Apa dagang dina ing forex

Ing jagad adrenalin dagang dina forex, apa wae bisa kedadeyan kanthi cepet.

Dagang dina Forex bisa dadi bisnis sing duwe bathi (sajrone sampeyan nindakake kanthi cara sing bener). Nanging, bisa dadi angel kanggo pamula, utamane sing durung siyap kanthi strategi sing wis direncanakake kanthi apik.

Malah pedagang dina sing paling berpengalaman bakal nemoni masalah lan kelangan dhuwit.

Dadi, apa sejatine perdagangan dina lan kepiye cara kerjane? Ayo coba goleki!

Nggoleki dagang dina forex luwih jero

Dagang awan minangka jinis dagang sing populer sing sampeyan tuku lan adol pasangan itungan utawa aset liyane sajrone sedina dagang supaya entuk bathi saka pergerakan rega sing sithik.

Dagang awan minangka bentuk dagang jangka pendek liyane, nanging ora beda scalping, sampeyan biasane mung njupuk siji perdagangan sedina lan nutup ing pungkasan dina.

Pedagang dina luwih milih milih ing wiwitan dina, nggarap strategi dagang, lan banjur ngrampungake dina kanthi bathi utawa rugi.

Dagang awan cocog kanggo para pedagang forex sing duwe wektu cukup sedina muput kanggo nganalisis, nglakokake lan ngawasi perdagangan.

Yen sampeyan mikir scalping cepet banget nanging ayunan dagang rada alon kanggo sampeyan, mula perdagangan awan bisa uga cocog karo sampeyan.

Dagang dina Forex

Loro saka scalping, pedagang dina nggunakake macem-macem strategi liyane;

1. Tren Dagang

Dagang tren minangka proses panentu tren kanthi ndeleng grafik jangka wektu sing luwih dawa.

Yen tren umume wis dingerteni, sampeyan bisa pindhah menyang diagram pigura wektu sing luwih murah lan nggoleki kesempatan dagang ing arah tren kasebut.

2. Dagang Countertrend

Perdagangan dina Countrtrend cedhak karo tren dagang yaiku yen sampeyan nggoleki dagang ing arah sing ngelawan sawise nemtokake tren umume.

Tujuane ing kene yaiku kanggo ngenali pungkasan gaya lan mlebu pasar sadurunge ganti. Iki luwih mbebayani, nanging bathi bisa gedhe banget.

3. Range Trading

Dagang jajaran, uga dikenal minangka dagang saluran, minangka pendekatan dagang sadina sing diwiwiti kanthi pangerten babagan tumindak pasar pungkasan.

Sawijining pedagang bakal mriksa tren grafik kanggo ngenali dhuwur lan paling ngisor standar sedina muput, uga bedane ing antarane poin kasebut.

Contone, yen rega mundhak utawa mudhun saka level dhukungan utawa resistensi, sudagar bisa mutusake tuku utawa adol adhedhasar pemahaman arah pasar.

4. Dagang breakout

Dagang breakout yaiku nalika mriksa sawetara pasangan sajrone jam tartamtu saben dina lan banjur dagang ing sisih endi, kanthi tujuan breakout ing endi wae.

Iki migunani banget yen pasangan wis dagang ing sawetara sing sempit amarga umume nuduhake manawa pasangan kasebut bakal nggawe langkah utama.

Tugas ing kene yaiku posisi dhewe supaya nalika pamindhahan ana, sampeyan siyap nyekel gelombang!

5. Dagang warta

Perdagangan warta minangka salah sawijining strategi dagang jangka paling umum, umume digunakake kanggo para pedagang awan.

Sapa sing dagang warta ora preduli karo grafik lan riset teknis. Dheweke ngenteni ilmu sing dikira bakal nyurung rega ing arah utawa arah liyane.

Info iki dipikolehi liwat data ekonomi kayata pengangguran, suku bunga, utawa inflasi, utawa bisa uga mung warta anyar. 

Oke, saiki sampeyan wis ngerti macem-macem jinis strategi sing digunakake para pedagang, saiki wayahe dadi pedagang sedina.

Apa sing dimaksud yaiku carane sampeyan bisa dadi pedagang dina forex.

Kepiye cara dadi pedagang dina forex?

Pedagang dina profesional sing dagang golek dhuwit tinimbang kesenengan, wis mapan. Biasane uga duwe industri sing paham. Mangkene sawetara syarat kanggo dadi pedagang dina forex sing apik.

Sinau, sinau, lan sinau

Individu sing nyoba dagang dina iki tanpa ngerteni dinamika pasar asring kalah. Pedagang dina kudu bisa analisis technical lan interpretasi denah. GambarNanging, bisa ngapusi yen sampeyan ora ngerti babagan bisnis sing ana lan aset sing kasedhiya. Tindakake rajin kanggo sinau babagan seluk-beluk pasangan sing didol.

Risk Management

Saben pedagang dina forex profesional ngatur risiko; iku minangka salah sawijining komponen penting saka untung jangka panjang yen ora paling penting.

Kanggo miwiti, jaga risiko ing saben perdagangan paling sithik, paling becik 1% utawa kurang. Iki tegese yen akun sampeyan $ 3,000, sampeyan ora bakal kelangan luwih saka $ 30 ing siji perdagangan. Kayane ora pati penting, nanging kapitunan saya mundhak, lan malah strategi dagang dina sing sukses bisa uga ngalami kerugian.

Rencana tumindak

Pedagang kudu duwe kaunggulan strategis tinimbang pasar liyane. Kaya sing wis kasebut sadurunge, pedagang dina nggunakake macem-macem metodologi. Teknik kasebut disetel nganti bisa ngasilake bathi kanthi efektif mbatesi kerugian.

disiplin

Strategi sing duwe bathi ora ana gunane yen ora disertai disiplin. Akeh pedagang dina iki kelangan akeh dhuwit amarga ora nindakake perdagangan sing cocog karo gegayuhanane. "Rencanakake perdagangan lan perdagangan rencana kasebut," kaya sing diandharake. Tanpa disiplin, sukses ora bisa ditindakake.

Pedagang dina gumantung banget karo volatilitas pasar supaya entuk bathi. Pasangan sing akeh obah ing wayah awan bisa narik kawigaten para pedagang sedina. Iki bisa uga amarga macem-macem faktor kayata rilis penghasilan, sentimen pasar, utawa uga warta ekonomi umume.

Tuladha dagang awan

Nganggep pedagang duwe modal $ 5,000 lan tingkat menang 55% ing perdagangan. Dheweke mung nyedhiyakake 1% dhuwit, utawa $ 50, saben perdagangan. Pesenan mandeg-digunakake digunakake kanggo nggayuh iki. Pesenan stop-loss diselehake 5 pips saka rega mlebu perdagangan, lan target bathi diselehake 8 pips.

Iki tegese bathi sing bisa ditindakake 1.6 kali luwih gedhe tinimbang resiko kanggo saben perdagangan (8 pips dibagi 5 pips).

Elingi, sampeyan pengin para pemenang luwih akeh tinimbang sing kalah.

Nggunakake kondisi ing ndhuwur, umume bisa nggawe limang dagang puteran (puteran puter kalebu mlebu lan metu) nalika dagang pasangan forex suwene rong jam sajrone dina aktif. Yen ana 20 dina dagang ing wulan, pedagang bisa nggawe 100 perdagangan kanthi rata-rata.

Dagang awan

Apa sampeyan kudu miwiti dagang dina forex?

Minangka profesi, perdagangan dina forex bisa dadi angel lan nuntut. Kanggo miwiti, sampeyan kudu ngerti lingkungan dagang lan ngerti babagan toleransi risiko, dhuwit, lan target sampeyan.

Dagang awan uga dadi profesi sing mbutuhake wektu akeh. Sampeyan kudu ngupayakake akeh yen sampeyan pengin nyaring rencana lan entuk dhuwit (mesthi sawise latihan). Iki dudu perkara sing bisa sampeyan lakoni utawa kapan wae sampeyan seneng. Sampeyan kudu setya kanthi setya.

Yen sampeyan milih manawa dagang dina kanggo sampeyan, elinga wiwit cilik. Aja luwih dhisik mlebu pasar lan nyandhang awake dhewe, luwih fokus ing sawetara pasangan, utamane jurusan forex. Kabeh sing bakal ditindakake mung bakal rumit strategi dagang lan bisa uga bakal kapitunan akeh.

Pungkasan, coba jaga supaya kelangan lan njaga emosi saka perdagangan. Yen sampeyan bisa nindakake iki, bakal luwih gampang nggunakake strategi sampeyan. Tetep dadi kepala level mbantu sampeyan njaga konsentrasi nalika tetep ing kursus sing sampeyan pilih.

Kepiye dina khas kanggo sudagar dina?

Kita mutusake kanggo ngrampungake kabeh perkara. Dadi, yen sampeyan mikir babagan kepiye dina khas kanggo pedagang dina forex, mula wangsulane.

Dagang awan ora mesthi nyenengake; nyatane, sawetara dina pancen ora kuwat. Nanging, umume para pedagang bakal ujar manawa dheweke seneng karo sing ditindakake. Yen sampeyan wis kenal karo cara sampeyan, ora ana sing bisa ngagetne sampeyan utawa mompa yen asil saben perdagangan durung mesthi nalika sampeyan njupuk. Sing nambah nyenengake, nanging ora bakal dianggep minangka judi.

Umume pedagang dina kerja loro nganti limang jam saben dinane. Limang jam suwene. Lan yen sampeyan nambah sawetara menit saben dina kanggo ngrancang lan nganalisa ing pungkasan dina lan minggu, dagang dina iku ora mbutuhake wektu akeh. Sampeyan bakal duwe akeh wektu kanggo golek minat liyane.

Nanging, iki minangka produk pungkasan saka akeh karya. Umume kudu limang wulan utawa luwih gaweyan rutin saben dina lan ing akhir minggu sadurunge sampeyan bisa mbukak akun langsung lan ngarep-arep entuk penghasilan sing tetep saka dagang sajrone jam suwene.

Garis ing ngisor

Dagang awan mbutuhake disiplin emosi sing dhuwur, toleransi stres, lan konsentrasi. Ati-ati nalika dagang, nanging uga evaluasi saben minggu.

Nggawe screenshot saben dina dagang nawakake rekor sejarah perdagangan sing sampeyan lakoni, lan amarga nuduhake kahanan perdagangan, cara iki ngluwihi jurnal dagang tinulis.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2022 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.