Apa ECN Forex Trading?

ECN, sing tegese Jaringan Komunikasi Elektronik, tenan cara kanggo masa depan kanggo Pasar Exchange Asing. ECN paling apik bisa diterangake minangka jembatan sing nyambungake para peserta pasar sing luwih cilik karo panyedhiya likuiditas liwat Broker FOREX ECN.

ECN dadi jembatan antarane peserta pasar sing cilik lan panyedhiya kecairan. Uga dikenal minangka sistem dagang alternatif (ATS), ECN Jaringan kasebut minangka jaringan komputerisasi supaya dagang mata uang lan saham ing njaba ijol-ijolan tradisional.

Penting kanggo dicathet yen kabeh transaksi ditindakake kanthi manual sadurunge taun 1970-an, kanthi jumlah e-dagang sing diwatesi ing taun 80an. Nalika semana, meh kabeh dagang elektronik ditindakake liwat sistem komunikasi maju sing dikembangake dening Reuters, sing diarani Reuters Dealing.

Sistem perdagangan elektronik modern wiwit ing awal 90an nalika miwiti cocog karo para panuku lan para penjual supaya bisa dadi pathokan rega mata uang. Ora Jaringan Komunikasi Elektronik iki durung ana; nyatane dheweke ana wiwit akhir taun 1960an nanging ora digunakake kanggo dagang mata uang nganti akhir 90an.


Wangsulan: Babagan Kawitan - Ngerteni Broker sampeyan

Pasar Forex kasebut minangka salah sawijining pasar sing paling populer kanggo pedagang sing luwih cilik. Ing kene, hasil digawe saka fluktuasi rega paling akeh ing pasangan mata uang. Lan ora kaya ijol-ijolan saham utawa aset, dagang ijol-ijolan manca ora ana sing ijol.

Nanging, kedadeyan ing antarane para panuku lan adol saka macem-macem bagean ing ndonya, liwat pasar sing over-the-counter (OTC). Lan, banjur ora ujar yen sampeyan kudu nggunakake broker kanggo ngakses pasar iki.

Amarga status sing disesuaikan, milih broker sing bener bisa uga beda bedane lan sukses ing usaha dagang Forex sampeyan. Nalika ana akeh makelar ing pasar sing nawakake produk lan layanan sing padha, sampeyan kudu bisa ngenali macem-macem jinis makelar sadurunge miwiti dagang Forex.

Utami, ana rong jinis makelar ing pasar dagang Forex: Makasar Pasar lan ECN Brokers. Kaya sing dingerteni, Makasar Pasar minangka jinis makelar sing nyetel tawaran lan takon rega nggunakake sistem dhewe kanthi mangkono 'nggawe pasar'. Harga sing dituduhake ditampilake ing platform kasebut marang para calon potensial sing bisa mbukak lan nutup posisi dagang.


ECN - Jenis 'Broker' Broker Forex sing Saka njaba

Beda karo Pasar Pasar, yaiku Jaringan Komunikasi Elektronik (ECN) makelar ora ngasilake bathi kanggo nyebarake beda, nanging ngisi komisi kanggo posisi. Asile, menang para pelanggan yaiku menang dhewe utawa yen dheweke ora bakal bisa ngasilake bathi.

Makelar ECN yaiku ahli finansial sing nggunakake jaringan elektronik sing canggih kanggo nggawe klien karo peserta pasar liyane. Nggabungake kuotasi saka peserta sing beda-beda, makelar ECN bisa menehi tawaran luwih gedhe / takon luwih nyebar.

Kejabi ngladeni institusi finansial lan pedagang pasar sing gedhe, makelar ECN uga ngrampungake klien dagang individu. ECN ngaktifake para klien dagang ing saben liyane kanthi ngirim tawaran lan nawakake menyang platform sistem.

Salah siji saka wisata ECN Apa panuku lan sing adol tetep anonim ing laporan pelaksanaan perdagangan. Dagang ing ECN luwih kaya ijol-ijolan langsung sing nawakake tawaran paling apik / takon saka kabeh kuotasi mata uang.

Liwat ECN, pedagang entuk rega sing luwih apik lan kahanan dagang sing luwih murah minangka Broker ECN bisa ngidini rega saka panyedhiya likuiditas sing beda. Kajaba iku, lingkungan dagang sing diwenehake dening maklar ECN luwih efisien lan transparan, nambah daya tarik babagan e-dagang.


Kauntungan ECN - Napa Sampeyan Kudu Perdagangan Kanthi Broker ECN

Nggunakake an Broker ECN duwe sawetara kaluwihan; nyatane, akeh pedagang sing ngarepake makelar ECN, lan amarga ana alesan sing apik. Broker ECN nawakake macem-macem mupangat utama, sing bisa mbantu dheweke luwih dhisik tinimbang mitra utama. Mangkene sawetara kaluwihan utama nggunakake broker ECN.

Anonimitas, rahasia, lan rahasia

Sampeyan asring dadi buku sing mbukak nalika sampeyan ngatasi dagang Forex khas. Nanging, privasi lan kerahasiaan penting banget yen sampeyan milih dalan ora ana broker ECN. Kerahasiaan lan kerahasiaan sing dhuwur, pancen kudu ana hubungane manawa broker kasebut mung dadi warga sekolah ing pasar, nanging ora dadi produsen pasar.

Nyebarake Variabel

Pedagang diwenehi akses sing ora disenengi kanggo rega pasar liwat agen ECN lan akun darmabakti. Amarga rega beda-beda gumantung karo sumber, permintaan, ora stabil, lan lingkungan pasar liyane, liwat broker ECN sing bener, bisa dagang kanthi nyebarake tawaran / tawaran sing sithik.

Seksi Dagang

Fitur iki minangka pedagang Forex sing biasane ora bisa menehi kompromi. Broker ECN njamin manawa kinerja perdagangan sing efisien banget mesthi wae. Teknik dagang khusus iki ora butuh klien dagang karo maklar, nanging nggunakake jaringan kanggo ngisi pesenan. Cara iki beda supaya kabeh wong seneng eksekusi perdagangan sing luwih apik.

Akses menyang Pelanggan lan Soliditas

Agen ECN beroperasi ing model sing ngidini kabeh bisa melu perdagangan ing lembaga likuiditas internasional institusi finansial sing sregep, dikontrol, lan kompeten. Kajaba iku, amarga kepiye informasi sing dikirim, transparansi isih entuk kunci penting kanggo broker ECN. Kabeh agen ECN diwenehake akses menyang data lan perdagangan pasar sing padha; mula, transparansi rega pasar dhasar saka akeh panyedhiya kecairan dijamin.

Konsistensi Perdagangan

Salah sawijining keuntungan utama broker ECN lan akun dagang Forex sing disambungake yaiku konsistensi dagang. Amarga sifat dagang Forex, istirahat ora pati penting, lan ora tau ana ing antarane perdagangan. Yen sampeyan njupuk kauntungan saka maklar ECN, sampeyan bisa kanthi dagang sajrone prastawa lan warta, amarga bisa nggawe kegiatan nyata. Iki uga nggawe kesempatan kanggo pedagang bisa entuk keuntungan saka volatility rega Forex.

Apa kaluwihan FXCC-ECN?

Anonymity

Kegiatan dagang ECN anonim, iki ngidini para pedagang bisa njupuk kauntungan saka reregan sing netral, supaya kahanan pasar nyata bisa dibayangke kapan wae. Ora ana bias marang arah klien adhedhasar salah siji: strategi dagang forex, taktik, utawa posisi pasar saiki.

Langsung eksekusi perdagangan

Klien FXCC-ECN bisa perdagangan forex cepet, kanthi nggunakake kauntungan langsung, streaming, harga eksekusi sing paling apik ing pasar, kanthi konfirmasi langsung. Model FXCC-ECN ngalangi campur tangan dening produsen rega, saengga kabeh dagang FXCC sing final lan dikonfirmasi sawisé ditangani lan diisi. Ora ana meja dealing kanggo ngintervensi, ora ana apa-apa maneh.

Klien, akses likuiditas

Model FXCC ECN nawakake klien kesempatan kanggo dagang ing pool liquidity global lembaga finansial sing kuwat, kompetitif lan kompetitif.

Dagang forex / feed data pasar otomatis

Liwat nggunakake API FXCC, klien bisa kanthi gampang nyambungake algoritma dagang, penasehat pakar, model lan sistem manajemen resiko menyang feed data pasar urip lan mesin cocog harga. Data pasar urip, netral, eksekusi FXCC kalebu tawaran sing paling kompetitif lan njaluk harga sing kasedhiya ing wektu tartamtu ing pasar. Minangka akibat, proses dagang tetep dipercaya lan konsisten nalika salah sijine model dagang tes bali, utawa dagang langsung.

Nyebarake Variabel

FXCC beda karo panyedhiya utawa panyedhiya pasar amarga FXCC ora ngontrol panyebaran tawaran / tawaran lan mulane kita ora bisa nyedhiyakake panyebaran tawaran / penawaran sing padha kapan wae. FXCC nawakake distribusi bener variabel.

Ing ECN, klien duwe akses langsung menyang pasar. Harga pasar fluktuasi nggambarake pasokan, kabutuhan, volatilitas lan kondisi pasar liyane. Model FXCC-ECN mbisakake klien kanggo dagang ing bidhang tawaran / penawaran sing sithik, sing bisa luwih murah tinimbang siji pip ing sawetara jurusan ing kondisi pasar tartamtu.

Bukak FREE ECN Account Today!

LIVE DEMO
Currency

Dagang dagang beresiko.
Sampeyan bisa ngalahake kabeh modal sing ditabuh.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2020 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.