Forex tregtare

Tregtoni çiftet më të njohura të monedhave nga pips 0.1
70 + FX spot çifton nëpër majorë, të mitur dhe eksotikë.

Instrumente Çiftet e Valutave Përshkrim Madhësia e Kontratës (Lot 1) Përhap Përqindja e margjinës Luhatje minimale të çmimeve shifra Nivelet e ndalimit / kufizimit pt Madhësia minimale e tregtisë Sesioni i Tregtisë (Koha e Serverit) Llogaritë e mbështetura
AUDCAD Dollar Australian kundrejt dollarit kanadez AUD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
AUDCHF Australian Dollar vs Franc zvicerane AUD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
AUDJPY Dollar australian kundrejt jeneve japoneze AUD 100,000 Lundrues 100% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
AUDNOK Dollar Australian kundrejt koronisë norvegjeze AUD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
AUDNZD Australian Dollar vs New Zealand Dollar AUD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
AUDSEK Australian Dollar vs Krona Suedeze AUD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
AUDSGD Dollar Australian kundrejt dollarit të Singaporit AUD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
AUDUSD Dollar Australian kundrejt dollarit amerikan AUD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
CADCHF Dollar kanadez kundrejt franga zvicerane CAD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
CADJPY Dollar kanadez vs jen japonez CAD 100,000 Lundrues 100% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
CHFDKK Franca zvicerane dhe krona daneze CHF 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
CHFJPY Franga zvicerane vs jen japonez CHF 100,000 Lundrues 100% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
CHFNOK Franga zvicerane kundrejt dollarit të Zelandës së Re CHF 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
CHFPLN Franca zvicerane vs vs Zloty polake CHF 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
CHFSGD Franca zvicerane kundrejt dollarit të Singaporit CHF 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
EURAUD Euro kundrejt dollarit australian EUR 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
EURCAD Euro kundrejt dollarit kanadez EUR 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
EURCHF Euro kundrejt franga zvicerane EUR 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
EURGBP Euro vs Pound Britanik EUR 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
EURHKD Euro kundrejt Hong Kong Dollar EUR 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
EURHUF Euro kundrejt Forint Hungareze EUR 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
EURJPY Euro kundrejt jeneve japoneze EUR 100,000 Lundrues 100% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
EURMXN Euro vs Oeso meksikan EUR 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
EURNOK Euro kundrejt koronisë norvegjeze EUR 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
EURNZD Euro kundrejt New Zealand Dollar EUR 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
EURPLN Euro vs Polonisht Zloty EUR 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
EURSEK Euro kundrejt Krons suedeze EUR 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
EURSGD Euro kundrejt dollarit të Singaporit EUR 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
EURTRY Euro kundrejt Lira turke EUR 100,000 Lundrues 1000% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
EURUSD Euro kundrejt dollarit amerikan EUR 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
GBPAUD Pound britanik kundrejt dollarit australian GBP 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
GBPCAD Pound Britanik kundrejt dollarit kanadez GBP 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
GBPCHF Paund britanik vs franga zvicerane GBP 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
GBPDKK Pound britanik kundrejt koronit danez GBP 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
GBPJPY Pound britanik vs jen japonez GBP 100,000 Lundrues 100% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
GBPNOK Pound Britanik vs Krone Norvegjisht GBP 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
GBPNZD Pound Britanik vs. Dollar i Zelandës së Re GBP 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
GBPPLN Pound Britanik vs Zloty Polake GBP 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
GBPSEK Pound Britanik vs Krona Suedeze GBP 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
GBPSGD Pound Britanik vs. Dollar Singapor GBP 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
GBPUSD Pound Britanik kundrejt dollarit amerikan GBP 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
GBPZAR Pound britanik vs Rand Afrikës së Jugut GBP 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
HKDJPY Hong Kong Dollar vs. Yen japonez HKD 100,000 Lundrues 100% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
MXNJPY Peso meksikan vs jen japonez MXN 100,000 Lundrues 100% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
NOKJPY Kroneri norvegjez kundrejt jeneve japoneze NOK 100,000 Lundrues 100% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
NOKSEK Kroner Norvegjez vs Krona Suedeze NOK 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
NZDCAD Dollar Zelanda e Re kundrejt dollarit kanadez NZD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
NZDCHF Zelanda e Re Zelandeze vs. Franc Zvicerane NZD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
NZDJPY Dollar i Re Zelandës vs. Yen japonez NZD 100,000 Lundrues 100% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
NZDSGD Dollari i Zelandës së Re kundrejt dollarit të Singaporit NZD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
NZDUSD Dollari i Zelandës së Re kundrejt dollarit amerikan NZD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
SEKJPY Krona suedeze kundrejt jeneve japoneze £ 100,000 Lundrues 100% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
SGDJPY Dollar Singapori kundrejt jeneve japoneze SGD 100,000 Lundrues 100% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
TRYJPY Lira turke kundrejt jeneve japoneze TRY 100,000 Lundrues 1000% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
USDCAD Dollar amerikan kundrejt dollarit kanadez USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
USDCHF Shtetet e Bashkuara Dollar kundrejt franga zvicerane USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
USDCNH Shtetet e Bashkuara Dollar vs Kineze juan USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 02: 00 - E premte 23: 30 Vetëm llogari e avancuar
USDCZK Shtetet e Bashkuara Dollar krahas Republika Çeke Koruna USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
USDDKK Dollar amerikan kundrejt koronës daneze USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
USDHKD Dollar amerikan kundrejt Hong Kong Dollar USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
USDHUF Shtetet e Bashkuara Dollar vs. Forint Hungareze USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
USDJPY Shtetet e Bashkuara Dollar kundrejt jeneve japoneze USD 100,000 Lundrues 100% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 XL, Standard dhe i avancuar
USDMXN Shtetet e Bashkuara Dollar kundrejt Pesos meksikan USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
USDNOK Dollar amerikan kundrejt kronerit norvegjez USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
USDPLN Dollar amerikan kundrejt zlotit polak USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
USDRUB Shtetet e Bashkuara Dollar vs Rubla ruse USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 09: 05 - E premte 22: 25 Vetëm llogari e avancuar
USDSEK Dollar amerikan kundrejt Krons suedeze USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
USDSGD Shtetet e Bashkuara Dollar vs Dollar Singapori USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
USDTRY Shtetet e Bashkuara Dollar kundrejt Lira turke USD 100,000 Lundrues 1000% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
USDZAR Rand Shtetet e Bashkuara Dollar vs Afrikës së Jugut USD 100,000 Lundrues 100% 0.00001 5 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar
ZARJPY Rand i Afrikës së Jugut vs jen japonez ZAR 100,000 Lundrues 100% 0.001 3 1 0.01 shumë E hënë 00: 05 - E premte 23: 55 Vetëm llogari e avancuar

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.