Алатка за вашата моментална позиција за тргување

Тековната трговска позиција (CTP) нуди информации за шеснаесет валута парови и место за злато. Трговски сигнали во комбинација со камата за купување / продавање се агрегирани со цел да се откријат кластери за ликвидност. Оваа информација се ажурира неколку пати во текот на тргуваните сесии со идентификуваните најнови позиции. Позициите се автоматски потврдени за секој 15 минута, а потоа се бришат од системот кога се ликвидирани со движења на пазарот.

CTP како Независна алатка

Со овој графикон нашите клиенти можат да ги искористат предностите на информациите што може да се преземат; клиентите имаат пристап до показател за позиционирање кој открива нивоа на цени, како што се просечните цени за купување и просечните цени за продажба. Податоците се точни; тоа е собрано и ослободено со речиси никакво заостанување со публикациите од трговските препораки.

CTP како дел од Комбинација

Овој елемент може да се покаже како многу корисна алатка кога се комбинира со анализа на поддршка и отпор. Известувачките позиции и интересот за купување / продавање се земени од водечките трговски советници со големи публики кои реагираат на овие нивоа, правејќи го нивоа на цени уште посигурен.

Оваа алатка е достапни преку нашиот Трговски центар за FXCC сопствениците на сметките.

Пријавете се за да пристапите до нашиот БЕСПЛАТНИ алатки за тргување

За да аплицирате за бесплатните алатки, едноставно најавете се на Hub Traders
Правила и услови и направете го вашето барање.

Тековна трговска позиција

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2021 FXCC. Сите права се задржани.