Bërja e latentit Një gjë e së kaluarës

Kështu që ju keni kompjuterin më të fundit dhe më të mirë. Tonelat e shpejtësisë së procesorit, malet e RAM dhe nënën e të gjitha lidhjeve të internetit. Problemi është, tregtia juaj Forex mbështetet në teknologjinë Forex ndërmjetësi tuaj përdor për të transmetuar urdhërat tuaj në dhe nga tregjet. Shpejtësia e shpejtësisë së serverit dhe latente mund të hani në fitimet tuaja potenciale tregtare. Në këtë treg, koha me të vërtetë është para.

Equinix Qendra e të Dhënave, Forex Trading, FXCC NY4 Serveri Equinix MT4

Këtu në FXCC ne krenohemi me sigurimin e infrastrukturës më të mirë të mundshme për klientët tanë për të tregtuar. Milje ekstra në infrastrukturë është serveri FXCC NY4 Equinix MT4.

Objekti i serverit Equinix NY4 është vendosur një hop dhe një kalim larg nga Wall Street, në zemër të Nju Jorkut. Nëpërmjet kësaj teknologjie të serverit, broker FXCC forex ECN merr pjesë në Equinix Financial Exchange. Tregjet tuaja tani janë pjesë e një rrjeti shpërndarësish tregtarë dhe serverëve bankarë, të vendosur në qendrat e të dhënave Equinix.

Koha është me të vërtetë paratë në tregjet e monedhave dhe kush ka kohë të presë që serverat e ngadalshëm të ekzekutojnë urdhrat tuaja?

Equinix NY4 Qendra e të Dhënave nga FXCC. Fuqia për të bërë një pjesë e tregut Forex.

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Qendrore Clearing Ltd (www.fxcc.com) është e rregulluar nga Komisioni i Shërbimeve Financiare Vanuatu (VFSC) me numrin e licencës 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.