Klienti Mbrojtja e Parave

FXCC ka qenë gjithmonë e angazhuar për standardin më të lartë të pajtueshmërisë ligjore ndërkombëtare dhe gjithmonë ka qenë në kërkim për të siguruar një paqe të plotë mendjeje për tregtarët tanë, sa herë që tregtojnë dhe kudo që ato bazohen. Prandaj, për shkak të arritjes sonë globale në kontinentet në zhvillim, kompania ka siguruar që kuadri ligjor i saj është në përputhje me kërkesat e domosdoshme jo vetëm evropiane, por edhe për qëllimet ndërkombëtare.

Shumë procedura të miratuara nga FXCC shkojnë përtej kërkesave themelore ligjore të vendosura për të vepruar në vende të ndryshme. Ne e bëjmë këtë në mënyrë që t'u sigurojmë klientëve tanë çdo ngushëllim dhe besim, në mënyrë që gjithmonë të ndjehemi plotësisht të siguruar në marrëdhëniet tona me ne.

Me modelin tonë të biznesit, suksesi ynë lidhet drejtpërdrejt me suksesin e klientëve tanë, dhe përmes besimit dhe transparencës, duke qenë vlerat tona themelore, ne shikojmë që të ndërtojmë një marrëdhënie të qëndrueshme me klientët tanë, gjithmonë duke pasur interesin më të mirë në mendje.

Sigurimi i sigurisë është qëllimi ynë

Siguria dhe Monitorimi

FXCC garanton sigurinë dhe sigurinë e llogarive tregtare të klientëve tanë. Për më tepër, të gjitha kërkesat financiare janë të monitoruara nga afër për të siguruar sigurinë e fondeve dhe për të siguruar procedura të lira operacionale.

Rregulluar dhe Licencuar

Duke qenë një broker i rregulluar plotësisht dhe i themeluar mirë që nga 2010, ne angazhohemi që t'i trajtojmë klientët tanë në mënyrë të drejtë me një fokus në sigurimin e mbrojtjes së klientit dhe sigurisë tregtare.

Besimi dhe Transparenca

Një bashkëpunim i suksesshëm dhe afatgjatë ndërtohet mbi besimin. Me qëllim të ofrimit të kushteve tregtare që tregtarët po kërkonin, për të marrë respektin dhe besimin e klientëve tanë, duke siguruar kështu interesin më të mirë, FXCC po vepron në një model të vërtetë STP / ECN. Duke vepruar kështu, ne garantojmë transparencën dhe asnjë konflikt interesi.

Mbrojtja e të Dhënave Private

Me protokollin e sigurimit të rrjetit SSL (Secure Sockets Layer), të gjitha informatat private të klientëve tanë mbahen të sigurta.

Menaxhimi i rrezikut

FXCC rregullisht identifikon, vlerëson dhe kontrollon çdo lloj rreziku të lidhur me veprimtarinë e tij.

Segregimi i Fondit të Klientëve

Të gjitha fondet e klientëve mbahen në llogari të ndara, plotësisht të ndara nga çdo dhe të gjitha llogaritë e korporatave FXCC.

Bankat Ndërkombëtare drejtuese

Ndërsa jemi të përkushtuar që fondet e klientëve tanë të jenë të sigurta, ato sigurohen në bankat drejtuese ndërkombëtare.

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.