Apa ECN Forex Trading?

ECN, kang tegese kanggo Jaringan Komunikasi Elektronik, tenan cara kanggo pasar FDI. ECN bisa ditélakaké minangka jembatan sing ngubungaké peserta pasar cilik karo panyedhiya likuiditas liwat Broker ECEX FOREX.

Tautan iki rampung kanthi nggunakake pangaturan teknologi canggih sing jenenge Protokol Protokol (Financial Information Exchange Protocol). Ing pungkasan, broker nampa likuiditas saka panyedhiya likuiditas lan ndadekake kasedhiya kanggo dagang marang klien. Ing sisih liyane, makelar ngirim klien pesenan menyang Penyedia Likuiditas kanggo eksekusi.

ECN kanthi otomatis cocog lan nglakokne perintah sing dijaluk, sing diisi karo harga sing paling kasedhiya. Salah sijine keuntungan tambahan saka ECN, liwat lan ndhuwur papan dagang warisan online sing ana, yaiku jaringan bisa diakses lan asring luwih efisien sajrone "jam sawise" dagang, sing minangka keuntungan khusus kanggo transaksi FX.

ECN uga dhuwur banget kanggo pedagang sing ngoperasikake EA (penasehat ahli) kanggo dagang otomatis, amarga kecepatan eksekusi wis cepet. ECN tartamtu sing dikonfigurasi kanggo ngawula investor institusi, liyane dirancang kanggo ngawula investor ritel, sing diklumpukake kanggo nyabrang antarane sektor kasebut, ngupaya supaya pedagang ritel bisa ngalami tingkat kuotasi lan panyebaran sing padha karo lembaga kasebut.

Manfaat broker ECN saka biaya komisi saben transaksi. Volume dagang sing luwih dhuwur nyedhiyakake klien broker, luwih dhuwur keuntungan broker kasebut.

Model dagang unik njamin calo ECN ora pernah dagang marang klien lan ECN nyebar luwih tighter tinimbang sing dicithak dening pialang standar. Pialang ECN uga ngisi klien karo komisi tetep lan transparan ing saben transaksi. Dagang karo FXCC minangka bagian saka efisiensi sing dikirimake dening ECN, ngasilake biaya sing luwih murah, nalika ana entuk manfaat tambahan saka kasedhiyan wektu dagang tambahan. Amarga kita ngumpulake kutipan rega saka sawetara pelaku pasar, kita bisa nawakake tawaran klien / panyuwun sing luwih temen tinimbang bakal kasedhiya.

Apa kaluwihan FXCC-ECN?

Anonymity

Kegiatan dagang ECN anonim, iki ngidini para pedagang bisa njupuk kauntungan saka reregan sing netral, supaya kahanan pasar nyata bisa dibayangke kapan wae. Ora ana bias marang arah klien adhedhasar salah siji: strategi dagang forex, taktik, utawa posisi pasar saiki.

Langsung eksekusi perdagangan

Klien FXCC-ECN bisa perdagangan forex cepet, kanthi nggunakake kauntungan langsung, streaming, harga eksekusi sing paling apik ing pasar, kanthi konfirmasi langsung. Model FXCC-ECN ngalangi campur tangan dening produsen rega, saengga kabeh dagang FXCC sing final lan dikonfirmasi sawisé ditangani lan diisi. Ora ana meja dealing kanggo ngintervensi, ora ana apa-apa maneh.

Klien, akses likuiditas

Model FXCC ECN nawakake klien kesempatan kanggo dagang ing pool liquidity global lembaga finansial sing kuwat, kompetitif lan kompetitif.

Dagang forex / feed data pasar otomatis

Liwat nggunakake API FXCC, klien bisa kanthi gampang nyambungake algoritma dagang, penasehat pakar, model lan sistem manajemen resiko menyang feed data pasar urip lan mesin cocog harga. Data pasar urip, netral, eksekusi FXCC kalebu tawaran sing paling kompetitif lan njaluk harga sing kasedhiya ing wektu tartamtu ing pasar. Minangka akibat, proses dagang tetep dipercaya lan konsisten nalika salah sijine model dagang tes bali, utawa dagang langsung.

Nyebarake Variabel

FXCC beda karo panyedhiya utawa panyedhiya pasar amarga FXCC ora ngontrol panyebaran tawaran / tawaran lan mulane kita ora bisa nyedhiyakake panyebaran tawaran / penawaran sing padha kapan wae. FXCC nawakake distribusi bener variabel.

Ing ECN, klien duwe akses langsung menyang pasar. Harga pasar fluktuasi nggambarake pasokan, kabutuhan, volatilitas lan kondisi pasar liyane. Model FXCC-ECN mbisakake klien kanggo dagang ing bidhang tawaran / penawaran sing sithik, sing bisa luwih murah tinimbang siji pip ing sawetara jurusan ing kondisi pasar tartamtu.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.