Девизен пазар часови

Табелата со девизи на пазарот на девизи е едноставна, лесна за гледање, мапи за топла топлина, кои веднаш се прикажуваат во текот на денот на тргувањето, кои пазари се отворени и кои се затворени.

Зошто пазарните часови алатка е важна?

  • Земете јасно и визуелно информации за времето на тргување на пазарот
  • Идентификувајте ги оптималните времиња за тргување на денот соодветни на вашите трговски планови
  • Идентификуваат периоди со поголема веројатност за нестабилност на пазарот
  • Избегнувајте пазарни шокови кои често може да доведат до непотребни и неочекувани загуби

Нема покомплицирани пресметки потребни за да се одреди кога Лондон се отвори или Њујорк се затвори, јасно визуелно обезбедува информации. Трговците сега можат да ги идентификуваат оптималните времиња на тргување на денот соодветни на нивните трговски планови, можеби периоди со поголема веројатност за нестабилност на пазарот. Трговците можат да избегнат пазарни шокови, бидејќи отварањето на пазарот честопати е подложно на значајни движења, што често може да доведе до непотребни и неочекувани загуби.

Оваа алатка е достапна преку нашиот Трговски центар за FXCC сопствениците на сметките.

Пријавете се за да пристапите до нашиот БЕСПЛАТНИ алатки за тргување

За да аплицирате за бесплатните алатки, едноставно најавете се на Hub Traders
Правила и услови и направете го вашето барање.

Forex пазар часа

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2021 FXCC. Сите права се задржани.