKAN SITUS INI MENGGUNAKAN SUKSES ANYARI MENGGUNAKAN PENERIMA KECAMATAN SAKIT. Yen sampeyan ora nggabungake ING ING TATA lan KONDISI, PLEASE DO NOT ACCESS THIS WEBSITE.

PIKIRAN SITE

FXCC ndarbeni lan njaga situs iki. Ora ana tindakan ngundhuh utawa nyalin saka situs iki bakal nransfer judhul menyang perangkat lunak utawa materi saka situs iki kanggo sampeyan. Apa waé sing dikirim menyang situs iki dadi properti FXCC, bisa digunakake dening FXCC kanggo maksud apa waé sah, lan luwih tundhuk pangecualian sing dianggep cocok déning FXCC, kalebu marang hukum utawa pangaturan hukum sing FXCC tundhuk. FXCC nyimpen kabeh hak babagan hak cipta lan kepemilikan merek dagang saka kabeh materi ing situs iki, lan bakal nglakokaké hak kasebut kanggo sakabehe hukum.

COPYRIGHT

Materi sing ana ing situs web, kalebu nanging ora winates ing kabeh rancangan, teks, video, rekaman swara, lan gambar, diduweni, kajaba sing kasebut kanthi tegas, dening FXCC. Yen ora kasebut kanthi tegas kasebut ing kene, padha ora bisa disalin, ditularake, ditampilake, dileksanakake, disebarake (kanggo ganti rugi utawa digunakake), dilisensi, diowahi, dipigura, disimpen kanggo panggunaan sabanjure, utawa digunakake digunakake kanthi utuh utawa sebagean kanthi cara tanpa Persetujuan tertulis saka FXCC.

ACCESS OF SITE

Situs iki lan informasi, piranti lan materi sing ana ing situs iki ora diarahake menyang, utawa ditrapake kanggo distribusi utawa panggunaan dening, wong utawa entitas sing dadi warga utawa penduduk utawa manggon ing sembarang yurisdiksi ing ngendi distribusi, publikasi, kasedhiyan utawa nggunakake bakal bertentangan karo undang-undang utawa peraturan utawa sing bakal ndarbeni FXCC utawa afiliasi marang syarat registrasi utawa lisensi ing yurisdiksi kasebut.

PENUTUPAN JAMINAN lan PEMBATASAN LIABILITAS

Informasi ing situs iki diwenehake "Minangka". FXCC ora njamin akurasi bahan sing kasedhiya ing kene, kanthi nyata utawa tersirat, kanggo maksud apa waé tartamtu lan kanthi tegas nyatakake sembarang jaminan barang dagangan utawa kabugaran kanggo tujuan tartamtu. FXCC ora bakal tanggung jawab marang kerugian utawa karusakan sing bisa nyebabake interception dening pihak katelu informasi sing kasedhiya kanggo sampeyan liwat situs iki. Senajan informasi sing diwenehake marang sampeyan ing situs iki ditampa utawa disusun saka sumber-sumber sing kita pitados dipercaya, FXCC ora bisa menehi lan ora njamin akurasi, kesahihan, ketepatan waktu utawa kelengkapan informasi utawa data apa wae sing kasedhiya kanggo sampeyan. Ora ono FXCC, utawa sawijining afiliasi, direktur, pejabat, utawa karyawan, utawa vendor pihak katelu, bakal tanggung jawab utawa duwe tanggung jawab apa wae kanggo samubarang mundhut utawa karusakan sing sampeyan bakal dileksanakake nalika ana kegagalan utawa gangguan saka situs iki, utawa akibat saka tumindak utawa keliryan pihak liya sing melu nggawe situs iki utawa data sing ana ing kasedhiya, utawa saka panyebab liyane sing gegandhengan karo akses sampeyan, ora bisa ngakses, utawa nggunakake situs utawa bahan kasebut, utawa ora kahanan sing nyebabake panyebab kuwi bisa uga ana ing kontrol FXCC utawa vendor nyediakake dhukungan piranti lunak utawa layanan.

Ora ana kalane bakal FXCC tanggung jawab kanggo kerusakan apa wae akibat, ora penting, khusus, punitive utawa exemplary sing muncul saka panggunaan utawa ora bisa nggunakake situs iki utawa bagean apa wae, manawa FXCC wis diwenehi kamungkinan kerusakan kaya mengkono lan tanpa praduli babagan tumindak, manawa ing Contract, Tort (kalebu lalai), Tanggung jawab sing kuat, utawa liya-liyane.

Informasi sing ana ing situs iki dimaksudkan kanggo tujuan informasi waé. Mulane, iku ora dianggep minangka kurban utawa solicitation kanggo wong ing sembarang yurisdiksi ing ngendi tawaran utawa solicitation kuwi ora sah utawa kanggo wong sing bakal dadi ora sah kanggo menehi penawaran utawa solicitation, utawa dianggep minangka rekomendasi kanggo tuku, ngedol utawa menehi hasil karo investasi tartamtu. Sampeyan disaranake supaya entuk saran investasi, financial, hukum lan pajak independen sadurunge nerusake investasi apa wae. Boten ing situs iki kudu diwaca utawa dianggep minangka saran investasi ing bagean FXCC, utawa sawijining afiliasi, direksi, pejabat utawa karyawan.

Sifat investasi ing Instrumen Keuangan kuwi ora kabeh instrument Financial cocok kanggo kabeh wong kajaba:

  • wis pinter ing bab-bab investasi,
  • bisa nindakake risiko ekonomi investasi kasebut,
  • mangertos risiko kasebut; lan
  • pracaya investasi kasebut cocok kanggo tujuan investasi lan kabutuhan investasi.

Apa wae investor non-profesional nandur modal ing Instrumen Keuangan, dianjurake yen mung bagean saka jumlah sing investor inten kanggo nandur modal kanggo jangka panjang kudu dadi nandur modal.

Sampeyan uga menehi saran yen kabeh investor kudu njaluk saran saka penasihat investasi profesional sadurunge nggawe investasi ing Instrumen Keuangan.

TANPA SITES LAIN

Pranala menyang situs web FXCC ora mung minangka pitunjuk kanggo informasi babagan topik sing bisa migunani kanggo pangguna situs web FXCC, lan FXCC ora nduweni kontrol atas isi situs web FXCC kuwi. Yen sampeyan milih nggabungake situs web sing ora dikontrol dening FXCC, FXCC ora ndarbeni barang, kayata tegese utawa ora langsung, bab isi situs kasebut, kalebu akurasi, kelengkapan, reliabilitas, utawa kesesuaian kanggo tujuan tartamtu utawa uga ora njamin FXCC sing situs utawa isi kasebut bebas saka tuntutan hak cipta, merek dagang, utawa pelanggaran liyane hak-hak pihak katelu utawa situs utawa isi kasebut ora ana virus utawa kontaminasi liyane. FXCC ora njamin keaslian dokumen ing Internet. Pranala menyang situs web non-FXCC ora nyatakake endorsemen utawa tanggung jawab panemu, gagasan, produk, informasi, utawa layanan sing ana ing situs kasebut, utawa perwakilan bab isi kasebut ing situs kasebut.

KEAMANAN

Yen sampeyan komunikasi karo FXCC kanthi e-mail, sampeyan kudu ngelingake yen keamanan e-mail Internet ora mesthi. Kanthi ngirim pesen e-mail sing sensitif utawa rahasia sing ora enkripsi sampeyan nampa risiko kahanan sing durung mesthi lan kemungkinan kekurangan rahasia liwat Internet. Internet ora aman karo% 100 lan wong bisa nyegat lan maca rincian sampeyan.

PRIVASI

Saben informasi pribadhi sing disedhiyakake sampeyan bakal dianggep minangka rahasia lan dituduhake mung ing Perusahaan, afiliasi lan mitra bisnis lan ora bakal diumumke menyang pihak katelu kajaba miturut proses hukum utawa hukum. Sistem pelacak situs web uga bisa ngumpulake data sing detail kaca-kaca sing wis sampeyan akses, carane nemokake situs iki, frekuensi kunjungan, lan liya-liyane. Informasi sing kita gunakake digunakake kanggo nambah isi situs web kita lan bisa digunakake dening kita kanggo ngubungi sampeyan, kanthi cara liya, lan kanggo menehi sampeyan informasi apa wae sing kita pracaya bisa migunani kanggo sampeyan.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.