ОСИГУРУВАЊЕ НА ФОРЕКС ЗА ТРГУВАЊЕ

Додека започнувате патување со трговија, од клучно значење е да се запознаете
со придобивките од тргување со ЕЦН, и ние сме тука за да ви помогнеме.

Што треба да знаете кога тргувате со девизен курс

Истражуваат овие основи на forex и да се поттикне да стават познавања занаети

Што е
ECN?

Дознајте зошто ECN е иднината на девизните пазари.

Дознај повеќе
ECN наспроти Справување Биро

Која е разликата помеѓу двата модели и бенефиции ECN носи до трговците?

Дознај повеќе
Основни парови
Трговија

Запознајте се со основните валутни парови и нивните карактеристики.

Дознај повеќе
Rollover
(Swaps)

Разбирањето на превртувањето е од клучно значење за да ги направите вашите пресметки исправни.

Дознај повеќе
Slippage

Дознајте кога се случува лизгање и на кој начин може да влијае на тргување.

Дознај повеќе
Маргина

Зошто е важно целосно да се разбере концептот на маргина при тргување со девизен курс?

Дознај повеќе
Упатства

Научете како успешно да работите со FXCC и да ги разберете нашите производи.

Дознај повеќе

Forex едукативни е-книги

Подобрување на вашата трговија со избор на forex ebooks, обезбедување на насоки и разбирање на клучните трговски концепти

БРЗИНИ СИТЕ ЕБОКИ

Отворете бесплатна ECN-сметка денес! Започнете со тргување со брокер на ваша страна!

LIVE ДЕМО
ВАЛУТА

Девизен курс е ризичен.
Може да го изгубите целиот вложен капитал.

Главни економски индикатори

Што вози на пазарот? Запознајте се со глобалните економски настани кои влијаат врз движењето на пазарот.

FXCC академија

Големиот износ на преку беше применет во девизен курс едукативен центар во ред
за да се осигури дека има точка на разлика и да ги подобри знаењата на нашите клиенти.

FXCC Најчесто поставувани прашања

Добијте одговори на најчесто поставуваните прашања во врска со нашиот бизнис модел или општо тргување.

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2021 FXCC. Сите права се задржани.