Apa Akun Demo ing Forex?

Yen kowe anyar kanggo dagang forex, banjur ana pitakonan sing jelas bakal muncul ing pikirane yaiku a forex demo account, lan kepiye sampeyan bisa dagang? 

Akeh pamula ora ngerti babagan akun demo lan cara kerjane. 

Ing pandhuan iki, kita bakal mangsuli pitakon kasebut lan mbukak kenapa sampeyan kudu miwiti dagang karo akun demo. 

Apa akun demo forex?

A forex demo account minangka jinis akun sing diwenehake dening platform dagang dibiayai kanthi dhuwit virtual lan ngidini sampeyan nyoba platform dagang lan macem-macem fitur sadurunge milih mbukak akun nyata sing dibiayai kanthi dhuwit nyata.

Yen sampeyan wis ngerti game, pikirake akun demo minangka simulator. Game simulasi nyoba nurun macem-macem prastawa saka urip nyata kanthi wujud game. 

Kaya game simulasi, akun demo ngidini sampeyan nindakake iki ing simulator komputerisasi. Lingkungan dagang virtual ngidini sampeyan kenal karo platform nalika uga latihan lan ngasah strategi dagang. 

Nggunakake akun demo ngidini sampeyan dipercaya karo keputusan dagang; sampeyan bisa dagang tanpa kuwatir nggawe kesalahan. Akun kasebut ngidini sampeyan nglacak kahanan pasar lan nyoba nganggo macem-macem alat lan indikator grafik.

Sampeyan uga bisa praktek nggunakake stop-loss lan matesi pesenan minangka bagean saka pendekatan manajemen risiko kanthi ngerti karo langkah-langkah sing ana gandhengane kanggo ngetik, ngevaluasi, lan nglakokake perdagangan.

Apa sampeyan perdagangan forex, saham, utawa komoditas, ana akun demo gratis sing bisa dicoba.

Nggunakake wektu kanggo sinau cara kerja saben platform sampeyan bakal bisa milih sing paling cocog karo gaya dagang sampeyan.

Akun demo uga umum kanggo para pedagang sing trampil dagang forex nanging pengin nyoba ing kelas aset liyane.

Sanajan sampeyan duwe pengalaman dagang forex kanthi jembar, sampeyan bisa uga mbukak akun demo sadurunge nandur modal ing berjangka, komoditas, utawa saham. Iki amarga kasunyatan manawa pasar kasebut kena pengaruh beda, nampa macem-macem jinis pesanan pasar, lan beda-beda wates spesifikasi saka instrumen forex

akun Demo

Sampeyan bisa uga wis ndeleng iklan ing saindhenging internet, utawa yen sampeyan browsing situs finansial, sampeyan asring kakehan pariwara sing nyoba mbujuk sampeyan mbukak akun demo. 

Umume makelar nawakake akun demo gratis, nanging kenapa gratis?

Mesthine, makelar ora nindakake iki kanggo kabecikan ing ati. Wiwit makelar pengin sampeyan tresna karo dheweke lan setor dhuwit nyata, dheweke pengin sampeyan sinau seluk beluk platform dagang lan duwe wektu dagang sing apik ing akun demo. 

Ayo digali luwih jero lan temokake kepiye akun demo dadi perkara utama ing pasar finansial. 

Sejarah akun demo

Dagang akun demo bisa dianggep minangka versi dagang kertas sing luwih modern. Dagang kertas digunakake kanggo nyakup entri lan metu kanggo ndeleng cara strategi ditindakake ing pasar.

Akun demo pisanan ditawakake broker online ing taun 2000-an nalika internet kecepatan tinggi dadi luwih akeh kasedhiya ing saindenging jagad.

Akun demo uga digunakake kanggo mulang siswa sekolah dhasar ing AS babagan dhasar investasi saham. 

Akeh sekolah ing saindenging negara kasebut nyedhiyakake kursus investasi utawa ekonomi dhewe sing ngidini siswa nyimpen akun saham demo lan nglacak kemajuan aset sajrone semester kasebut. 

Lan semono uga akun demo mlebu ing adegan kasebut. 

Napa sampeyan kudu miwiti dagang nganggo akun demo?

"Aja mbukak akun dagang langsung nganti sampeyan wis sukses dagang ing akun demo." Iki bakal dicritakake dening para pedagang sing paling berpengalaman.

Yen sampeyan ora sabar nganti sukses ing akun demo, ana kemungkinan cilik sampeyan bakal duwe bathi nalika dhuwit lan emosi nyata bisa digunakake.

Sampeyan mbutuhake wektu kanggo fokus kanggo nambah proses dagang lan ngembangake kabiasaan dagang sing apik. 

Sampeyan uga kudu mbukak macem-macem kahanan pasar lan sinau babagan cara adaptasi strategi lan taktik nalika owah-owahan prilaku pasar. 

Bayangake sampeyan miwiti dagang ing akun langsung minangka pamula tanpa ngerti babagan pasar forex, lan ing wulan kapisan, sampeyan bakal kelangan kabeh modal dagang. 

Kowe ora gelem, kan? 

Mula, mula sampeyan kudu miwiti akun demo. 

Pro Tip: Tetep karo salah sawijining jurusan kaya EUR / USD nalika dagang ing akun demo amarga paling cair, sing biasane nyebar luwih sithik lan kurang bisa slippage.

Dagang demo

Kepiye supaya dagang demo nyata?

Dagang demo duwe akeh kaluwihan amarga nyedhiyakake pedagang anyar kanthi pemahaman umum babagan cara pasar.

Dadi, apa sampeyan bisa dagang akun demo kanthi cara tartamtu supaya luwih nyata? 

Nalika akun demo ora bisa duwe asil sing padha karo dagang langsung, ana sawetara perkara sing bisa ditindakake nalika nyoba ing platform demo supaya asil bisa nyata. 

1. Tetep nyata

Sabisa-bisa, pura-pura dhuwit kasebut nyata. Sanajan emosi kasebut beda karo dagang ing akun langsung, waca emosi lan kepiye pengaruh perdagangan sampeyan mental. 

Amarga modal virtual ora menehi kerugian utawa bathi nyata, sampeyan kudu nambah rasa kapitunan utawa bathi. Salah sawijining cara yaiku nyegah barang sing sampeyan seneng yen ora nindakake rencana dagang utawa menehi hadiah nalika rencana dagang ditindakake. 

2. Dagang kanthi modal minimal

Dagang jumlah dhuwit sing padha ing akun demo kaya ing pasar langsung. Aja nggunakake dana saka ibukutha demo sing luwih gedhe tinimbang dana dagang langsung.

Kepiye perdagangan demo forex beda karo dagang urip? 

Akeh pedagang dagang kanthi nguntungake ing akun demo, nanging bakal ngalami kerugian nalika pindhah menyang akun langsung.  

Nanging kenapa iki kedadeyan?

1. Modal dagang liyane

Ing sawetara kedadean, akun demo ngidini sampeyan milih jumlah modal kanggo nindakake dagang. Jumlah kasebut beda-beda, nanging asring banget (lan ngluwihi modal nyata pedagang kanggo dagang akun dhewe).

Dagang demo kanthi dhuwit luwih akeh tinimbang bisa didol kanthi cukup nyedhiyakake jaring keamanan sing ora praktis kanggo pedagang. Kerugian cilik bisa dibalekake luwih cepet kanthi modal luwih akeh; kerugian ing akun sing luwih cilik luwih angel dibalekake. 

2. Emosi

Iki minangka salah sawijining prabédan paling nyata antara demo lan dagang langsung. Wedi yen kelangan dhuwit dhewe bakal ngrusak sistem perdagangan sing wis dicoba lan nyegah pedagang ora bisa ngetrapake kanthi bener.

Keserakahan (utawa ngarep-arep yen posisi sing kalah bakal duwe bathi) bisa uga duwe pengaruh sing padha, nggawe sampeyan dagang suwe sawise sampeyan ora bisa metu.

Yen dhuwit nyata sing dadi taruhan, pengalaman sing beda banget tinimbang dagang ing akun demo sing sukses utawa kapitunan ora ana pengaruhe tumrap urip wong kasebut. 

Garis ing ngisor

Dadi, sampeyan duwe. Dagang ing akun demo duwe wates lan watesan; Nanging, yen sampeyan ora pengin kelangan modal lan ngalami dunia forex sing nyenengake, mula bukak akun demo.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.