DISKLAIMIT PËR KOMUNIKIMIN E MARKETINGUT: Përmbajtja e këtij materiali është një komunikim marketingu dhe jo hulumtim i pavarur i investimeve. Si i tillë, kërkesat ligjore dhe rregullative në lidhje me hulumtimet e investimeve të pavarura nuk zbatohen për këtë material dhe nuk i nënshtrohen ndonjë ndalimi për t'u marrë përpara shpërndarjes së tij.

Materiali është vetëm për qëllime të informimit të përgjithshëm (pavarësisht nëse ka ndonjë mendim). Nuk merr parasysh rrethanat ose objektivat tuaja personale. Asgjë në këtë material nuk është (ose duhet të konsiderohet të jetë) ligjore, financiare, investuese ose këshilla të tjera mbi të cilat duhet të mbështetet besimi. Asnjë opinion i dhënë në material nuk përbën një rekomandim nga FXCC ose autori se çdo investim, siguri, transaksion ose strategji investimi e veçantë është i përshtatshëm për çdo person të caktuar.

Megjithëse informacioni i paraqitur në këtë komunikim marketingu është marrë nga burime që besohet të jenë të besueshme, FXCC nuk garanton saktësinë apo plotësinë e saj. Të gjitha informatat janë indikative dhe mund të ndryshojnë pa njoftim dhe mund të jenë të vjetruara në çdo kohë të caktuar. As FXCC, as autori i këtij materiali nuk do të jetë përgjegjës për çdo humbje që mund të pësoni, direkt ose indirekt, që rrjedhin nga çdo investim i bazuar në ndonjë informacion të dhënë në këtë dokument.

Ky material mund të përfshijë grafikët që paraqesin performancën e kaluar të instrumenteve financiare si dhe vlerësimet dhe parashikimet. Çdo informacion në lidhje me performancën e kaluar të një investimi nuk garanton domosdoshmërisht punën e ardhshme.

Nëse nuk shprehet ndryshe, çmimet e përdorura në shembuj janë çmimet e veta të FXCC, dhe jo ato të palëve të treta.

Hapni një Llogari FALAS ECN Sot!

LIVE DEMO
VALUTA

Tregtia Forex është e rrezikshme.
Ju mund të humbni të gjithë kapitalin tuaj të investuar.

Markë FXCC është një markë ndërkombëtare që është e autorizuar dhe e rregulluar në juridiksione të ndryshme dhe është e angazhuar t'ju ofrojë përvojën më të mirë të mundshme tregtare.

FX Central Clearing Ltd (www.fxcc.com/eu) rregullohet nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Qipros (CySEC) me numrin e licencës CIF 121 / 10.

Central Clearing Ltd (www.fxcc.com & www.fxcc.net) është regjistruar në bazë të Aktit Ndërkombëtar të Kompanisë [CAP 222] të Republikës së Vanuatu me numër regjistrimi 14576.

RREZIKIMI I RREZIKUT: Tregtia në Forex dhe Kontratat për Diferencat (CFDs), të cilat janë produkte të leveraged, është shumë spekulative dhe përfshin rrezik të konsiderueshëm humbjeje. Është e mundur të humbni të gjithë kapitalin fillestar të investuar. Prandaj, Forex dhe CFDs mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët. Vetëm investoni me paratë që ju mund të përballoni për të humbur. Pra, ju lutemi sigurohuni që ta kuptoni plotësisht rreziqet e përfshira. Kërkoni këshilla të pavarura nëse është e nevojshme.

FXCC nuk ofron shërbime për banorët dhe / ose qytetarët e Shteteve të Bashkuara.

Copyright © 2020 FXCC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.