Apa FXCC? Punika sababipun dene ..

Ana akeh makelar ing industri kita sing pengin bisnis sampeyan. Dadi apa sing misahake FXCC saka liyane, kenapa kita nganggep kita dadi sing paling apik? Apa sampeyan kudu ngetrapake kita, tinimbang karo sawetara broker liyane? Apa sing ndadekake kita istimewa?

Sampeyan ora kudu dadi individu sing duwe net dhuwur kanggo ngalami prabédan FXCC, duwe ekspresi ing FXCC; "wit oak gedhe tuwuh saka acorns cilik". Kita nggunakake amarga kita wis weruh akeh klien, sing wis perdagangan karo kita wiwit kita wiwiti, tuwuh karo kita dadi pedagang luar biasa.

Supaya kita bakal seneng nulung sampeyan karo ambisi, apa wae siklus pertumbuhan sing saiki. Anyar kanggo dagang? Sugeng rawuh, ayo miwiti. Profesional profesional? Kita mikir yen sampeyan duwe sesuatu kanggo sampeyan, titik nyata saka prabédan kanggo nuduhake sampeyan.

Kita uga ngadeg ing motto kita minangka "broker ing sisih sampeyan". Nanging carane kita "ing sisih sampeyan"? Inggih, sepisanan, kita pengin sampeyan sukses, kita kudu sampeyan sukses lan kanggo nambah lan berkembang skills minangka pedagang. Iku cukup logis nalika sampeyan mikir babagan. Pedagang sukses, pinter, lan pinter yaiku para pedagang seneng-seneng. Yen sampeyan sukses sampeyan bakal terus dagang karo kita lan seneng kabeh layanan sing kudu kita tawakake.

We wiwitane wiwit dagang minangka broker forex sing prasaja lan prasaja lan minangka wis tekan akeh tuwuhing kita, kita luwih gedhe kanthi luwih apik. Minangka teknologi ing industri kita wis nerusake kanthi cepet kanthi cepet, kita wis ngrampungake lan wis dadi inti saka kabeh perkembangan teknologi, kanggo mesthekake kita tetep ing pinggir industri kita. Saiki kita wis ngembangake reputasi sing apik, isih adhedhasar tujuan asli kita kanggo nyederhanakake proses dagang, nalika nempatake customer care ing ngarep bisnis kita. Kita nganggep saben lan saben klien kita karo penghargaan lan wawasan sing paling apik.

Kita bisa mbantu sampeyan kanthi sukses kanthi nyedhiyakake lingkungan gratis lan manipulasi gratis sing bisa ditransfer kanggo sampeyan kanggo ndagang; Pesenan sampeyan langsung menyang pasar lan dicocogake, ora ana interfer desk dealing. Nggunakna model ECN / STP njamin sampeyan ngakses pasar kanthi cepet kaya teknologi saiki. Sampeyan bakal njaluk kuotasi sing paling apik lan ngisi pasar bisa ngirim, kanthi cara sing adil lan transparan.

Kita uga mbantu sampeyan berkembang minangka pedagang dening nyedhiyakake bahan riset kelas pisanan. Ora ana artikel sing di rangkep biasa lan macem-macem nomer sing mbingungake, asring dikirimake minangka panginten, sing bakal sampeyan bakal diwenehi dening makelar liyane. Nanging kanthi prasaja dianggep, informasi sing relevan lan rinci, kanggo mbantu mbantu nggawe keputusan sampeyan.

We are just service execution. ECN Forex makelar entuk manfaat saka biaya cilik saben transaksi. Sing luwih dhuwur ing volume dagang klien-klien makelar, luwih dhuwur keuntungan broker kasebut. Njupuk supaya pasar bisa diterusake lan urutane diisi kanthi cepet, yaiku tujuan lan misi kita sing gampang.

Mulane ana sing duwe; babagan introduksi kita yaiku: cetha, ringkes lan tepat minangka layanan individu sing nyedhiyani klien kita. Sampeyan mungkin wis nyoba sawetara liyane, kok ora ngidini kita kesempatan kanggo nduduhake apa kita mikir kita sing paling apik?

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com) diatur dening Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) karo nomer lisensi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2019 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.