Трговски стоки

Трговија со меки производи (шеќер, кафе и какао)
Водечките цени во индустријата и брзината на извршување на молња.

инструмент Опис Валута Шири Процент на маргина Минимална флуктуација на цената Стоп / гранични нивоа pt Спецификации на договорот Макс трговска големина Чекори за тргување (многу) Сесија за тргување (време на серверот) Поддржани сметки
LCC.f Лондон какао фјучерси ГБП пловечки 10% 1 1 1 лот = 1 метрички тон 50 1 Пон.-Пет. 11: 30-18: 55 Само напредна сметка
LRC.f Лондон кафе фјучерси долари пловечки 10% 1 1 1 лот = 1 метрички тон 50 1 Пон.-Пет. 11: 00-19: 30 Само напредна сметка
LSU.f Лондонски шеќер фјучерси долари пловечки 10% 0.1 1 1 лот = 10 метрички тон 50 1 Пон.-Пет. 10: 45-20: 00 Само напредна сметка
CC.f САД какао фјучерси долари пловечки 10% 0.01 1 1 лот = 1 метрички тон 50 1 Пон.-Пет. 11: 45-20: 30 Само напредна сметка
KC.f Американски кафе фјучерси долари пловечки 10% 0.01 1 1 лото = 1,000 LBS 50 1 Пон.-Пет. 11: 15-20: 30 Само напредна сметка
CT.f Американски памук фјучерси долари пловечки 10% 0.01 1 1 лото = 10,000 LBS 50 1 Пон.-Пет. 04: 00-21: 20 Само напредна сметка
SB.f САД шеќер фјучерси долари пловечки 10% 0.01 1 1 лото = 10,000 LBS 50 1 Пон.-Пет. 10: 30-20: 00 Само напредна сметка

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2020 FXCC. Сите права се задржани.