Parashikimi i Valutave të Valutave

Sondazhi i Parashikuar është një mjet ndjenjash që nxjerr në pah pritshmëritë e çmimeve afatshkurtra dhe afatmesme nga ekspertët kryesorë të tregut të anketuar.

Treguesi i ndjenjave të anketës së monedhës vjen me një histori pesëvjeçare lidhur me dhjetë çifte të monedhës valutore kryesore. Anketa zhvillohet çdo të premte dhe publikohet në 15: 00 GMT. Anketa është botuar në të gjitha periudhat kohore: një javë, një muaj, një e katërta dhe përfshin një çmim mesatar për çdo horizont kohor. Ky sondazh mund të pasohet nga tregtarët, komentatorët e tregut dhe akademikët kryesorë.

Me këtë widget, klientët tanë kanë qasje në një produkt unik. Është një tregues i ndjenjës që nxjerr në pah gjendjen e afërt dhe të mesme të ekspertëve të përzgjedhur dhe llogarit tendencat. Nuk duhet të merret si sinjal apo si objektiv final, por si një hartë nxehtësie e kurseve të këmbimit ku ndjenjat dhe pritjet janë duke shkuar.

Nuk ka vonesë në të dhënat; parashikimet grumbullohen dhe pastaj lëshohen menjëherë, pasi që treguesi nuk vonon, nuk ka vonesë. Si i tillë, ky është një mjet shumë i dobishëm kur kombinohet me të dhëna teknike ose analitike.

Ky sondazh i parashikimit ofron të dhëna të ndjenjave, bazuar në një mostër përfaqësuese prej njëzet e pesë deri në pesëdhjetë këshilltarë kryesorë tregtarë, gjatë një dritare pesëvjeçare.

Tregtarët shfaqin karakteristika të ngjashme me sjelljen njerëzore në shumë fusha; instinktivisht impulsi është të ndjekësh turmën e tregut. Treguesit e ndjenjës mund, megjithatë, të nxisin mendimin e kundërt. Duke përdorur këtë mjet, klientët mund të identifikojnë ekstremet e ndjenjave dhe prandaj të shmangin kapjen e mentalitetit të tufës.

Ky mjet është i arritshëm nëpërmjet Hub tonë të Tregtarëve për mbajtësit e llogarisë FXCC.

Identifikohu për të hyrë në tonë Mjete të lira tregtare

Për të aplikuar për mjetet tuaja të lira, thjesht hyni në hubun e tregtarëve lexojeni
Termat dhe Kushtet dhe bëni kërkesën tuaj.

Valutat Sondazhi Forcave

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.