Однесуваат на пријател програма

Добредојдовте во програмата FXCC Refer Friend, дизајнирана да им помогне на нашите клиенти да добијат поголема вредност од нивното тргување и да заработат дополнителни награди!
Доколку сте задоволни со искуството за тргување со FXCC, можете да ги поканите вашите пријатели да се придружат и да го споделат успехот.
Нашата Програма за Пријатели на пријател е наменета да ги награди не само нашите лојални клиенти за нивниот референт, туку и нивните пријатели кои почнуваат да тргуваат со нас. Нека, исто така, уживаат посветеност и професионалност на нашиот персонал, како и конкурентни услови за тргување.

Како да учествувате во Програмата за пријател на пријател?

1.

Секој клиент кој има жива трговска сметка со FXCC има право да има корист од оваа програма за упатување.

2.

Едноставно најавете се на вашиот Hub Trader и пополнете ја потребната форма со деталите на вашиот пријател. Е-мејл ќе биде испратен до вашите пријатели кои содржат упатска врска за да можеме автоматски да го припишеме упатувањето до вас.

3.

Добијте награда! Ќе добиете награда за секој пријавен пријател без ограничувања за бројот на пријатели кои можат да се придружат.

Што ја прави нашата програма за Пријатели на пријател поинаква?
Ние исто така ги наградуваме вашите Пријатели.

Погледнете подолу нашата шема на наградување:

FTD Реферер
Награда
Пријател
Награда
Потребен волумен
(во многу)
$ 100-$ 1000 $ 40 $ 10 10
$ 1001-$ 2500 $ 75 $ 25 40
$ 2501-$ 5000 $ 150 $ 50 80
$ 5001-$ 10000 $ 175 $ 75 100
FTD Реферер
Награда
Пријател
Награда
Потребен волумен
(во многу)
$ 100-$ 500 $ 40 $ 10 5
$ 501-$ 2000 $ 75 $ 25 20
$ 2001-$ 5000 $ 150 $ 50 40
$ 5001 + $ 175 $ 75 50

Колку повеќе луѓе ве поканувате да FXCC, толку повеќе награди може да се заработи.

Кликни тука да ги прочитате Условите и условите.

НАПОЈУВАЊЕ НА СТАРТ

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централната клириншка ООД (www.fxcc.com) е регулирана од Комисијата за финансиски услуги Вануату (VFSC) со број на лиценца 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2019 FXCC. Сите права се задржани.