ОДРЕКУВАЊЕ НА МАРКЕТИНСКА КОМУНИКАЦИЈА: Содржината на овој материјал е маркетинг комуникација, а не самостојно инвестициско истражување. Како такви, законските и регулаторните барања во врска со независно инвестициско истражување не се однесуваат на овој материјал и не е предмет на било каква забрана за справување пред нејзиното ширење.

Материјалот е само за општи информации (без разлика дали тоа или не се наведени). Не ги зема предвид вашите лични околности или цели. Ништо во овој материјал не е (или треба да се смета за) правен, финансиски, инвестициски или друг совет на кој треба да се потпира. Не е дадено мислење во материјалот претставува препорака од FXCC или авторот дека секоја конкретна стратегија за инвестирање, безбедност, трансакција или инвестиција е погодна за секое конкретно лице.

Иако информациите наведени во оваа маркетинг комуникација се добиени од извори за кои се верува дека се сигурни, FXCC не гарантира за неговата точност или комплетноста. Сите информации се индикативни и подлежат на промени без претходна најава и може да бидат застарени во било кое дадено време. Ниту FXCC, ниту авторот на овој материјал нема да бидат одговорни за било каква загуба што може да настане, било директно или индиректно, што произлегува од која било инвестиција врз основа на информациите содржани овде.

Овој материјал може да вклучува табели со прикажување на минатите перформанси на финансиските инструменти, како и проценки и предвидувања. Секоја информација поврзана со претходното извршување на инвестицијата не мора да гарантира идните перформанси.

Освен ако не е поинаку наведено, цените што се користат во примерите се сопствените цени на FXCC, а не оние на трети лица.

Отворете бесплатна ECN-сметка денес!

LIVE ДЕМО
ВАЛУТА

Девизен курс е ризичен.
Може да го изгубите целиот вложен капитал.

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2021 FXCC. Сите права се задржани.