Obligacionet e tregtimit

Tregtoni qeveritë më të njohura dhe obligacionet e korporatave
Çmimet më të mira të obligacioneve dhe aksesi direkt i tregut.

instrument Përshkrim Monedhë Përhap Përqindja e margjinës Luhatje minimale të çmimeve Nivelet e ndalimit / kufizimit pt Specifikimet e kontratës Madhësia e Tregtisë Hapat e Tregtisë (shumë) Sesioni i Tregtisë (Koha e Serverit) Llogaritë e mbështetura
FGBL.f Euro-Bund Futures EUR Lundrues 5% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 500 1 Mon.-Pre 10: 00-24: 00 Vetëm llogari e avancuar
FLG.f Mbretëria e Bashkuar GBP Lundrues 5% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 500 1 Mon.-Pre 10: 00-20: 00 Vetëm llogari e avancuar
TY.f SHBA 10yr T-Note Futures USD Lundrues 5% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 500 1 Mon.01: 00 - 24: 00, ma. - Fri. 24: 00 - 01: 00 / 02: 00 - 24: 00 Vetëm llogari e avancuar
CHINA50.f Kina A50 Futures USD Lundrues 5% 0.1 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 100 1 Mon.-Fri. 03:00-10:30 / 11:00-22:45 Vetëm llogari e avancuar
CHINAH.f Kina H-Aksionet HKD Lundrues 5% 1 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 100 1 Mon.- Fri. 04:15-07:00 / 08:00-11.30/12.15-20:00 Vetëm llogari e avancuar
DX.f Indeksi i dollarit USD Lundrues 5% 0.001 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 100 1 Mon.-Pre 03: 00-24: 00 Vetëm llogari e avancuar
MDE50.f Gjermania Mid-Cap EUR Lundrues 5% 1 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 100 1 Mon.-Pre 11: 00-24: 00 Vetëm llogari e avancuar
DETEC30.f Gjermania Teknike 30 EUR Lundrues 5% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 100 1 Mon.-Pre 11: 00-24: 00 Vetëm llogari e avancuar
HK50.f Hong Kong HKD Lundrues 5% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 100 1 Mon.-Fri. 03:15-06:00 / 07:00-10:30 / 11:15-19:00 Vetëm llogari e avancuar
SING.f Singapori Blue Chip Futures SGD Lundrues 5% 0.01 1 1 lot = indeksi i indeksit 1 100 1 Mon.-Fri. 03:30-12:10 / 13:15-21:00 Vetëm llogari e avancuar

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.