Табела за тарифи за девизен курс

Оваа динамична, жива, табела обезбедува транспарентен увид во вистинските пазарни цитати и расположиви расположливи за време на пазарните часови. Преку нашиот модел STP (директно преку обработка), вашата нарачка се доставува до нашата ECN (електронски конфигурирана мрежа), за непосреден трговски натпревар, во нашиот меѓубанкарски лидерски лист. Како што може јасно да се види, овие живи цитати се во постојан тек на промени, како што е и девизниот пазар. Кога ќе ставате трговија, преку вашата избрана платформа, ќе го добиете вистинскиот повик на пазарот во живо и најдоброто ширење на располагање, а не фиксна, манипулирана ширење.

На FXCC не постои мешање, нашата мисија е да ја добиеме вашата нарачка на пазарот што е можно поскоро. Ние не управуваме со модел за тргување со "дилери" и не правиме "пазар" во девизи. Вашата нарачка е обработена преку нашиот STP / ECN модел за тргување што е можно поефикасно, со што ќе се осигурате дека тргувате со што е можно попрофесионален начин.

Оваа алатка е достапна преку нашиот Трговски центар за FXCC сопствениците на сметките.

Пријавете се за да пристапите до нашиот БЕСПЛАТНИ алатки за тргување

За да аплицирате за бесплатните алатки, едноставно најавете се на Hub Traders
Правила и услови и направете го вашето барање.

Проверете Forex Live Quotes

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2021 FXCC. Сите права се задржани.