AKSUN XL + - Sarat lan Ketentuan Khusus

  • Sampeyan setuju yen melu Promosi ("Promosi") iki, sampeyan bakal diwatesi karo syarat lan syarat kasebut ("Sarat") bebarengan karo Ketentuan Pelanggan lan Layanan Umum Investasi, uga kabeh syarat lan syarat Bisnis liyane sing ditrapake. menyang akun dagang sampeyan.
  • Promosi Iki bakal diwiwiti tanggal 1st Bisa 2020
  • Promosi iki bener kanggo Klien anyar lan Klien FXCC sing:
    • wis maca lan nrima syarat lan kahanan kasebut
    • milih milih kanggo melu ing Promosi kanthi kanthi jelas negesake keputusan kanthi ngirim panjalukan liwat email ing accounts@fxcc.net
    • mbukak lan aktifake akun XL + kanthi nggawe simpenan minimal nganggo kabel bank.
    • ora melu promosi liyane karo FXCC.
  • Setoran minimal dening Klien anyar ing promosi iki: $ 3,000 menyang akun XL + Klien
  • Deposit minimal dening Klien sing ana ing promosi iki kanggo upgrade nganti XL +:
    • $ 1,000 (yen dana Klien sing ana luwih saka $ 2,000); utawa
    • $ 2,000 (yen dana klien sing ana antara $ 1,000 - $ 2,000); utawa
    • $ 3,000 (yen dana klien sing ana kurang saka $ 1,000)
    • Pengeluaran imbangan sing kasedhiya lan dikirim maneh ora bakal dianggep dana anyar.
  • Kabeh celengan menyang XL + bakal ana ing mata uang USD lan digawe nganggo kawat bank.
  • Leverage maksimal akun XL + yaiku 1: 200
  • Peserta promosi iki mung nduweni akun XL + siji.
  • Tingkat kapentingan diwilang adhedhasar rata-rata usaha saben dinane akun XL + Klien kanggo wulan tanggalan. Sampeyan kudu nyatet kanthi jelas manawa tingkat suku bunga diitung lan mbayar mung ekuitas ing akun dagang XL Klien sing kasedhiya ing platform dagang MT4, dhuwit sing kasedhiya ing dompet Klien utawa akun dagang liyane ora duwe hak. mbayari kapentingan.
  • Saben dina udakara jam 23:59 MT4 Wektu, jepretan dijupuk saka ekuitas akun XL + Klien. Iki ditambahake lan dipérang karo pirang-pirang dina ing wulan tanggalan
  • Saben Klien sing melu promosi iki anduweni hak kanggo Piranti Gratis (Telpon utawa Tablet) minangka hadiah saka FXCC kanggo mbantu Klien supaya tetep disambungake yen Klien nyukupi syarat-syarat sing cocog miturut sing dijaluk liwat syarat lan syarat promosi.
  • Tingkat Bunga beda-beda adhedhasar rata-rata ekuitas saben dina ing akun XL + Klien lan volume perdagangan sing akumulasi kanggo wulan tanggalan sadurunge ing ngisor iki:
  • Rata-rata usaha saben dina

    $ 3,000 - $ 10,000

    $ 10,000 - $ 20,000

    $ 20,000 - $ 50,000

    $ 50,000 +

    Dagang paling sithik saben wulan

    persil 25

    persil 50

    persil 100

    persil 200

    Kapentingan saben taunan

    10%

    15%

    20%

    24%

    Nyambung - Hadiah piranti gratis

    Tablet *

    Telpon *

    Telpon *

    Telpon *

    Kelayakan piranti

    * Supaya layak kanggo piranti kasebut, Klien kudu perdagangan kanthi rutin lan nyayut dagang minimum bulanan sing dibutuhake sajrone nem wulan

  • Pembayaran suku bunga bakal diwilang sajrone 5 dina kerja ing wulan tanggalan anyar kanggo wulan sadurunge lan bakal dikreditake langsung menyang akun XL + Klien minangka operasi saldo anyar.
  • Indikasi manipulasi, penyalahgunaan utawa jinis tumindak apus-apus utawa apus-apus ing akun XL + Klien, utawa sing ana gandhengane utawa gegandhengan karo Akun XL + bakal ngilangi Klien saka kabeh keuntungan sing ditawakake Promosi iki.
  • FXCC duwe hak kanggo ngowahi Akun XL + dadi "Akun Standar" miturut kabijakane dhewe, tanpa prelu menehi alesan utawa nerangake sebab-sebab pangowahan kasebut.
  • Sembarang sengketa, salah tafsir saka Katentuan lan Ketentuan sing ditrapake ing ndhuwur utawa kahanan sing muncul lan ora dilindhungi dening Ketentuan lan Ketentuan Promosi iki, gegayutan utawa misinterpretasi kasebut bakal diatasi dening FXCC kanthi cara sing dianggap paling adil tumrap kabeh wong. Keputusan sing bakal dadi final lan / utawa ngiket ing kabeh peserta. Ora ana korespondensi.
  • FXCC nduwe hak kanggo nolak mbayar bathi taunan kanthi budi tanpa menehi nalar.
  • FXCC nduweni hak, saumpama nduweni hak pilih, ngubah, ngganti, ngluwihi, njabut, mbatalake utawa mungkasi Promosi, utawa aspek Promosi, sawayah-wayah lan tanpa kabar sadurunge. Ora ana kalane FXCC bakal tanggung jawab marang akibat apa wae owahan, amandemen, penundaan, pambatalane utawa pambatalaken Promosi.
  • Promosi iki diatur lan dikelola dening Central Clearing Ltd, Law Partners House, Kumul Highway, Port Vila, Vanuatu lan kasedhiya kanggo Klien sing manggon ing Badan Bukan Éropah.

    Jumlah suku bunga saben wulan diwilang sesuai karo formula ing ngisor iki:

    %, wulan = (saben dina rata-rata usaha) * dina * Tingkat kapentingan / 100/360, ing endi

    Ekuitas rata-rata: ekuitas saben dina rata-rata akun XL + klien kanggo wulan sadurunge;

    Tingkat suku bunga - suku bunga kaya sing kasebut ing paragraf 11;

    360 - Jumlah dina ing taun tanggalan.

    dina - Jumlah dina ing wulan tanggalan.

    tegese Saben wulan tanggalan dianggep karo 30 dina kapentingan, lan saben taun kanthi 360 dina kapentingan.

  • Sambungake - Kelayakan Piranti Gratis:

  • Klien sing Nggawe lan ngaktifake akun XL + layak kanggo siji piranti gratis (utawa rega piranti sing padha) kaya ing ngisor iki:

    • Apple iPhone 11 utawa Samsung Galaxy S10 + (utawa jumlah sing padha karo $ 1,000)
      • Akun XL + karo simpenan minimal $ 10,000;
      • Pilih merek sing disenengi kanthi ngirim email menyang accounts@fxcc.net
      • Kita bakal ngirim ponsel sing dikepengini menyang alamat sampeyan;
      • Dagang kanthi rutin sajrone nem wulan lan ketemu dagang minimal saben wulan kaya sing wis disetel ing paragraf 11
    • Udhara iPad Air / Samsung Tablet S5 (utawa jumlah sing padha karo $ 500)
      • Akun XL + karo simpenan minimal $ 3,000;
      • Pilih merek sing disenengi kanthi ngirim email menyang accounts@fxcc.net
      • Bakal dikirim jam tangan sing dipengini menyang alamat sampeyan;
      • Dagang kanthi rutin sajrone nem wulan lan ketemu dagang minimal saben wulan kaya sing wis disetel ing paragraf 11
  • Piranti kasebut bakal dikirim menyang alamat sampeyan sajrone 5 dina saka aktifitas akun XL + sampeyan lan nuntut piranti kasebut.
  • Piranti bakal dikirim menyang alamat sing dituduhake sajrone registrasi akun karo FXCC
  • Sanalika piranti kasebut, sampeyan tanggung jawab kanggo mbayar pajak lan pembayaran wajib liyane sing wis disetel dening panguwasa Pamarentah.
  • Mung akun XL + sing ngrampungake kritéria lan kritéria dagang bulanan minimal bakal entuk hadiah kanthi lengkap.
  • Klien bisa entuk siji piranti (utawa rega sing padha karo) sajrone promosi.
  • Klien layak kanggo mbatalake bathi sing ora ana watesan, nanging mundur saka jumlah dhisikan sing didepositake kanggo ngaktifake akun XL + (transfer internal saka XL + menyang dompet) bakal nggawe kualifikasi piranti dibatalake kaya ing paragraf sabanjure.
  • Yen Klien ora bisa netepi syarat lan katemtuan promosi (kayata penarikan jumlah setoran awal (yaiku nggawe transfer internal jumlah setor dhisikan saka XL + bali menyang dompet) sadurunge nyukupi syarat perdagangan, utawa ora bisa ketemu syarat dagang saben wulan utawa alasan liyane), FXCC, miturut kabijakan mandhiri, nyuda rega sing padha karo piranti kasebut saka dana Klien sing kasedhiya.
  • FXCC duwe hak ing sawijine kawicaksanan, dadi:
    • Nolak peserta Klien ing promosi tanpa prelu menehi sabdho utawa nerangake sebab kenapa penurunan kasebut.
    • Ngilangake pelanggan apa wae sing nglanggar Katentuan promosi lan / utawa syarat lan syarat FXCC.
    • Simpen rega sing padha karo piranti menyang akun XL + Klien tinimbang ngirim piranti nyata menyang alamat Klien.
  • Indikasi utawa kecurigaan apa wae, miturut kabijakan FXCC sing wajar, apa wae bentuk penyalahgunaan, penipuan, utawa manipulasi, bakal mbatalake klien lan dadi ora sah kanggo piranti kasebut (waca paragraf 26. Ing ndhuwur).
  • FXCC duwe hak, amarga miturut budi, sawijine sing cocog, kanggo ngganti, mbenakake, nundha, mbatalake utawa mungkasi promosi, utawa aspek promosi, sawayah-wayah. FXCC ora wajib ngelingake sampeyan babagan perubahan ing promosi. Pelanggan wajib netepi kabeh aturan lan kahanan promosi, uga ngawasi pangowahan.
  • Sembarang sengketa, salah tafsir saka Katentuan lan Ketentuan sing ditrapake ing ndhuwur utawa kahanan sing muncul lan ora diliputi dening Ketentuan lan Ketentuan Pangaturan iki, perselisihan utawa misinterpretasi kasebut bakal diatasi dening FXCC kanthi cara sing dianggap paling adil kanggo kabeh pihak. Keputusan sing bakal dadi final lan / utawa ngiket ing kabeh peserta. Ora ana korespondensi.
  • Partisipasi ing promosi tegese kasunyatan kenalan lan kesepakatan karo syarat lan kahanan.
  • Piranti ing promosi iki bakal ditawakake Pusat Clearing Ltd, Law Partners House, Kumul Highway, Port Vila, Vanuatu lan kasedhiya kanggo Klien sing manggon ing Penguasa Bukan Eropa.

Brand FXCC minangka merek internasional sing sah lan diatur ing macem-macem yuridiksi lan nduweni komitmen kanggo nawakake pengalaman dagang sing paling apik.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) diatur dening Komisi lan Bursa Efek Siprus (CySEC) karo nomer lisensi CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) kadaptar miturut Undhang-undhang Perusahaan Internasional [CAP 222] Republik Vanuatu kanthi nomer registrasi 14576.

RISIKO PERANGKAT: Trading in Forex and Contracts for Difference (CFDs), sing dadi produk leveraged, wis spekulatif banget lan nglibatake risiko mundhut. Sampeyan bisa ngilangi kabeh modal dhisikan sing diinvestekake. Mulane, Forex lan CFD uga ora cocok kanggo kabeh investor. Mung nandur modal karo dhuwit sing bisa ilang. Supaya pancen sampeyan ngerti risiko melu. Temokake saran bebas yen perlu.

FXCC ora nyedhiyani layanan kanggo warga Amerika Serikat lan / utawa warga negara.

Hak cipta © 2021 FXCC. Kabeh hak dilindhungi.