XL СМЕТКА - ПОСЕБНИ УСЛОВИ и УСЛОВИ:

Вие се согласувате дека со учество во оваа промоција ("Промоција"), ќе бидете обврзани со овие услови ("Услови") заедно со CFX Договорот за корисници на CFX и општите услови за инвестициски услуги, како и за сите други услови за деловни активности кои се однесуваат на вашата трговска сметка. Треба внимателно да ги прочитате овие термини и да се запознаете со нашиот известување за откривање ризик.


 • Прифатливи клиенти: FXCC е ново директна Клиентите кои ги отвораат и финансираат своите сметки со износ (или капиталот на нивната сметка е) помеѓу $ 100 US и $ 10,000 US.
 • Без комисии или размена на XL сметки со депозити и / или капитал помеѓу ($ 100 - $ 10,000).
 • Сметката со депозит и / или капитал над $ 10,000 ќе биде поставена на Стандардна сметка и ќе биде предмет на комисија и размена, како што е наведено на веб-страницата на FXCC под делот "Услови за тргување".
 • Учесник на оваа промоција може да има само XL трговска сметка (и).
 • Максималната моќ на XL-сметката зависи од големината на сметката како што е подолу:
  • Депозит / капитал помеѓу $ 100 и $ 3000: Предност до 1: 300
  • Депозит / капитал помеѓу $ 3000 и $ 5000: Предност до 1: 200
  • Депозит / капитал помеѓу $ 5000 и $ 10,000: Предност до 1: 100
 • Максималната големина на трговијата која може да се отвори во кој било момент не смее да ги надмине стандардните парчиња на 10.
 • FXCC има право, по нејзино апсолутно дискреционо право, да ги прифати клиентите воведени од 3rd партија под оваа XL промоција. Таквите воведени клиенти разбираат и се согласуваат дека дополнителни воведните такси ($ 5 по стандардна партија) може да се применат на нивните XL сметки.
 • Секоја индикација за манипулација, злоупотреба или други форми на измамничка или измамлива активност на која било трговска сметка на некој Клиент, или на друг начин поврзана или поврзана со XL-сметка, ќе ја дисквалификува сметката од сите придобивки и / или било која добивка направена со оваа Промоција.
 • FXCC го задржува правото да ја суспендира било која XL-сметка или да ја смени било која XL-сметка на "Стандардна сметка" по сопствена дискреција, без потреба да дава какво било оправдување или објаснување на причините за таквата суспензија или промена.
 • Секој спор, погрешно толкување на погоре применливите Услови и услови или ситуација и не се опфатени со одредбите и условите на овој Промоција, таквите спорови или погрешно толкување ќе бидат решени од страна на FXCC на начин што смета дека е најлесниот за сите засегнати страни. Таа одлука е конечна и / или обврзувачка за сите учесници. Нема да се препише кореспонденција.
 • FXCC го задржува правото, бидејќи по сопствена дискреција смета дека е соодветно, да го измени, да го измени, да го продолжи, прекине, да го откаже или прекине Промоцијата или било кој аспект од Промоцијата, во секое време и без претходно известување. Под никакви околности FXCC нема да биде одговорен за какви било последици од каква било измена, дополнување, суспендирање, откажување или прекинување на промоцијата.

FXCC брендот е меѓународен бренд кој е овластен и регулиран во различни јурисдикции и е посветен да ви понуди најдобро можно тргување искуство.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) е регулирано од страна на Кипарската Комисија за хартии од вредност (CySEC) со број на лиценца CIF 121 / 10.

Централна клириншка ДОО (www.fxcc.com & www.fxcc.net) е регистрирана според Меѓународниот акт на компанијата [CAP 222] на Република Вануату со регистарски број 14576.

РИЗИК ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Тргувањето со девизен курс и договори за разлики (CFDs), кои се производи со лост, е многу шпекулативно и вклучува значителен ризик од загуба. Можно е да се изгуби целиот вложен капитал. Затоа, Forex и CFDs не може да бидат соодветни за сите инвеститори. Инвестирајте само со пари што можете да ги изгубите. Затоа ве молам осигурајте се дека целосно ќе го разберете вклучени се ризици. Побарајте независен совет доколку е потребно.

FXCC не обезбедува услуги за жителите на САД и / или граѓаните.

Авторски права © 2020 FXCC. Сите права се задржани.