Сервисни услови за користење на виртуелни приватни сервери ('VPS')

Пред да побарате VPS, Клиентот треба да ги прочита подолу наведените услови и состојбата во целост и да ја разбере неговата содржина.

Клиентот ја разбира и прифаќа дека:

 • Виртуелниот приватен сервер ("VPS") е во сопственост и управува од страна на трети лица провајдер ("BeeksFX") кој е одделен и независен од FXCC.
 • FXCC ја обезбедува оваа услуга VPS на основа "како што е" и не може да гарантира дека услугата е ослободена од било каква грешка или дефект.
 • FXCC нема да прифати никаква одговорност или одговорност за било какво дефект или грешка на VPS-услугата, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, дефект на мрежна комуникација, грешка во податоците или системски грешки.
 • FXCC не ја контролира конфигурацијата на VPS ниту неговата сигурност.
 • FXCC нема да биде одговорен за каква било трговија или друга загуба што може да ја предизвика клиентот од користењето на услугата VPS.
 • "Условите и условите" се обврзувачки за страните сé додека не бидат прекинати од ниедна страна.
 • Клиентот кој поседува VPS може да ја прекине услугата на крајот од еден календарски месец, а известувањето за раскинување мора да се прими најмалку три (3) работни дена пред крајот на месецот.
 • FXCC го задржува правото да ја одбие, суспендира или да ја прекине услугата VPS, во секое време и за било која причина, по дискреција на FXCC, и ќе го извести клиентот.
 • Секој клиент има право на еден (1) VPS, без оглед на бројот на неговите / нејзините трговски сметки што се чуваат со FXCC.
 • FXCC го задржува правото да ги менува, понекогаш, било кој дел од "Условите и условите" што се смета за неопходно.
 • Давателот на услуги ('BeeksFX') е првото пристаниште за сите технички проблеми.
 • Клиентите на FXCC со следниве услови имаат право да добијат БЕСПЛАТНО ВПС СЕРВИС:

  • Направете нов депозит и одржувајте минимален капитал од $ 2,500 (или еквивалентна валута).
  • Минимален месечен обем на продажба 30 стандард многу кружен пат.

 • Ако двата услови 12 (а) и 12 (b) погоре не се исполнети на месечна основа, ќе резултираат со серверски надомест од $ 30. Освен ако клиентот не го извести FXCC дека услугата не е потребна повеќе.
 • Сите такси што се наплаќаат за Услугата се одземаат од трговската сметка на Клиентот на почетокот на следниот календарски месец.
 • Со продолжување на барањето за услуга VPS, вие автоматски се согласувате со горните "Услови и правила".

 

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2021 FXCC. Сите права се задржани.