Një broker në anën tënde

Rreth FXCC

FXCC u themelua në 2010 nga një grup profesionistësh të tregut të këmbimit valutor, duke u bazuar në përvojën e tyre të gjatë në tregjet financiare, ata u përpoqën të krijojnë një shërbim të bazuar në nivelet e larta të standardeve që ata do të kërkonin si konsumatorë. Kompania përbëhet nga një ekip i dedikuar profesionistësh me eksperiencë të gjerë në industrinë financiare.

mision

Të ofrojmë propozimin më centric të konsumatorëve në industri. Ne jemi të angazhuar për suksesin e klientëve tanë, duke dhënë çmime konkurruese, nëpërmjet procesit më të drejtë dhe më transparent në tregun e tregtisë me pakicë të tregtisë me pakicë. Qëllimi kryesor i FXCC është të fuqizojë klientët e saj me të gjitha mjetet që kërkojnë, të zhvillojnë aftësitë e tyre, duke gëzuar një përvojë tregtare të pakrahasueshme, gjatë çdo hapi të udhëtimit të tyre.

I besueshëm, transparent dhe i drejtë

Modeli ECN / STP i FXCC ofron profesionistëve, tregtarëve aktivë, menaxherëve të fondeve të mbrojtjes dhe klientëve të korporatave, me qasje në drejtimin e drejtpërdrejtë të kohës dhe çmimet konkurruese direkt nga ofruesit kryesorë të likuiditetit multibank.

Modeli ECN / STP i jep klientëve FXCC lirinë për të tregtuar në një fushë më të barabartë të lojës. FXCC ka punuar shumë për ta bërë botën Forex më transparente me një shkallë më të madhe kontrolli për tregtarët.

Modeli i përshkruar i biznesit bazohet në shfrytëzimin e Drejtpërsë Përpunimit (STP), ku të gjitha urdhrat e klientëve të FXCC dërgohen tek Institucionet Financiare Konkurruese dhe të kualifikuara, duke eleminuar potencialin për ndonjë ulje të çmimeve ose ndonjë konflikt interesi midis klientëve të saj.

Modeli i ekzekutimit të FXCC 'No Dealing Desk' vjen pa ndërhyrje të tregtarëve dhe nuk ka ri-kuotat. Tregjet e klientëve bëhen në çmimet e ofruara për FXCC nga ofruesit e tij të likuiditetit. Agreguesi i çmimeve automatikisht skanon këto, kështu që tregtarët sigurohen që vetëm ndonjëherë të gjejnë kombinimet më të mira në ofertë / kërkesë, duke siguruar që të gjitha urdhrat të ekzekutohen në një mënyrë vërtet konkurruese dhe transparente.

Pse Zgjidheni për Standard kur mundeni
përjetoni ndryshimin?

Me përvojë dhe të themeluar

Në anën e Tregtarëve që nga 2010, duke ndjekur procedurat dhe proceset më të mira për të përmbushur pritjet tuaja

Duke pasur nivele të larta të përvojës dhe njohurive, ne jemi të vendosur në mënyrë ideale për të kuptuar nevojat e klientëve tanë dhe për të mbështetur tregtarët në arritjen e ambicieve dhe qëllimeve të investimit. Duke ofruar një suitë unike burimesh, një nivel VIP shërbimesh, të kombinuara me mbështetjen e klasit botëror 24 / 5, mjedisi i tregtimit me kosto të ulët ofron bazën ideale për sukses.

Ekzekutimi i vërtetë STP

Sigurimi se të gjitha urdhrat ekzekutohen në një mënyrë vërtet konkurruese dhe transparente

Mundësitë tuaja të tregtimit dhe suksesi i mundshëm rritet automatikisht duke përdorur drejtimin tonë nëpërmjet përpunimit të përmbushjes së porosisë, në një mjedis të ECN (rrjetit elektronik të komunikimit).

Klientët FXCC mund të tregtojnë forex menjëherë, duke përfituar nga transmetimi i drejtpërdrejtë, çmimet më të mirë të ekzekutueshme në treg, me konfirmime të menjëhershme. Nuk ka asnjë tavolinë për të ndërhyrë, nuk ka ri-kuotat.

Customer Centric

Fokusuar në minimizimin e kostos tuaj tregtare në zero dhe maksimizimin e potencialeve tuaja tregtare

Ne jemi të angazhuar për suksesin e klientëve tanë, duke dhënë çmime konkurruese, nëpërmjet procesit më të drejtë dhe më transparent në tregun e tregtisë me pakicë të tregtisë me pakicë. ECN XL, i njohur gjithashtu si llogaria ZERO, është një nga llogaritë tregtare me kosto më efektive.

Gëzoni përfitimet dhe filloni tregtimin me përhapje duke filluar nga niveli i ulët i pips 0.0, komisionet zero, zero këmbimet, zero zero dhe zero tarifat e depozitave.

Mjedisi Rregullues i Ngurte

CENTRAL CLEARING Ltd
Kompania e investimeve e regjistruar
në Republikën e Vanuatu
me numër regjistrimi 14576.

FX CENTRAL CLEARING Ltd
Autorizuar dhe rregulluar nga CySEC
si firmë investimi në Qipro (CIF)
me numrin e licencës 121 / 10.

Shiko të gjitha Anëtarësimet dhe Regjistrimet

Zgjedhja #1 e tregtarëve
ECN XL Llogaria

Votuar nga tregtarët dhe profesionistët e industrisë
  • Komisionet Zero *
  • Taksat zero të depozitave
  • Zero Swaps
  • Zero Mark Up

Ndonjë pyetje?

Gati për t'ju ndihmuar në çdo hap të eksperiencës tuaj tregtare, klientit 24h shumëgjuhësh
mbështetje me Menaxherët e Dedikuar të Llogarive.

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.