Kondisi Trading FXCC Forex

Pedagang forex sing sukses butuh lingkungan dagang forex fleksibel. Kahanan dagang kita nggawa perdagangan forex transparent lan mbukak kanggo kabeh sing duwe akun kita lan nawakake opsi dagang sing canggih. Tabel ing ngisor iki njlentrehake fitur utama akun XL, Standard lan Advanced.


Fitur utama ECN XL ECN STANDARD ECN ADVANCED Description
Kemampuan Hedging Sampeyan bisa nglindungake posisi sampeyan, nanging bakal weruh yen akun akun sampeyan kudu memenuhi syarat wates kanggo bisa nutup salah siji utawa luwih posisi sing dilindhungi. Akun sing dianggo kanthi lengkap ora kebal kanggo Stop Out. Yen sampeyan nampa akun Zero level utawa ing ngisor iki kanthi alasan apa wae (kayata panyebaran sing wiyar ing kabar utawa potongan swap), posisi mbukak sampeyan bakal ditutup kanthi otomatis. FXCC nduweni hak nutup kabeh utawa bagean posisi sing dilarang kanggo nyegah resiko imbangan negatif amarga panyebaran sing akeh; iki bisa uga dienggo ing Akun sing njaga posisi sing gedhene sing gedhé banget karo usaha sing cilik banget.
Tingkat Transaksi Minimal 0.01 Lot 0.01 Lot 0.01 Lot Ukuran transaksi minimal ing logam, energi lan indeks akeh ing 0.1
Dealing Desk Kabeh dagang dieksekusi ing pasar Inter-bank nggunakake STP (Straight-Through-Processing)
Otomatis Trading Sampeyan bisa uga nggunakake strategi dagang dhewe nggunakake Expert Advisor ing MT4
Tingkat Panggilan Margin 100% 100% 100% Yen akun sampeyan wis tekan Tingkat Margin 100%, sampeyan bakal diwenehi tandha
Stop Out Level 50% 50% 50% Yen akun sampeyan wis tekan Tingkat Margin 50% utawa ngisor, sistem bakal nutup kabeh posisi mbukak kanthi otomatis.
Platforms Trading MetaTrader4 MetaTrader4 MetaTrader4 FXCC Meta Trader 4 & FXCC Mobile Trading
Instrumen Keuangan Pasangan 28 Emas, & Silver, Ndeleng dhaptar lengkap Pasangan 28 Emas, & Silver, Ndeleng dhaptar lengkap 200 + Instrumen Keuangan, Ndeleng dhaptar lengkap Hubungi tim dhukungan kanggo informasi tambahan.
Simpenan USD, EUR & GBP USD, EUR & GBP USD, EUR & GBP Uang sampeyan bisa ngenali akun sampeyan
Re-Quotes Ora Dealing Desk tegese Ora Ana Re-Quotes
Format pricing 5 desimal desimal 5 desimal desimal 5 desimal desimal Conto: 0.12345
Stop Levels 0.1 Pip 0.1 Pip 0.1 Pip 0.1 Pip adoh saka Market Rate, ie Sampeyan bisa manggon Stop Loss order ing panyebaran.
Dhuwur & Low Tarif Tingkat Tawaran Tingkat Tawaran Tingkat Tawaran Dhuwur & Low Tarif ing Chart lan Market Watch tansah Tarif Tawaran. Mulane, nalika sampeyan lagi nyekel posisi Sell sampeyan Stop Loss bisa kaleksanan ing Nilai sing luwih dhuwur tinimbang Tingkat Tinggi sing kacathet ing MT4 Market Watch utawa Chart.
Deposit minimal 100 USD 10,000 USD 100,000 USD Utawa Equivalent ing mata uang sing beda
Pengunduran Minimal 50 USD 50 USD 50 USD Kanggo Kabeh Jenis akun
pengaruh 1: 1 - 1: 300 1: 1 - 1: 200 1: 1 - 1: 100 - Pengaruh Gold & Silver yaiku 1: 100 kanggo kabeh akun.
Komisi * ZERO FX: 0.75 pip sisih
Logam: $ 7.5 sisih
FX: 0.4 pip sisih
Logam. Energi & indeks: $ 4 sisih
Elinga yen kanggo klien sing diidini dening partai 3rd, biaya pambuka bisa uga ditrapake ing Akun XL. Yen biaya kasebut diterapake, klien bakal diwenehi kabar dening FXCC sadurunge bisa ngaktifake aktivitas dagang ing akun kasebut.
rollover Mangga deleng Kaca Rollover kanggo katrangan luwih.
Akun Promo
syarat & kondisi sing ditrapake

FXCC Forex Trading Hours

Wektu operasi saben dinane kanggo dagang yaiku saka 17: 05 kanggo 16: 55 New York Time (EST) saka Minggu nganti Jum'at sing cocog karo 00: 05 kanggo 23: 55 Server Wektu, Senen nganti Jumat, kajaba 25th Desember lan 1st Januari. Sajrone Day Light Saving Time operasi lan wektu server diatur miturut wektu New York (EST).

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.