Апликациите за Корпоративни девизни трговски сметки треба да бидат поднесени кога ПРАВНА или регистрирана Корпорација има намера да отвори сметка.

Во формуларот за апликација за корпоративна сметка ќе најдете области специјално наменети за доделување на овластен претставник, да тргуваат, да депонираат или да се повлечат во име на барателот.

Отворањето на Корпоративна трговска сметка со FXCC е директна постапка:

02

Целосно и вратете се овие, заедно со придружните информации побарани до FXCC, или преку факс или е-пошта.

факс: + 44 203 150 1475
Е-пошта: accounts@fxcc.net

Откако апликацијата за вашата сметка е примена и обработена, деталите за најава ќе ви бидат испратени од одделот FXCC сметки.

Ве молиме проверете дали ја прочитавте и разбравте следната документација:

Општи услови за инвестициски услуги
CFD е договор со клиентите

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2021 FXCC. Сите права се задржани.