Layanan VPS

Ing FXCC kita nawakake klien kita kemampuan lan fasilitas kanggo perdagangan kanthi nggunakake layanan VPS (virtual private server). Ana telung keluwihan kritis utama kanggo nggunakake VPS kanggo advance kinerja dagang; kacepetan, keamanan lan aksesibilitas. Punika ringkesan ringkesan saben.

kacepetan

FXCC nyedhiyakake hosting VPS minangka alternatif alternatif sing paling terjangkau lan bisa dikelola kanggo ngalami kecepatan koneksi sing banget cedhak karo sing paling cepet sing kasedhiya kanggo aplikasi dagang. Ngirimake latensi sing luwih murah lan arang njamin panyambungan luwih cepet antarane: makelar, makelar utama platform lan jaringan finansial kayata FXCC's ECNs, ngasilake eksekusi urutan perdagangan sing luwih apik.

keamanan

Apa dagang ing (lan liwat) MetaTrader, utawa nggunakake backend bespoke lan piranti lunak dagang sing luwih maju, keamanan minangka aspek kritis saka aplikasi aplikasi VPS. Ana kamungkinan warisan lan perbaikan sing kudu digawe kanthi ngunggah aplikasi perangkat lunak menyang sistem pribadi remot lan cithakan Server 'Windows VPS terus dianyari supaya bisa nglindhungi server lan pangguna saka penyerang lan ancaman liyane. Ing istilah hardware fisik, perawatan apik dijupuk kanggo nyegah kegagalan kritis. Server sing diadaptasi lan komponen jaringan inti sing dipantau 24 / 7 kanggo masalah lan dikelola sacara proaktif 24 / 7 bebarengan karo tim dhukungan teknis.

Aksesibilitas

Duwe server darmabakti dhewe kanggo nggarap aplikasi dagang sampeyan, mbantu kanggo njaga mlaku-mlaku dagang sampeyan. Yen, contone, sampeyan mbukak situs web transactional dhewe saka omah, sampeyan ora bakal dadi host ing komputer omahmu, nanging cepet bisa uga, nanging bisa uga cepet sampeyan bisa ngubungake serat optik. Sampeyan bakal dadi host ing server sing darmabakti, ing ngendi pelanggan bisa ngirim produk sampeyan kanthi cepet lan èfèktif sabisa, kanthi aman lan bisa ngakses pasar rong puluh papat jam dina. Pasar sampeyan ora bakal mati nalika mateni komputer omah lan broadband ing wayah wengi. Iku kahanan sing padha kanggo aksesibilitas nalika dagang; yen nglakoni program otomatis kudu dagang 24-7, server kudu optimasi lan darmabakti kanggo layanan tartamtu, dagang.



Alat lan protokol umum dibangun ing layanan VPS sakabèhé, kayata akses Remote Desktop sing ngidini kedhaftar bisa nyambung kanthi gampang menyang server sing ditrapake - VPS saka ngendi wae, tanpa persiyapan ekstra, utawa konfigurasi sing dibutuhake. Pedagang bisa ngakses platform dagang saka piranti beda: PC, laptop, tablet, lan Smartphone, tanpa nyruput piranti lunak sing mlaku ing VPS. Nggunakake multi platform VPS lan pirang-pirang akun bisa nyetel VPS padha, ndadekake akses pengguna, supaya bisa ngidini sawetara pangguna ndeleng desktop bebarengan, bisa uga ditransfer, saka lokasi sing kapisah.

Kanggo ngaplikasi VPS gratis, mung mlebu menyang Traders Hub, maca Terms & Conditions lan nggawe panjaluk sampeyan.

Login kanggo ngakses FREE trading tools

Kanggo ngaplikasi alat gratis, cukup mlebu menyang Traders Hub maca
Sarat & Ketentuan lan nggawe panjaluk sampeyan.

Njaluk VPS kita

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.