Apa Pip ing Forex?

Yen sampeyan kepincut babagan forex lan maca artikel analitis lan warta, sampeyan bisa uga nemokake istilah utawa pip. Iki amarga pip minangka istilah umum ing dagang forex. Nanging apa pip lan titik ing Forex?

Ing artikel iki, kita bakal mangsuli pitakon babagan apa sing ana ing pasar forex lan kepiye konsep iki digunakake dagang forex. Dadi, mung maca artikel iki kanggo ngerteni apa pips ing forex.

Apa sing diarani pips ing Trading Forex?

Pips minangka owah-owahan minimal saka gerakan rega. Cukup, iki minangka unit standar kanggo ngukur pira tingkat tukar wis ganti regane.

Kaping pisanan, pipa kasebut nuduhake owah-owahan minimal ing rega Forex obah. Sanajan, kanthi metode metode rega luwih akurat, definisi dhisikan iki ora relevan maneh. Cara tradisional, rega Forex dipetik kanggo patang desimal. Kaping pisanan, rega minimal rega kanthi papan desimal kaping papat diarani pip.

Apa sing diarani pips ing Trading Forex

Iku tetep nilai standar kanggo kabeh makelar lan platform, sing ndadekake migunani banget minangka langkah sing ngidini pedagang komunikasi tanpa kebingungan. Tanpa definisi spesifik kaya ngono, ana risiko mbandhingake salah nalika nerangake istilah umum kayata titik utawa kutu.

Pira regane Pip ing Forex?

Akeh pedagang takon ing ngisor iki:

Pira siji pipa lan cara ngetung kanthi bener?

Kanggo paling itungan pasangan, siji pip yaiku gerakan ing papan desimal kaping papat. Pengecualian paling penting yaiku pasangan forex sing gegandhengan karo Yen Jepang. Kanggo pasangan JPY, siji pip yaiku gerakan ing papan desimal kaping pindho.

Pira siji Pip ing Forex

Tabel ing ngisor iki nuduhake angka forex kanggo sawetara pasangan mata uang umum kanggo ngerti apa sing padha karo Forex padha karo:

Pasangan Forex

Siji pipa

price

Ukuran Lot

Nilai pip Forex (1 akeh)

EUR / USD

0.0001

1.1250

EUR 100,000

USD 10

GBP / USD

0.0001

1.2550

GBP 100,000

USD 10

USD / JPY

0.01

109.114

USD 100,000

JPY 1000

USD / CAD

0.0001

1.37326

USD 100,000

CAD 10

USD / CHF

0.0001

0.94543

USD 100,000

CHF 10

AUD / USD

0.0001

0.69260

AUD 100,000

USD 10

NZD / USD

0.0001

0.66008

NZD 100,000

USD 10

Perbandingan nilai pip pasangan forex

Kanthi pangowahan pipa ing posisi sampeyan, sampeyan bisa mangsuli pitakon babagan jumlah pipa. Upaminipun pengin perdagangan EUR / USD, lan sampeyan mutusake tuku siji. Siji akeh biaya 100,000 euro. Siji pip yaiku 0.0001 kanggo EUR / USD.

Dadi, biaya siji pip kanggo siji yaiku 100,000 x 0.0001 = 10 Dolar AS.

Upaminipun sampeyan tuku EUR / USD ing 1.12250 banjur tutup posisi sampeyan ing 1.12260. Bentenane antarane loro:

1.12260 - 1.12250 = 0.00010

Kanthi tembung liyane, prabédan minangka siji pip. Empu, sampeyan bakal nggawe $ 10.

Apa kontrak Forex?

Upaminipun sampeyan mbukak posisi EUR / USD ing 1.11550. Tegese, sampeyan tuku kontrak siji. Biaya tuku siji kontrak iki bakal dadi 100,000 Euros. Sampeyan adol Dolar kanggo tuku Euros. Nilai saka Dolar sing sampeyan adol sacara alami dibayangke kurs.

EUR 100,000 x 1.11550 USD / EUR = USD 111,550

Sampeyan ditutup posisi kanthi adol kontrak siji ing 1.11600. Cetha sampeyan adol Euros lan tuku Dolar.

EUR 100,000 x 1.11560 USD / EUR = USD 111,560

Iki tegese sampeyan wiwitan didol $ 111,550 lan pungkasane nampa $ 111,560 kanggo bathi saka $ 10. Saka iki, kita ndeleng manawa gerakan siji sing cocog karo sampeyan nggawe sampeyan $ 10.

Nilai pips iki cocog karo kabeh pasangan forex sing dipetik nganti papat papan desimal.

Apa babagan mata uang sing ora dikutip nganti patang titik perpuluhan?

Mata uang sing paling ketara yaiku Yen Jepang. Pasangan dhuwit sing gegandhengan karo Yen wis dituduhake dening rong papan perpuluhan, lan pips forex kanggo pasangan kaya ngono diatur dening panggonan nomer loro. Dadi, ayo goleki cara ngitung pips karo USD / JPY.

Yen sampeyan adol siji dolar USD / JPY, pangowahan siji-sijine pipa rega bakal regane 1,000 Yens. Ayo katon conto kanggo ngerti.

Ayo dadi adol sampeyan adol rong akeh USD / JPY kanthi rega 112.600. Siji akeh Dolar AS / JPY yaiku 100,000 Dolar AS. Mula, sampeyan adol 2 x 100,000 Dolar AS = 200,000 Dolar AS kanggo tuku 2 x 100,000 x 112.600 = 22,520,000 Yen Jepang.

Regane mindhah sampeyan, lan sampeyan milih nyuda rugi. Sampeyan nutup ing 113.000. Salah sijine pipa kanggo USD / JPY yaiku gerakan ing papan desimal kaping pindho. Regane wis pindah 0.40 nglawan sampeyan, yaiku 40 pips.

Sampeyan wis nutup posisi kanthi tuku rong saham USD / JPY kanthi 113.000. Kanggo nebus $ 200,000 ing tingkat iki, sampeyan butuh 2 x 100,000 x 113.000 = 22,600,000 Yen Jepang.

Iki 100,000 Yen luwih saka dodolan Dolar awal, saéngga sampeyan duwe kekurangan 100,000 Yen.

Kélangan 100,000 Yen ing 40 pips obah tegese sampeyan ilang 80,000 / 40 = 2,000 Yen kanggo saben pip. Amarga sampeyan adol rong lothi, nilai pipa iki 1000 Yen saben.

Yen akun sampeyan diisi maneh ing mata uang saliyane mata uang kutipan, bakal mengaruhi regane pip. Sampeyan bisa nggunakake sembarang Nilai kalkulator pip online kanthi cepet nemtokake nilai pipa nyata.

Cara nggunakake pips ing dagang Forex?

Ana sing ngarani "pips" asline "Persentase-In-Point, "nanging iki bisa uga dadi kedadeyan Etimologi palsu. Wong liya nyatakake tegese Harga Menarik Titik.

Apa pip ing forex? Apa wae asal saka istilah iki, pips ngidini pedagang mata uang kanggo ngomong babagan owah-owahan cilik kurs. Iki padha karo istilah sing cocog minangka titik dhasar (utawa bip) supaya luwih gampang ngrembug owah-owahan cilik ing tingkat bunga. Pancen luwih gampang ujar yen kabel wungu, umpamane, udakara 50 poin, tinimbang ngomong yen mundhak 0.0050.

Ayo goleki rega forex katon MetaTrader kanggo nggambarake pip ing forex sepisan maneh. Tokoh ing ngisor iki nuduhake layar order kanggo AUD / USD ing MetaTrader:

Cara nggunakake pips ing Trading Forex

Kutipan sing ditampilake ing gambar yaiku 0.69594 / 0.69608. Kita bisa ndeleng manawa angka saka panggonan desimal pungkasan luwih cilik tinimbang nomer liyane. Iki nuduhake manawa fraksi kasebut minangka pecahan pip. Bentenane antarane rega tawaran lan rega tawaran yaiku 1.4 pips. Yen sampeyan langsung tuku lan adol rega iki, biaya kontrak bakal 1.8.

Bentenane antarane pips lan poin

Yen sampeyan ndeleng gambar ing ngisor jendela pesenan liyane, sampeyan bakal bisa ndeleng "Ngowahi Urutan"jendhela:

Bentenane antarane pips lan poin

Elinga yen ing bagean saka Ngowahi Urutan jendhela, ana menu gulung sing ngidini sampeyan milih sawetara poin tartamtu minangka mandheg mandheg utawa njupuk bathi. Mulane, ana bedane penting antarane titik lan pips. Titik ing dhaptar gulung kasebut nuduhake papan desimal kaping lima. Ing tembung liyane, pipa fraktional nggawe siji-sepuluh nilai pip. Yen sampeyan milih 50 poin ing kene, sampeyan bakal bener milih 5 pips.

Cara sing apik kanggo familiarize pips ing rega forex yaiku gunakake akun demo ing Platform MetaTrader. Iki ngidini sampeyan ndeleng lan perdagangan kanthi rega pasar kanthi resiko nol, amarga sampeyan mung nggunakake dana virtual ing akun demo.

CFD Pips

Yen sampeyan kepengin weruh saham dagang, sampeyan bisa uga mikir yen ana prekara kaya pip ing perdagangan saham. Pancen, ora ana nggunakake pips nalika dagang saham, amarga wis ana kahanan sing wis disetel kanggo ijol-ijolan rega regane kaya pence lan sen.

Contone, gambar ing ngisor iki nuduhake dhiri kanggo saham Apple:

CFD Pips

Nomer integer ing kutipan kasebut nuduhake rega ing Dolar AS, lan nomer desimal nggambarake sen. Gambar ing ndhuwur nuduhake yen biaya dagang iku 8 sen. Iki gampang dingerteni, dadi ora perlu ngenalake istilah liyane kaya pip. Sanajan kadang jargon pasar bisa uga kalebu istilah umum kaya "tik" kanggo makili gerakan pangowahan rega paling cilik sing padha karo sen.

The regane pip ing indeks lan komoditas bisa beda-beda kanthi beda. Contone, kontrak minyak emas lan minyak mentah utawa DXY bisa uga ora padha karo kasus mata uang utawa CFD saham. Mula, penting ngetung regane pip sadurunge mbukak perdagangan ing instrumen tartamtu.

kesimpulan

Saiki sampeyan kudu ngerti jawaban kanggo pitakonan "apa pip ing dagang forex?". Menowo unit pangukuran kanggo owah-owahan tarif ijol-ijolan minangka langkah penting kanggo dadi pedagang profesional. Minangka pedagang, sampeyan kudu ngerti carane regane pips diwilang. Iki bisa mbantu sampeyan nemoni risiko potensial ing perdagangan. Pramila, pandhuan iki nyedhiyakake kawruh dhasar kanggo miwiti karir dagang.

RISIKO WARNING: CFDs minangka instrumen sing rumit lan teka kanthi resiko dhuwit kanthi cepet kanthi cepet amarga pengaruh. 76% akun retail investor bakal ilang nalika dagang CFDs karo panyedhiya iki. Sampeyan kudu nimbang apa sampeyan ngerti carane CFDs bisa digunakake lan sampeyan bisa entuk risiko gedhe mundhut dhuwit. Mangga klik kene kanggo maca lengkap Pengungkapan Risiko.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2020 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.