Mallrat tregtare

Tregtoni mallrat e buta (Sheqeri, Kafeja dhe Kakaja)
Çmimet kryesore të industrisë dhe shpejtësia e ekzekutimit të rrufesë.

instrument Përshkrim Monedhë Përhap Përqindja e margjinës Luhatje minimale të çmimeve Nivelet e ndalimit / kufizimit pt Specifikimet e kontratës Madhësia e Tregtisë Hapat e Tregtisë (shumë) Sesioni i Tregtisë (Koha e Serverit) Llogaritë e mbështetura
LCC.f London Kakao Futures GBP Lundrues 10% 1 1 1 shumë = ton 1 metrikë 50 1 Mon.-Pre 11: 30-18: 55 Vetëm llogari e avancuar
LRC.f London Coffee Futures USD Lundrues 10% 1 1 1 shumë = ton 1 metrikë 50 1 Mon.-Pre 11: 00-19: 30 Vetëm llogari e avancuar
LSU.f London Futures Sugar USD Lundrues 10% 0.1 1 1 shumë = ton 10 metrikë 50 1 Mon.-Pre 10: 45-20: 00 Vetëm llogari e avancuar
CC.f US Kakao Futures USD Lundrues 10% 0.01 1 1 shumë = ton 1 metrikë 50 1 Mon.-Pre 11: 45-20: 30 Vetëm llogari e avancuar
KC.f Futjet e Kafesë të SHBA USD Lundrues 10% 0.01 1 1 lot = 1,000 LBS 50 1 Mon.-Pre 11: 15-20: 30 Vetëm llogari e avancuar
CT.f Futjet e SHBA pambuku USD Lundrues 10% 0.01 1 1 lot = 10,000 LBS 50 1 Mon.-Pre 04: 00-21: 20 Vetëm llogari e avancuar
SB.f SHBA Futjet e sheqerit USD Lundrues 10% 0.01 1 1 lot = 10,000 LBS 50 1 Mon.-Pre 10: 30-20: 00 Vetëm llogari e avancuar

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.