Gama e llogaritësve Forex

Ne kemi zhvilluar një gamë unike të kalkulatorëve që do të ndihmojnë punën tonë të tregtarëve. Secili prej tyre është zhvilluar me kujdes me nevojat e tregtarëve në ballë të qëllimeve tona të zhvillimit. Brenda këtij koleksioni është një: llogaritësi i madhësisë së pozicionit, llogaritësi i diferencës, llogaritësi i pips, kalkulatripi i përplasjeve dhe llogaritësi i monedhës. Është e domosdoshme që tregtarët të njihen me disa prej këtyre kalkulatorëve, pasi ato mund të ndihmojnë në zhvillimin e një plani tregtare dhe strategjie, me rrezik dhe ekspozim në ballë të atij plani. Këto kalkulatorë gjithashtu mund të ndihmojnë tregtarët për të shmangur gabimet bazë, për shembull; pozicioni i gabuar i llogaritur me vetëm një pikë decimale mund të rrisë ndjeshëm rrezikun për tregtinë.

Llogaritësi i margjinës

Një mjet i paçmuar për të kontrolluar ekspozimin tuaj në treg me ndonjë tregti të caktuar, kjo veçori ju lejon të llogaritni në mënyrë specifike marzhin që ju nevojitet për të vendosur një tregti në treg.

  • Valuta Pair
  • Madhësia e Tregtisë
  • levave
INPUT OUTPUT
Margjina e kërkuar

Shembull: nëse dëshironi të tregtoni palën e monedhës EUR / USD, me çmimin e kuotuar të 1.04275, me një madhësi tregtare të 10,000 *, duke përdorur levën e 1: 200 atëherë ju do të duhet të keni $ 52.14 dollarë në llogarinë tuaj për të mbuluar atë ekspozimit.

* një shumë e barabartë me njësitë 100,000.

Llogaritësi Pip

Ky mjet i thjeshtë do të ndihmojë tregtarët, veçanërisht tregtarët rishtar, në llogaritjen e pips e tyre për tregti.

  • Valuta Pair
  • Madhësia e Tregtisë
INPUT OUTPUT
Vlera Pip

Shembull: Ne do të përdorim shembullin tonë EUR / USD përsëri; nëse dëshironi të tregtoni palën kryesore valutore EUR / USD, me çmimin e kuotuar të 1.04275, me një madhësi tregtare të 10,000, atëherë kjo është ekuivalente me një pip. Prandaj jeni duke rrezikuar një pip për pikë.

* një shumë e barabartë me njësitë 100,000.

Kalkulatripe pivot

Shumë platforma tregtare automatikisht do të llogarisin pikat e përditshme të pivot, me këtë tregtarët mjet mund të llogaritur pikat e tyre të saktë pivot; pika e përditshme e pivotit, rezistenca dhe nivelet e mbështetjes. Ju thjesht shkruani çmimin e lartë të ditës së mëparshme, të ulët dhe të mbylljes për çdo siguri të dhënë. Llogaritësi do të përcaktojë automatikisht pikat e ndryshme të rradhës. Këto fusha kyçe janë pika kritike ku shumë tregtarë do të pozicionojnë veten, ndoshta në aspektin e: hyrjes, ndalesave dhe marrjes së urdhrave kufizues të fitimit.

Llogaritësi i pozicionit

Një mjet tjetër jetësor për tregtarët me përvojë ose novice, ky kalkulator është thelbësor për menaxhimin e rrezikut tuaj për tregti dhe monitorimin e ekspozimit tuaj të përgjithshëm në treg.

  • Valuta Pair
  • Rreziku (%)
  • Ekuiteti i llogarisë
  • Ndalo humbjen
INPUT OUTPUT
Madhësia e pozicionit

Shembull: Edhe njëherë duke përdorur palën tonë të standardit EUR / USD. Doni të rrezikoni vetëm 1% të llogarisë suaj për tregti. Ju dëshironi të keni ndaluar vetëm 25 pips larg nga çmimi aktual. Ju keni një madhësi llogarie prej $ 50,000, prandaj do të përdorni një madhësi pozicioni prej dy lotesh. Në fakt ju do të rrezikoni $ 500 në tregti, nëse humbja juaj e ndaluar do të aktivizohet kjo do të jetë humbja juaj.

* një shumë e barabartë me njësitë 100,000.

Thrones

Ndoshta më e thjeshtë dhe pa dyshim mjeti më i njohur i tregtimit, konvertuesi i monedhës lejon tregtarët të konvertojnë monedhën e tyre vendase në një monedhë tjetër.

Shembull: Nëse doni të konvertohet € 10,000 në $ 10,000 rezultati është 10,437.21USD. Mbi bazën se 1 EUR = 1.04372 USD dhe 1 USD = 0.958111 EUR.

Këto llogaritëse janë të aksesueshme nëpërmjet Hub tonë të Tregtarëve për mbajtësit e llogarisë FXCC.

Identifikohu për të hyrë në tonë Mjete të lira tregtare

Për të aplikuar për mjetet tuaja të lira, thjesht hyni në hubun e tregtarëve lexojeni
Termat dhe Kushtet dhe bëni kërkesën tuaj.

Forex Calculator

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.