Forex инструменти за тргување и валута валута

Во моментов FXCC им нуди на своите клиенти (XL и Standard holders) валутни парови 30, вклучувајќи Spot Gold & Silver со планови за додавање на повеќе финансиски инструменти во иднина.

Подолу можете да најдете листа на цели инструменти кои може да се продадат на FXCC на своите XL и Standard сметки:

Симбол за инструменти Име на инструментот
AUD валута парови Австралискиот долар CAD валута пар Канада долар AUD CAD Австралискиот долар vs. Канадски долар
AUD валута парови Австралискиот долар CHF валута пар Швајцарскиот франк AUD CHF Австралискиот долар наспроти швајцарски франк
AUD валута парови Австралискиот долар JPY валута пар Јапонски јен AUD JPY Австралискиот долар наспроти јапонскиот јен
AUD валута парови Австралискиот долар Нов Зеландски долар AUD NZD Австралискиот долар против Новозеландски долар
AUD валута парови Австралискиот долар USD валута пар Американски долар AUD USD Австралискиот долар наспроти американскиот долар
CAD валута пара канадски долар CHF валута пар Швајцарскиот франк CAD CHF Канадски долар наспроти швајцарски франк
CAD валута пара канадски долар JPY валута пар Јапонски јен CAD JPY Канадскиот долар наспроти јапонскиот јен
CHF валута парови Швајцарски франк JPY валута пар Јапонски јен CHF JPY Швајцарски франк наспроти јапонски јен
Евра валута евра AUD валута пар австралиски долар EUR AUD Евра наспроти австралиски долар
Евра валута евра CAD валута пар Канада долар EUR CAD Евро наспроти канадски долар
Евра валута евра CHF валута пар Швајцарскиот франк EUR CHF Евро наспроти швајцарски франк
Евра валута евра GBP валута пар Британската фунта EUR GBP Евро наспроти Британска фунта
Евра валута евра JPY валута пар Јапонски јен EUR JPY Евро наспроти јапонски јен
USD валута пар Американски долар Нов Зеландски долар EUR NZD Евро наспроти Нов Зеландски долар
USD валута пар Американски долар USD валута пар Американски долар EUR USD Евро наспроти американски долар
GBP валута парови Британска фунта AUD валута пар австралиски долар GBP AUD Британска фунта наспроти австралиски долар
GBP валута парови Британска фунта CAD валута пар Канада долар GBP CAD Британска фунта наспроти канадски долар
GBP валута парови Британска фунта CHF валута пар Швајцарскиот франк GBP CHF Британска фунта наспроти швајцарски франк
GBP валута парови Британска фунта JPY валута пар Јапонски јен GBP JPY Британската фунта наспроти јапонскиот јен
GBP валута парови Британска фунта Нов Зеландски долар GBP NZD Британска фунта наспроти Новозеландски долар
GBP валута парови Британска фунта USD валута пар Американски долар GBP USD Британска фунта наспроти американски долар
Нов Зеланд CAD валута пар Канада долар NZD CAD Новозеландски долар наспроти канадски долар
Нов Зеланд CHF валута пар Швајцарскиот франк NZD CHF Нов Зеланд долар наспроти Швајцарски франк
Нов Зеланд JPY валута пар Јапонски јен NZD JPY Новозеландски долар наспроти јапонски јен
Нов Зеланд USD валута пар Американски долар НЗД УСД Новозеландски долар наспроти американски долар
Долари валута парови САД долар CAD валута пар Канада долар USD CAD Американски долар наспроти канадски долар
Долари валута парови САД долар CHF валута пар Швајцарскиот франк USD CHF Американски долар наспроти швајцарски франк
Долари валута парови САД долар JPY валута пар Јапонски јен USD JPY САД долар наспроти јапонски јен
место злато, место за злато, место за злато, место за цена на злато, самостојна цена на злато, место за злато, стапка на цени на злато, forex, благородни метали GOLD Место злато
сребрена цена, сребрена цена, сребрено место, цена од сребрена точка, место на цена на сребро, цена на сребрени цени, forex, место на сребро, благородни метали СРЕБРЕН Место Сребрена

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2021 FXCC. Сите права се задржани.