Aplikacionet për Llogaritë Tregtare Forex Trading duhet të dorëzohen kur një Korporatë Juridike ose e Regjistruar ka për qëllim të hapë një llogari.

Në formularin e Aplikacionit për Llogarinë e Korporatës ju do të gjeni zona të dizajnuara posaçërisht për caktimin e një Përfaqësuesi të Autorizuar, për të tregtuar, depozituar ose tërhequr në emër të aplikantit.

Hapja e një llogarie të korporatës tregtare me FXCC është një procedurë e drejtpërdrejtë:

02

Plotësoni dhe kthehuni këto së bashku me informacionin mbështetës të kërkuar nga FXCC nga Faksi ose email.

FAX: +44 203 150 1475
Email: accounts@fxcc.net

Pasi aplikimi i llogarisë tuaj të jetë marrë dhe përpunuar, të dhënat tuaja të identifikimit do t'ju përcillen nga departamenti i llogarive FXCC.

Ju lutemi sigurohuni që keni lexuar dhe kuptuar dokumentacionin e mëposhtëm:

Kushtet e Investimeve Kushtet e Përgjithshme
Marrëveshja e Klientit CFD

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.