Lajmet e Kompanive dhe Njoftimet Tregtare


FXCC është i lumtur të shpallë vazhdimin e fushatës sonë promovuese

Për shkak të interesit të lartë në fushatën tonë promovuese, FXCC është i lumtur të informojë klientët dhe partnerët tanë se oferta Bonus do të vazhdojë gjatë gjithë tetorit.

Promovimi i bonuseve synon të shpërblejë klientët tanë të rinj si dhe klientët tanë besnikë duke kombinuar bonusin 100% Start-Up me bonusin 50% Financimi për çdo depozitë të bërë brenda muajit! Dhe kjo nuk është e gjitha - për secilën tregti të bërë klientët tanë janë duke fituar vlera, ku ne i shpërblejmë tregtarët tanë besnikë me para të gatshme të tërheqshme.

A jeni gati për të përdorur përfitimet e kësaj promocioni? Kliko këtu për të filluar nëse nuk keni një llogari akoma.

Klientë që tashmë kanë një llogari me FXCC dhe dëshirojnë bashkohet me promovimin janë të mirëpritur në çdo kohë për të kërkuar bonusin!

* Ju lutemi referojuni Termeve dhe Kushteve për detajet e promovimit të Bonusit.

FXCC nis faqen e re për të mirëpritur klientët jo të BE

Si pjesë e përpjekjes sonë të vazhdueshme për të zgjeruar shtrirjen tonë ndërkombëtare dhe për të zgjeruar shërbimin tonë për një audiencë globale, FXCC ka hapur një faqe interneti të re tregtare që do të kujdeset për klientët tanë jo të BE-së, ose klientët evropianë që nuk tregtojnë nga BE-ja. Qëllimi është të ofrojnë qasje më të lehtë në produktet dhe shërbimet tona, duke ruajtur mjedisin e sigurt tregtar për klientët tanë.

Duke marrë parasysh rritjen e numrit të tregtarëve që hyjnë në tregun e Forex, ne kemi marrë përsipër një detyrë për të mundësuar kushte të favorshme tregtare, ofruar mjete dhe produkte të ndryshme tregtare, duke theksuar transparencën dhe ndershmërinë në çdo kohë.

Duke qenë një nga firmat më të mirëpritëse dhe të besueshme në industri, qëllimi ynë është të lehtësojmë qasjen e klientëve tanë në tregun e Forex-it, ndërsa tregtia me një ndërmjetës të rregulluar.

Kina fillon Bashkimin e Pagave për tregtarët kineze të Forex

Kohët e fundit kemi futur një pagesë shtesë dhe mundësi financimi të llogarisë përmes shoqatës sonë me Kinën Union Pay. Në krijimin e kësaj marrëdhënieje të re ne po hapim një portë, duke lejuar tregtarët e rinj dhe me përvojë të FX nga vendet aziatike të tilla si Kina, për të tregtuar drejtpërdrejt nëpërmjet modelit FXCC të ECN FX tregtare.

Kina UnionPay u krijua në 2002, kompania tani është rritur në mënyrë eksponenciale në vetëm nën pesëmbëdhjetë vjet. China Union Pay renditet e treta si ofrues i shërbimit të pagesave, në terma të vlerës vjetore të transaksionit të përpunuar, prapa MasterCard dhe Visa. Për shkak të mbështetjes së saj nga qeveria kineze, CUP u bë furnizuesi më i preferuar i shërbimit të pagesave për katër bankat vendase kineze.

Si më i njohur dhe shpesh i referuar "Union Pay" ose "CUP", ofruesi i shërbimit tani ka lëshuar rreth pesë miliardë kartela në nivel global. China Union Pay tani është një metodë e pranueshme e pagesës në vendet e 150 dhe që nga mbajtësit e kartave 2009 Union Pay kanë qenë në gjendje të hyjnë në makinat e Lidhjes në Mbretërinë e Bashkuar dhe të përdorin kartat e tyre për tërheqje të lehtë në të gjithë Evropën.

China Union Pay shpejt u bë metoda e preferuar dhe e pranuar e pagesës së brendshme për banorët kinezë për të hyrë në tregjet ndërkombëtare transaksionare. China Union Pay është bërë qendror dhe një pjesë e rëndësishme e industrisë bankare të Kinës. Ata gjithashtu kanë luajtur një rol thelbësor në zhvillimin e përgjithshëm të industrisë së kartave në Kinë.

Në FXCC ne gjithmonë përpiqemi të sjellim përmirësime në të gjitha aspektet e biznesit të klientit tonë të fokusuar. Si i tillë ne monitorojmë vazhdimisht industrinë e financave për mënyrat e pagesave të reja të llogarisë, për t'i mundësuar klientëve tanë të lehtësojnë me lehtësi llogaritë e tyre, ose të hapin llogari të reja, me qëllim të tregtimit të FX nëpërmjet platformave tona të avancuara MetaTrader.

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.