Energji tregtare

Tregtoni Naftës së Brendshme dhe Gazin Natyror në kontrata të parasë së gatshme ose të ardhmes
Çmime shumë konkurruese dhe ekzekutimi më i mirë në klasë.

instrument Përshkrim Monedhë Përhap Përqindja e margjinës Luhatje minimale të çmimeve Nivelet e ndalimit / kufizimit pt Specifikimet e kontratës Madhësia e Tregtisë Hapat e Tregtisë (shumë) Sesioni i Tregtisë (Koha e Serverit) Llogaritë e mbështetura
UKOIL.f Nafta e Brendshme Brent Futures USD Lundrues 1000% 0.01 1 1 lot = fuçi 100 200 1 Mon. 01: 00 -24: 00
Tues.-Fri 00:00-01:00 / 03:00-24:00
Vetëm llogari e avancuar
USOIL.f Të ardhme të naftës bruto të ndërmjetme të Perëndimit të Teksasit USD Lundrues 1000% 0.01 1 1 lot = fuçi 100 200 1 Mon.-Pre 01: 00-24: 00 Vetëm llogari e avancuar
NGAS.f Futjet e gazit natyror USD Lundrues 10% 0.001 1 1 lot = 1,000 MMBtu 200 1 Mon.- Ej. 01: 00-24: 00
Pre 01: 00 - 23: 45
Vetëm llogari e avancuar
WTI_OIL Paraja e gatshme e naftës së papërpunuar në Perëndim të Teksasit USD Lundrues 1% 0.001 1 1 lot = fuçi 1 10000 1 Mon. 01: 00 - Fri. 00: 00 Vetëm llogari e avancuar
UKOIL.c Nafta e Brendshme Brent Cash USD Lundrues 1% 0.001 1 1 lot = fuçi 1 10000 1 Mon. 03: 00 - Fri. 00: 00 Vetëm llogari e avancuar

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2021 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.