тргување девизен курс

Трговија со најпопуларните валутни парови од 0.1 pips
70 + FX точки на патот низ специјалност, малолетници и егзотика.

Инструменти Валутни парови Опис Големина на договорот (1 Lot) Шири Процент на маргина Минимална флуктуација на цената Цифри Стоп / гранични нивоа pt Минимална трговска големина Сесија за тргување (време на серверот) Поддржани сметки
AUDCAD Австралискиот долар vs Канадски долар AUD 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
AUDCHF Австралискиот долар vs Швајцарскиот франк AUD 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
AUDJPY Австралискиот долар против јапонскиот јен AUD 100,000 пловечки 100% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
AUDNOK Австралискиот долар vs Норвешка круна AUD 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
AUDNZD Австралискиот долар vs Новозеландски долар AUD 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
AUDSEK Австралискиот долар vs Шведска круна AUD 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
AUDSGD Австралискиот долар vs Сингапурски долар AUD 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
AUDUSD Австралискиот долар vs САД долар AUD 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
CADCHF Канадски долар против Швајцарскиот франк CAD 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
CADJPY Канадски долар против јапонскиот јен CAD 100,000 пловечки 100% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
CHFDKK Швајцарскиот франк против Данска крона CHF 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
CHFJPY Швајцарскиот франк против јапонскиот јен CHF 100,000 пловечки 100% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
CHFNOK Швајцарскиот франк vs Новозеландски долар CHF 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
CHFPLN Швајцарскиот франк vs vs Полска Злота CHF 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
CHFSGD Швајцарскиот франк vs Сингапурски долар CHF 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
EURAUD Евра против австралиски долар Евра 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
EURCAD Евро против канадски долар Евра 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
EURCHF Евро против Швајцарскиот франк Евра 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
EURGBP Евра против Британска фунта Евра 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
EURHKD Евра против Хонг Конг долар Евра 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
EURHUF Евро наспроти Унгарска форинта Евра 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
EURJPY Евро наспроти јапонски јен Евра 100,000 пловечки 100% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
EURMXN Евра vs Мексикански Езеро Евра 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
EURNOK Евра против Норвешка круна Евра 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
EURNZD Евра против Новозеландски долар Евра 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
EURPLN Евра против Полски злота Евра 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
EURSEK Евро vs Шведска круна Евра 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
EURSGD Евро против Сингапурски долар Евра 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
EURTRY Евра vs Турска лира Евра 100,000 пловечки 1000% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
EURUSD Евра против САД долар Евра 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
GBPAUD Британска фунта наспроти австралиски долар GBP 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
GBPCAD Британска фунта наспроти канадски долар GBP 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
GBPCHF Британската фунта против Швајцарскиот франк GBP 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
GBPDKK Британската фунта против Данска крона GBP 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
GBPJPY Британската фунта против јапонскиот јен GBP 100,000 пловечки 100% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
GBPNOK Британска фунта против Норвешка круна GBP 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
GBPNZD Британска фунта против Новозеландски долар GBP 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
GBPPLN Британска фунта против полски злота GBP 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
GBPSEK Британска фунта против Шведска круна GBP 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
GBPSGD Британска фунта против Сингапурски долар GBP 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
GBPUSD Британска фунта и САД долар GBP 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
GBPZAR Британската фунта против Јужноафриканската Ренд GBP 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
HKDJPY Хонг Конг долар vs јапонски јен HKD 100,000 пловечки 100% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
MXNJPY Мексикански песо vs јапонски јен MXN 100,000 пловечки 100% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
NOKJPY Норвешка Кронер против јапонскиот јен NOK 100,000 пловечки 100% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
NOKSEK Норвешка Кронер vs Шведска круна NOK 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
NZDCAD Новозеландски долар vs Канадски долар NZD 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
NZDCHF Нов Зеланд долар vs Швајцарскиот франк NZD 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
NZDJPY Нов Зеланд долар vs Јапонски јен NZD 100,000 пловечки 100% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
NZDSGD Новозеландски долар vs Сингапурски долар NZD 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
NZDUSD Нов Зеланд долар vs Американски долар NZD 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
SEKJPY Шведска крона vs јапонски јен SEK 100,000 пловечки 100% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
SGDJPY Сингапурски долар против јапонскиот јен SGD 100,000 пловечки 100% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
TRYJPY Турска лира против јапонскиот јен Пробајте 100,000 пловечки 1000% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
USDCAD САД долар против Канада долар Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
USDCHF САД долар против Швајцарскиот франк Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
USDCNH САД долар против кинески јуани Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 02: 00 - петокот 23: 30 Само напредна сметка
USDCZK САД долар vs Чешка Република Коруња Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
USDDKK САД долар vs Данска круна Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
USDHKD САД долар vs Хонг Конг долар Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
USDHUF САД долар против Унгарската форинта Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
USDJPY САД долар против јапонскиот јен Долари 100,000 пловечки 100% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 XL, Стандард и Напредно
USDMXN САД долар vs Мексикански пезос Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
USDNOK САД долар против норвешкиот Кронер Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
USDPLN САД долар против Полска злота Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
USDRUB САД долар vs Руската рубља Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 09: 05 - петокот 22: 25 Само напредна сметка
USDSEK САД долар vs Шведска круна Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
USDSGD САД долар vs Сингапурски долар Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
USDTRY САД долар против турска лира Долари 100,000 пловечки 1000% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
USDZAR САД долар против Јужноафрикански Ренд Долари 100,000 пловечки 100% 0.00001 5 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка
ZARJPY Јужноафрикански ранд против јапонскиот јен ZAR 100,000 пловечки 100% 0.001 3 1 0.01 многу Понеделник 00: 05 - петокот 23: 55 Само напредна сметка

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2021 FXCC. Сите права се задржани.