FXCC девизен курс услови за тргување

Успешните forex трговци треба флексибилни forex trading environment. Нашите услови за тргување донесе транспарентен и отворен forex trading на сите наши сопственици на сметка и нудат софистициран пакет на опции за тргување. Табелата подолу ги прикажува клучните карактеристики на нашите XL, Standard и Advanced сметки.


Главна карактеристика ECN XL ECN СТАНДАРД ECN Напреден Опис
Хеџинг способност Можете да ги заштитите вашите позиции, но бидете свесни дека капиталот на вашата сметка мора да ги исполнува барањата за маргините за да може да затворите една или повеќе позиции што се хеџирани. Целосно хеџираните сметки не се имуни на Стоп. Ако сопственоста на вашата сметка достигне Ниво ниво или подолу поради било која причина (како што се шири ширење на вести или размена на замена), вашите отворени позиции автоматски ќе се затворат. FXCC има право да ги затвори сите или дел од хеджираните позиции со цел да го избегне евентуалниот ризик од негативно салдо поради широкиот распон; ова може да се примени на сметките за одржување на големи количини на хеџирани позиции со многу мал капитал.
Минимално ниво на трансакција 0.01 Лот 0.01 Лот 0.01 Лот Минималната големина на трансакциите за енергија и индекси е 0.1 лот
Справување Биро Сите занаети се извршуваат на меѓубанкарскиот пазар користејќи STP (Straight-Through-Processing)
Автоматско тргување Може да ја примените сопствената стратегија за тргување со помош на кој било советник за MT4
Ниво на ниво на повик 100% 100% 100% Откако вашата сметка ќе достигне ниво на маргина од 100%, ќе бидете предупредени
Запрете го нивото 50% 50% 50% Штом вашата сметка достигне ниво на маргина еднаква на нивото на стоп или подолу, системот автоматски ќе ги затвори сите ваши отворени позиции. Треба да се напомене дека ние може во секое време да го зголемиме нивото на стоп, како што смета FXCC.
трговски платформи MetaTrader4 MetaTrader4 MetaTrader4 FXCC Мета трговец 4 & FXCC Мобилно тргување
Финансиски инструменти 28 валутни парови злато и сребро, Погледнете ја целата листа 28 валутни парови злато и сребро, Погледнете ја целата листа 200 + Финансиски инструменти, Погледнете ја целата листа Ве молиме контактирајте го нашиот тим за поддршка за дополнителни информации.
Девизни валути УСД, ЕУР и GBP УСД, ЕУР и GBP УСД, ЕУР и GBP Валути во кои може да ја деноминирате вашата сметка
Ре-цитати Ниту еден биланс за справување значи да не се повторуваат цитатите
Формат на цени 5 децимални цени 5 децимални цени 5 децимални цени Пример: 0.12345
Stop Levels 0.1 Pip 0.1 Pip 0.1 Pip 0.1 Pip далеку од пазарната стапка, односно можете да го поставите Стоп загуба цел во рамките на ширењето.
Високи и ниски цени Стапка на понуда Стапка на понуда Стапка на понуда Високи и ниски стапки на табелата и пазарот на гледање секогаш се стапки на понуди. Затоа, кога држите позиција на Продажба, вашата Стоп-загуба може да се изврши со повисока стапка од снимената Висока стапка на MT4 Market Watch или Chart.
Минимален депозит 100 долари 10,000 долари 100,000 долари Или еквивалентен износ во друга валута
Минимално повлекување 50 долари 50 долари 50 долари За сите видови на профили
Предност 1: 1 - 1: 300 1: 1 - 1: 200 1: 1 - 1: 100 - Предност на злато и сребро е 1: 100 за сите сметки.
Комисија * НУЛА FX: 0.75 настрана од страна
Метали: $ 7.5 страна
FX: 0.4 настрана од страна
Метали. Енергија и индекси: $ 4 страна
Забележете дека за клиентите кои ги претставила 3rd партијата, воведната такса може да се примени на XL Accounts. Доколку таквата такса се применува, клиентот ќе биде известен од FXCC пред да овозможи било каква активност за тргување на таа сметка.
Rollover Ве молиме погледнете го Превртлива страница за повеќе детали.
Промотивна сметка
важат условите и условите

FXCC девизен курс за тргување часа

Нашата дневна операција за тргување е од 17: 05 до 16: 55 Њујоршко време (EST) од недела до петок што е еквивалентно на 00: 05 до 23: 55 сервер време, од понеделник до петок, освен 25th од декември и 1st од јануари. Во текот на денот на заштеда на време, нашата операција и време на серверот се приспособуваат според времето на Њујорк (EST).

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2021 FXCC. Сите права се задржани.