Депозит / повлекување
Методи

прифатени Надомест за обработка *
Валути депозит Повлекување
Фонд форекс сметка со кредитна картичка Долари, евра, фунти УСД: 2.65%
ЕУР: 1.50%
GBP: 2.80%
УСД: 0.35 долари
ЕУР: 0.30 €
GBP: 0.30 фунти
ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max Дневно 10000 УСД, Неделен 25000 УСД, Месечно 45000 УСД
Повлекување
Мин $ 50
Max до првичниот износ финансиран
Време на обработка: ***
депозит
Во рок од 1 час
Повлекување
5-10 работни дена да се расчисти
Кредитна картичка forex плаќање метод
долари УСД: 16 долари УСД: 30 долари ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 500
Max Не Максимален износ
Повлекување
Мин $ 500
Max Не Максимален износ
Време на обработка: ***
депозит
5-7 работни дена да се расчисти
Повлекување
5-7 работни дена да се расчисти
долари УСД: 3.25% + 1.0 $ Такси за повлекување од жица од банка ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 10
Max $ 20000
Повлекување
Повлекување од банка жица
Време на обработка: ***
депозит
Во рок од 1 час
Повлекување
3-5 работни дена да се расчисти
Neteller forex плаќање метод Долари, евра, фунти УСД: 3.2% + 0.29 $
ЕУР: 3.2% + 0.29 €
GBP: 3.2% + 0.29
УСД: 2.0%
ЕУР: 2.0%
GBP: 2.0%
ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max Лимит на лична сметка на клиентот
Повлекување
Мин $ 50
Max до првичниот износ финансиран
Време на обработка: ***
депозит
Во рок од 1 час
Повлекување
Реално време
Долари, евра, фунти УСД: 3.2% + 0.29 $
ЕУР: 3.2% + 0.29 €
GBP: 3.2% + 0.29
УСД: 0.49 долари
ЕУР: 0.49 €
GBP: 0.49 фунти
ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max Лимит на лична сметка на клиентот
Повлекување
Мин $ 50
Max до првичниот износ финансиран
Време на обработка: ***
депозит
Во рок од 1 час
Повлекување
Реално време
Фонд Форекс сметка со Skrill
Долари, евра, фунти УСД: 5.2% + 0.29 $
ЕУР: 5.2% + 0.29 €
GBP: 5.2% + 0.29
Такси за повлекување од жица од банка ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max $ 3000
Повлекување
Повлекување од банка жица
Време на обработка: ***
депозит
Во рок од 1 час
Повлекување
5-7 работни дена да се расчисти
Долари, евра, фунти УСД: 5.2% + 0.29 $
ЕУР: 5.2% + 0.29 €
GBP: 5.2% + 0.29
Такси за повлекување од жица од банка ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max $ 500
Повлекување
Повлекување од банка жица
Време на обработка: ***
депозит
2-5 работни дена да се расчисти
Повлекување
5-7 работни дена да се расчисти
Долари, евра, фунти УСД: 5.2% + 0.29 $
ЕУР: 5.2% + 0.29 €
GBP: 5.2% + 0.29
Такси за повлекување од жица од банка ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max $ 3000
Повлекување
Повлекување од банка жица
Време на обработка: ***
депозит
2-5 работни дена да се расчисти
Повлекување
5-7 работни дена да се расчисти
Долари, евра, фунти УСД: 5.2% + 0.29 $
ЕУР: 5.2% + 0.29 €
GBP: 5.2% + 0.29
Такси за повлекување од жица од банка ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max $ 500
Повлекување
Повлекување од банка жица
Време на обработка: ***
депозит
2-5 работни дена да се расчисти
Повлекување
5-7 работни дена да се расчисти
Долари, евра, фунти УСД: 5.2% + 0.29 $
ЕУР: 5.2% + 0.29 €
GBP: 5.2% + 0.29
Такси за повлекување од жица од банка ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max $ 500
Повлекување
Повлекување од банка жица
Време на обработка: ***
депозит
2-5 работни дена да се расчисти
Повлекување
5-7 работни дена да се расчисти
Долари, евра, фунти УСД: 5.2% + 0.29 $
ЕУР: 5.2% + 0.29 €
GBP: 5.2% + 0.29
Такси за повлекување од жица од банка ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max $ 500
Повлекување
Повлекување од банка жица
Време на обработка: ***
депозит
2-5 работни дена да се расчисти
Повлекување
5-7 работни дена да се расчисти
Долари, евра, фунти УСД: 5.2% + 0.29 $
ЕУР: 5.2% + 0.29 €
GBP: 5.2% + 0.29
Такси за повлекување од жица од банка ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max $ 3000
Повлекување
Повлекување од банка жица
Време на обработка: ***
депозит
1-2 работни дена да се расчисти
Повлекување
5-7 работни дена да се расчисти
Долари, евра, фунти УСД: 5.2% + 0.29 $
ЕУР: 5.2% + 0.29 €
GBP: 5.2% + 0.29
Такси за повлекување од жица од банка ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max $ 500
Повлекување
Повлекување од банка жица
Време на обработка: ***
депозит
2-5 работни дена да се расчисти
Повлекување
5-7 работни дена да се расчисти
Долари, евра, фунти УСД: 5.2% + 0.29 $
ЕУР: 5.2% + 0.29 €
GBP: 5.2% + 0.29
Такси за повлекување од жица од банка ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max $ 500
Повлекување
Повлекување од банка жица
Време на обработка: ***
депозит
2-5 работни дена да се расчисти
Повлекување
5-7 работни дена да се расчисти
Долари, евра, фунти УСД: 5.2% + 0.29 $
ЕУР: 5.2% + 0.29 €
GBP: 5.2% + 0.29
Такси за повлекување од жица од банка ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max $ 500
Повлекување
Повлекување од банка жица
Време на обработка: ***
депозит
2-5 работни дена да се расчисти
Повлекување
5-7 работни дена да се расчисти
Долари, евра, фунти УСД: 5.2% + 0.29 $
ЕУР: 5.2% + 0.29 €
GBP: 5.2% + 0.29
Такси за повлекување од жица од банка ФОНД СЕГА

Граници: **
депозит
Мин $ 50
Max $ 500
Повлекување
Повлекување од банка жица
Време на обработка: ***
депозит
1-2 работни дена да се расчисти
Повлекување
5-7 работни дена да се расчисти

* Надомест за обработка

 • Како дел од нашата постојана посветеност кон нашите клиенти, ние нудиме промоција на „нулта депозит“! Ова значи дека FXCC ќе ги плати во целост или делумно депозитите за плаќање што ги наплатува процесорот за плаќање кога ќе ги депонирате средствата со нас преку прифатливите начини на плаќање на FXCC.
 • Максималниот износ на надоместокот за депозит опфатен со FXCC е 100 валутни единици од вкупните такси за депозити наплатени од страна на PSP-ите до кој било клиент.
 • FXCC одделно ќе го врати износот на трансакциската такса за депозитите финансирани преку прифатливите начини на плаќање на FXCC.
 • FXCC го задржува правото да не ги плати вашите депозитни такси или да не побара да ги наплати депозитите што ги плаќа FXCC за вашите средства во случај на барање за повлекување со недоволни или без претходни активности за тргување, или ако се најде каква било злоупотреба во врска со „нулта такса за депозит Политика.

** Границите треба да се конвертираат во еквивалентна валута врз основа на дневниот курс

*** Обработуваат за време на нормалното работно време на работното место

Пријавете се и финансирајте ја вашата сметка со надоместоци за ZERO

Како дел од нашата постојана посветеност на нашите клиенти, ние нудиме промоција на „нулта депозит“!

 • БЕЗБЕДНО
 • Едноставно
 • БРЗО
Не сте регистрирани? РЕГИСТРИРАЈ СЕ СЕГА

Политики на компанијата FXCC

 • Нето износот и таксата за депозит ќе се кредитираат одделно на вашата трговска сметка
 • Барањата за повлекување ќе бидат испратени на ист начин како што се добиени средствата и до првичните депонирани износи. Добивката ќе биде повлечена користејќи банкарски трансфер
 • Минималниот износ на повлекување на компанијата по метод е $ 50, освен ако не е поинаку наведено на горната табела
 • Минимум депозит граници се за последователни износи. Првите депозити направени со FXCC треба да го земат во предвид потребниот минимум тип на сметка
 • За алтернативни методи за плаќање, FXCC не ги одредува максималните износи на депозити. За сите прашања ова треба да се провери со давателот на методот на плаќање
 • Поврат на средства: Сите плаќања на сметката на Клиентот се сметаат за конечни и неповратни. Сите повлекувања мора да се направат со употреба на постапка за повлекување на Секторот за финансии на FXCC. Во случај депозитот да биде одбиен од FXCC или во исклучителен случај, повратот може да се изврши на барање на организацијата Кредитна / Дебитна картичка, до Кредитна / Дебитна картичка од која е направен депозитот

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2020 FXCC. Сите права се задржани.