Професионалните трговци со повеќе сметки и менаџери за средства треба да користат алатки кои го прават управувањето со повеќе сметки едноставни и безбедни.

Тука во FXCC горди сме на решавање на проблемите пред да се појават. Затоа нудиме повеќе трговци со сметки и менаџери за пари на софтверот MetaFx MAM (Multi Account Manager). MAM има значителни предности во однос на другите слични платформи како MetaTrader Multi Terminal, на пример.

Апликацијата FXCC MAM е идеална за:

 • Професионални трговци или менаџери за пари кои треба да тргуваат со повеќе сметки MT4 истовремено
 • Трговците кои имаат потреба да гледаат статус на сметка и историја за повеќе сметки
 • Трговците кои прават група занает во име на повеќе сметки

Решението за повеќекратни менаџери поддржува:

 • Инстант извршување, контрола на брокер и едноставни надградби на серверот преку приклучок од страна на серверот
 • Овозможува тргување на експертски советник (EA) на управувани сметки од страна на клиентот
 • Client Side Software Application за прилагодувања на трговските параметри
 • Неограничени трговски сметки
 • STP на главната сметка за извршување на нарачки во голем дел, со моментална распределба на под-сметки
 • Занаети - Стандард и Мини Лот содржат предност за најдобра распределба
 • Извршување на групен налог од главниот контролен екран
 • Делумно затворање на налози со извршување на Master Account
 • Целосна SL, TP & Побарувачка функционалност
 • Секоја под-сметка има излез за извештај за екранот
 • Прозорец за пазарен часовник во рамките на МАМ
 • Надгледување на управувањето со наредби во живо во рамките на MAM, вклучувајќи P & L

MAM нуди исклучително флексибилни опции за алокација на трговски:

 • Распределба на Лот: Јачината на звукот се доделува рачно за секоја сметка
 • Процентуална распределба: Процентот од вкупниот обем на занаети на главната сметка е назначен рачно за секоја под-сметка.
 • Пропорционално со билансот: Автоматски функција која автоматски го пресметува процентот на рамнотежа на секоја под-сметка на главната сметка, и со тоа го дистрибуира гласот преземен на главната сметка на сите активни под-сметки.
 • Пропорционално со акционерски капитал: Автоматски функција која автоматски го пресметува процентот на капиталот на секоја под-сметка на главната сметка, и со тоа го дистрибуира гласот преземен на главната сметка на сите активни под-сметки.
 • Процент распределба: Во оваа функција, Менаџер на сметка одредува% од акционерскиот капитал што треба да се користи по трговија, каде X% од капиталот се користи за секој запис.
Мулти Менаџерот
Стручните советници
Сметки по инсталацијата
неограничен
трасирање
Пост трговски цени
Инстант нови сметки


Една од најпопуларните функции во MT4 е способноста да тргува директно од табели. Тоа се пренесува на нашиот софтвер MAM, така што сега можете да тргувате со повеќе сметки со функционалноста на тргување со графикони.

FXCC менаџерот со повеќе профили е на најсовремена технологија за ракување со повеќе сметки. Листата на карактеристики е импресивна и ќе го рационализира управувањето со повеќе профили за тргување со девизи.

Ве молиме запомнете: Софтверот МАМ е апликација од трета страна. Сите технички проблеми или проблеми со поддршка треба да бидат насочени кон MetaFX.

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2021 FXCC. Сите права се задржани.