Трговски резерви и индекси

Трговија Dow Jones, NASDAQ, S & P, DAX и многу повеќе
Најдобро во класа извршување и ултра-конкурентни цени.

Инструменти Опис Валута Шири Процент на маргина Минимална флуктуација на цената Стоп / гранични нивоа pt Спецификации на договорот Макс трговска големина Чекори за тргување (многу) Сесија за тргување (време на серверот) Поддржани сметки
AUS200.c Австралија 200 готовински индекс AUD пловечки 1% 0.01 1 1 лото = индексна точка на 1 750 0.1 многу Пон. - пт. 01: 50 - 08: 30, 09: 10 - 23: 00 Само напредна сметка
DJ30.c Германија 30 готовински индекс евра пловечки 1% 0.01 1 1 лото = индексна точка на 1 100 0.1 многу Пон. - пе. 01:00 - 23:15 часот / Втор. - петок 01:00 - 23:15 часот и 23: 30- 24:00 часот Само напредна сметка
DE30.c Дау Џонс 30 готовински индекс долари пловечки 1% 0.01 1 1 лото = индексна точка на 1 750 0.1 многу Пон. - пт. 09: 00 - 23: 00 Само напредна сметка
ES35.c Шпанија 35 Cash Index евра пловечки 1% 0.01 1 1 лото = индексна точка на 1 100 0.1 многу Пон. - пт. 09.00 - 21: 00 Само напредна сметка
F40.c Франција 40 готовински индекс евра пловечки 1% 0.01 1 1 лото = индексна точка на 1 750 0.1 многу Пон. - пт. 09: 00 - 23: 00 Само напредна сметка
N25.c Холандија 25 готовински индекс евра пловечки 1% 0.01 1 1 лото = индексна точка на 1 750 0.1 многу Пон. - пт. 09: 00 - 23: 00 Само напредна сметка
STOXX50.c Euro 50 готовински индекс евра пловечки 1% 0.01 1 1 лото = индексна точка на 1 750 0.1 многу Пон. - пт. 09: 00 - 23: 00 Само напредна сметка
SWI20.c Швајцарија 20 Паричен индекс CHF пловечки 1% 0.01 1 1 лото = индексна точка на 1 100 0.1 многу Пон. - пт. 09: 00 - 23: 00 Само напредна сметка
UK100.c Велика Британија 100 готовински индекс ГБП пловечки 1% 0.01 1 1 лото = индексна точка на 1 750 0.1 многу Пон. 03:00 - пе. 23:00 / Втор.-Чет 01:00 - 23:15 & 23:30 - 24:00 часот Само напредна сметка
USTEC.c Nasdaq 100 готовински индекс долари пловечки 1% 0.01 1 1 лото = индексна точка на 1 100 0.1 многу Пон. - пе. 01:00 - 23:15 часот / Втор. - петок 01:00 - 23:15 часот и 23:30 часот - 24:00 часот Само напредна сметка
US500.c Индекс на готовина „Standard & Poor's 500“ долари пловечки 1% 0.01 1 1 лото = индексна точка на 1 750 0.1 многу Пон. - пе. 01:00 - 23:15 часот / Втор. - петок 01:00 - 23:15 часот и 23:30 часот - 24:00 часот Само напредна сметка

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2020 FXCC. Сите права се задржани.