Услуга VPS

На FXCC ние им нудиме на нашите клиенти способност и можност да тргуваат со користење на VPS (виртуелен приватен сервер) услуги. Постојат три главни критични предности во користењето на VPS за да се унапреди ефикасноста на тргување; брзината, безбедноста и пристапноста. Еве краток преглед на секој од нив.

Забрза

FXCC обезбедува VPS хостинг како исклучително прифатлив и податлив алтернативен метод за доживување брзини на конекција кои се многу блиски до најбрзите достапни за тргување апликации. Доставувајќи помала латентност и практично гарантирање на побрза поврзаност помеѓу: брокери, големи брокери за платформи и финансиски мрежи, како што се ECNs на FXCC, резултира со значително подобрување на извршувањето на трговскиот ред.

безбедност

Дали тргувањето со (и преку) MetaTrader, или со користење на напреден нарачан софтвер за позадина и тргување, безбедноста е критичен аспект на тргување со VPS апликација. Постојат очигледни наследени придобивки и подобрувања што треба да се направат со поставување на софтверски апликации на оддалечен приватен систем и шаблони на серверот VPS на Windows постојано се ажурираат за да се заштитат и серверите и корисниците од натрадоци и други закани. Во однос на физичкиот хардвер, се води голема грижа за да се спречат критичните неуспеси. Хостираните сервери и основните мрежни компоненти се следат 24 / 7 за проблеми и се проактивно управувани со 24 / 7 во соработка со тимовите за техничка поддршка.

Пристапност

Имајќи свој посветен сервер за да ги извршите вашите трговски апликации, помага да се обезбеди непречено извршување на вашата трговија. Ако, на пример, сте ја извршувале вашата сопствена трансакциска веб-страница од дома, не би го хостирале на вашиот домашен компјутер, колку брзо може да биде и колку брзо може да биде вашата оптичка широкопојасна врска. Вие ќе го хостирате на посветен сервер, на кој вашите клиенти би можеле да ги нарачаат вашите производи што е можно побрзо и поефикасно, колку што е можно посигурно и да пристапите до вашиот пазар дваесет и четири часа на ден. Вашиот пазар нема да се исклучи кога ќе го исклучите вашиот домашен компјутер и широкопојасен интернет преку ноќ. Слична е ситуацијата со пристапноста при тргувањето; ако се работи со автоматизирани програми, тие мора да тргуваат со 24-7, серверот / ите секогаш треба да бидат оптимизирани и посветени на вашата една специфична услуга, тргувајќи.Алатките и протоколите се генерално вградени во целокупната VPS услуга, како што е пристапот до далечинска работна површина, кој им овозможува на корисниците лесно да се поврзат со нивниот посветен сервер - VPS од каде било, без дополнителна конфигурација или потребна конфигурација. Трговците можат да пристапат до трговски платформи од различни уреди: компјутери, лаптопи, таблети и паметни телефони, без да го прекинуваат софтверот што работи на VPS. Користење на VPS повеќе платформи и повеќекратни сметки може да се постават на истиот VPS, делегирајќи го корисничкиот пристап, со цел да им овозможат на повеќе корисници истовремено да ја гледаат работната околина, може да се администрираат, од посебни локации.

За да аплицирате за бесплатниот VPS, едноставно најавете се на Hub Traders, прочитајте го Услови и направете го вашето барање.

Пријавете се за да пристапите до нашиот БЕСПЛАТНИ алатки за тргување

За да аплицирате за бесплатните алатки, едноставно најавете се на Hub Traders
Правила и услови и направете го вашето барање.

Земете го нашиот VPS

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2021 FXCC. Сите права се задржани.