Veglat aktuale të tregjeve tuaja tregtare

Pozicioni i tanishëm i tregtimit (CTP) ofron informacion mbi gjashtëmbëdhjetë çifte valutë dhe spot ari. Sinjalet tregtare të kombinuara me interesin e blerjes / shitjes janë grumbulluar në mënyrë që të zbulohen grupet e likuiditetit. Ky informacion përditësohet disa herë gjatë gjithë seancave të tregtimit me pozicionet më të reja të identifikuara. Pozicionet verifikohen automatikisht çdo minutë 15 dhe pastaj fshihen nga sistemi kur likuidohen nga lëvizjet e tregut.

CTP si një Mjet i pavarur

Me këtë widget klientët tanë mund të përfitojnë nga informacioni që është i zbatueshëm; klientët kanë qasje në një tregues pozicionimi i cili zbulon nivelet e çmimeve, të tilla si, çmimet mesatare të blerjes dhe çmimeve mesatare të shitjes. Të dhënat janë të sakta; është mbledhur dhe lëshuar me pothuajse asnjë vonesë me botimet e rekomandimeve tregtare.

CTP si pjesë e Kombinim

Ky widget mund të provojë të jetë një mjet shumë i dobishëm kur kombinohet me analizën e mbështetjes dhe rezistencës. Pozicionet e raportuara dhe interesi i blerjes / shitjes merren nga këshilltarët kryesorë tregtarë me audienca të mëdha që reagojnë ndaj këtyre niveleve, duke e bërë atë nivelet e çmimeve edhe më të besueshme.

Ky mjet është të arritshme nëpërmjet Hub tonë të Tregtarëve për mbajtësit e llogarive FXCC.

Identifikohu për të hyrë në tonë Mjete të lira tregtare

Për të aplikuar për mjetet tuaja të lira, thjesht hyni në hubun e tregtarëve lexojeni
Termat dhe Kushtet dhe bëni kërkesën tuaj.

Pozicioni aktual i tregtimit

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.